Concept Tropic foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Concept Tropic este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

Safir Albastru, Roz, Galben, Gri, Stea Albastru si Negru - Sapphire

element bijuterii

Caracteristici ezoterice

Chakra - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Numar personal - 8
Zodie Europeana - Sagetator
Zodie Chinezeasca - Tigru de lemn, Tigru de foc, Tigru de pamant, Tigru de metal, Tigru de apa, Iepure de lemn, Iepure de foc, Iepure de pamant, Iepure de metal, Iepure de apa, Capra de lemn, Capra de foc, Capra de pamant, Capra de metal, Capra de apa
Zodie Arboricol - Frasin
Anotimp - Toamna, Iarna
Remedii - protectie, deochi, relaxare, casa, prosperitate, putere, antistres, iubire, creativitate, calmare, comunicare, meditatie, atentie, mistici, calatorie-spirituala, calatorie-astrala
An Aniversar - 23

Safir Albastru - Blue Sapphire - Safir Roz - Pink Sapphire - Safir Galben - Yellow Sapphire - Safir Stea - Star Sapphire - Safir Stea Negru - Black Star Sapphire

 

Safir Albastru - Blue Sapphire

Safirul  Albastru emana o energie calma si vindecatoare pentru toti cei care il poarta sau il detin. In vremuri de schimbare, Safirul va ajuta sa pastrati o viziune clara asupra locului in care vreti sa ajungeti si a modului in care sa faceti acest lucru.
Safirele sunt un simbol al integritatii si, acasa sau la serviciu, sunt un mod de a contracara cinismul si aspectele mai putin pozitive ale culturii moderne. Sunt de ajutor pentru rezolvarea rapida si favorabila a tuturor chestiunilor legale sau legate de justitie.
Tipul de mineral: Corindon.
Culori: De la albastru-pal la albastru-inchis intens.
Vindecare emotionala: Ajuta eliminarea blocajelor emotionale si spirituale. Permite  exprimarea nevoii de iubire.
Folosinte practice: Safirul este o piatra a iubirii, angajamentului si fidelitatii si de aceea a devenit popular montat in inelele de logodna.
La locul de munca: Deoarece in mod traditional Safirul Albastru era purtat la semnarea tratatelor, ar fi bine sa purtati sau sa aveti cu voi unul atunci cand semnati un contract nou ori negociati pentru voi sau altii.

Semnificatie magica: Considerat folositor pentru deschiderea unui canal de vindecare intre terapeut si o sursa energetica de inalta vibratie.
Afirmatie: Adevarul este cheia increderii, iar increderea este cheia adevarului!

Formula - Al2O3 + Cr,Fe,Ti,V

Safir Stea - Star Sapphire

 

Efectul de Stea in Safir apare atunci cand fibrele cristaline sunt orientate in mai multe directii si reflecta lumina sub forma de stea miscatoare cu 6 raze, foarte rar cu 12.
Tipul de mineral: Corindon, oxid de aluminiu.
Culori: Cel mai apreciat efect de stea este cel produs in safirele de un albastru intens ori in nuante foarte inchise, dar se distinge si in pietrele gri-argintii, albastre-gri, gri-albe, albastre-albe sau alb-galbui.
Vindecare emotionala: Purtati aceasta piatra daca suferiti de un complex de inferioritate sau va temeti sa socializati ori sa vorbiti din cauza ca vi s-a spus constant ca nu sunteti in stare de nimic.
Folosinte practice: Safirul Stea albastru este dovada dragostei pure, neconditionate si de durata – uneori este daruit ori schimbat intre iubiti care trebuie sa renunte la tot ca sa fie impreuna. Recomandat celor care se casatoresc mai tarziu in viata, mai ales dupa pierderea unui partener. Descurajeaza gelozia fostilor parteneri atunci cand va recasatoriti.
La locul de munca: Un Safir Stea in nuante pale este simbolul conducerii intelepte si oneste. Este recomandat femeilor de afaceri care au atins succesul fara sa faca vreodata compromisuri si care si-au tratat intotdeauna corect clientii si angajatii. Folositi-l pentru implinirea unui vis ori ambitii pe care o aveti inca din copilarie si pare imposibil de realizat.

