Concept Tropic foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Concept Tropic este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

Zeolit - Zeolite

element bijuterii

Caracteristici ezoterice

Numar personal - 0

Zeolitii reprezinta un grup numeros de minerale de tipul alumino-silicati din care fac parte, printre altele,  Stilbitul, Heulanditul, Scolecitul, Natrolitul, Mezolitul si Clinoptilolitul.

Puteti citi mai jos despre Mezolit, iar despre celelalte cristale din enumerarea de mai sus la sectiunea individuala a fiecaruia de pe site-ul nostru.

 

Mezolitul este excelent pentru depasirea unei antipatii puternice si aparent nefondate fata de un coleg sau o persoana pe care sunteti nevoiti s-o intalniti in mod regulat - va face sa acceptati ca ceea ce va deranjeaza la individul respectiv este de fapt o trasatura caracteristica de-a voastra pe care refuzati s-o recunoasteti.
Tineti cristale de Mezolit in locuinta pentru ca musafirii pe care nu-i cunoasteti suficient de bine (cum ar fi colegii sau rudele partenerului) sa se simta bineveniti.

Acest mineral ii face mai flexibili pe cei care-i judeca tot timpul pe ceilalti, cum ar fi un partener care va critica constant copiii sau un sef cu asteptari imposibil de atins.
La locul de munca, Mezolitul incurajeaza lucrul in echipa si aplaneaza rivalitatile distructive si certurile care dauneaza productivitatii si bunului mers al lucrurilor.
Un cristal care dezvolta comunicarea telepatica dintre doua persoane si ofera informatii despre vieti trecute petrecute cu actuali membri de familie sau prieteni.

Tipul de mineral: Zeolit, silicat hidratat de sodiu, calciu si aluminiu cristalizat sub forma sferica sau aciculara.
Culori: Transparent, alb, gri, galben, teracota, uneori roz.
Vindecare emotionala: Se crede ca asista orice terapie prin vorbire - creeza un mediu prietenos si empatic, astfel incat si cel mai neincrezator sau introvertit pacient capata incredere in terapeut si incepe sa dezvaluie trairi ascunse despre care n-a vorbit niciodata.
Folosinte practice: Mezolitul imbunatateste si adanceste relatiile, incurajand comunicarea de la suflet la suflet si abilitatea de a darui si primi iubire. Aduce recunoasterea sufletului-pereche.
La locul de munca: O formatiune de cristale de acest fel opreste ciocnirile de orgolii, prejudecatile personale si antipatiile ce stau in calea relatiilor profesionale pozitive. Bun pentru a descuraja atentiile nedorite ale unui/unei coleg/colege care vrea sa patrunda in viata voastra privata, doreste o relatie sentimentala nepotrivita sau nu intelege ca sentimentele lui/ei nu sunt impartasite.
Semnificatie magica: Un cristal care face legatura cu alte dimensiuni, mai ales cu cele in care se afla rudele decedate sau stramosii. Pe pervazul interior al ferestrei din partea de vest a casei puneti mezolit si usturoi pentru protectie, aprindeti o lumanare la geam ca sa intampinati spiritul unui decedat drag, iar atunci cand incepeti sa-i simtiti prezenta, mutati cristalul si lumanarea pe o masa si inregistrati telepatic sau in scris mesajele primite.
Afirmatie: Strabunii sunt parte din inima si viata mea!

Note de Referinta:
The Crystal Bible by Judy Hall, Octopus Publishing Group Ltd., 2003
The Crystal Bible 2 by Judy Hall, Octopus Publishing Group Ltd., 2009
The Crystal Bible 3 by Judy Hall, Octopus Publishing Group Ltd., 2012
101 Power Crystals by Judy Hall, Fair Winds Pres, 2011
The Book of Stones, Revised Edition: Who They Are and What They Teach by Robert Simmons & Naisha Ahsian, North Atlantic Books, 2015
Stones of The New Consciousness: Healing, Awakening and Co-creating with Crystals, Minerals and Gems by Robert Simmons, North Atlantic Books, 2009
The Crystal Bible by Cassandra Eason, Carlton Books Limited, 2010
Crystals for Love and Relationships by Cassandra Eason, Carlton Books Ltd, 2014
The Curious Lore of Precious Stones by George Frederick Kunz, Dover Publications, 1971
Stone Power II: The Legendary and Practical Use of Gems and Stones by Dorothee L. Mella, Brotherhood of Life, 1986
The Occult and Curative Powers of Precious Stones by William T. Fernie, HarperCollins, 1981
Healing Crystals: The A-Z Guide to 555 Gemstones (Revised Edition) by Michael Gienger, Earthdancer Books, 2014
The Essential Guide to Crystals, Minerals and Stones by Ann Margaret Lembo, Llewellyn Publications, 2013
The Metaphysical Book of Gem and Crystals by Florence Megemont, Healing Arts Press, 2007
Cunningham’s Encyclopedia of Crystal, Gem and Metal Magic by Scott Cunningham, Llewellyn Publications, Second Edition 1998

 

 

 

Produse pentru Zeolit - Zeolite

Nu exista produse pentru aceasta piatra.

Articole BLOG

Betisoare Energetice

Betisoare Energetice

In cautarea echilibrului dintre corp, minte si spirit, meditatia imbinata cu aroma betisoarelor parfumate ofera o cale spre liniste interioara in tumultul vietii moderne. Aceste betisoare, incarcate cu esenta naturii, creeaza o atmosfera propice meditatiei, facand legatura intre lumea fizica si cea spirituala, intre constient si subconstient. Folosirea lor inainte sau in timpul meditatiei poate amplifica experienta, concentrand mintea pe miros si facilitand atingerea unui spatiu mental calm. Exista o varietate larga de arome, fiecare cu beneficiile sale, oferind posibilitatea personalizarii experientei de meditatie in functie de nevoile si dorintele spirituale ale fiecaruia. Descoperirea betisoarelor parfumate potrivite este o calatorie personala, o parte integrala a explorarii meditative pentru autodescoperire si echilibru interior.


Citeste tot articolul
Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Descopera Armonia Interioara: Bolurile Cantatoare din Cristale pentru Echilibru si Vindecare


Citeste tot articolul
Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Puteti purta bijuterii din unul sau mai multe cristale din cele enumerate mai jos sau pur si simplu le puteti..
Citeste tot articolul
Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - este un calauzitor esential pentru oricine doreste sa exploreze adancimile propriei fiinte si sa deblocheze puterea vindecatoare a naturii prin pietre semipretioase.


Citeste tot articolul