Safirele Stea de culoare neagra sunt puternice talismane de succes pentru barbatii integri.
Semnificatie magica: Cele trei segmente din safirul stea cu 6 raze reprezinta incredere, speranta si destin, uneori sunt asociate cu cei trei ingeri care ofera protectie purtatorului. Steaua miscatoare de pe suprafata cristalului ii apara pe calatori si le arata drumul spre casa.
Afirmatie: Pot sa-mi ating scopurile marunte in timp ce nazuiesc spre cele importante!

Formula - Al2O3 + Cr,Fe,Ti,V

 

Safir Stea Negru - Black Star Sapphire

 

Safirul Negru Stea va tine cu picioarele pe pamant atunci cand va confruntati cu situatii sau persoane haotice. Va ajuta sa determinati care va este responsabilitatea si ce trebuie facut fara sa va pierdeti cu firea si fara sa le permiteti altora sa scape de raspunderea ce-o poarta pentru propriile lor actiuni. Un cristal care nu va permite sa va panicati daca sunteti sensibil la certurile altora sau in situatii fara iesire in care nu exista mijloc de-a indrepta lucrurile.

Safirul Negru este bun pentru meditatie in intuneric deplin si pentru a invinge frica de intuneric a adultilor ( nu este recomandat copiilor). Poate fi de ajutor pentru a intra in contact cu spiritele - amplifica capacitatea de medium si asigura o mare protectie celor ce fac parte din aceasta categorie.

Tipul de mineral: Corindon care manifesta efectul vizual de stea in sase colturi.

Culori: Negru sau negru cu accente cafenii de la transparent pana la incetosat si opac.

Vindecare emotionala: Se spune ca este util pentru barbatii care trec prin criza varstei mijlocii sau au probleme cu imbatranirea sau pensionarea. Alina durerea sufleteasca aparuta in urma unei pierderi.

Folosinte practice: Safirul negru protejeaza impotriva furiei neintemeiate a partenerilor sau angajatorilor si va ajuta sa n-o preluati ori sa va deveniti speriati sau intimidati. Va da o putere calma pentru a stabili limite atunci cand sunteti persecutati sau curajul de a pleca.

La locul de munca: Purtati safir negru daca sunteti stresat din cauza carierei sau aveti de-a face cu o tragedie umana din pozitia de membru al serviciilor de interventie. Se zice ca aceasta piatra absoarbe si reflecta negativitatea, amaraciunea, socul si groaza si va ajuta sa infruntati problemele dificile intr-un mod practic si plin de compasiune.

Semnificatie magica: Safirul negru ar trebui pastrat sau purtat de personalul medical ce are in grija pacienti aflati in stadii grave sau terminale ale bolii precum si de cei care empatizeaza peste masura cu bolnavii si le preiau simptomele si starile emotionale. Purtati-l deasupra inimii sau a gatului pentru a relationa cu pacientii, dar nu suferiti cumplit pentru ei pentru ca acest lucru va face ineficienti.

Afirmatie: Accept si onorez atat sentimentele de tristete cat si pe cele de bucurie!

 Formula - Al2O3 + Cr,Fe,Ti,V

 

Note de Referinta:
The Crystal Bible by Judy Hall, Octopus Publishing Group Ltd., 2003
The Crystal Bible 2 by Judy Hall, Octopus Publishing Group Ltd., 2009
The Crystal Bible 3 by Judy Hall, Octopus Publishing Group Ltd., 2012
101 Power Crystals by Judy Hall, Fair Winds Pres, 2011
The Book of Stones, Revised Edition: Who They Are and What They Teach by Robert Simmons & Naisha Ahsian, North Atlantic Books, 2015
Stones of The New Consciousness: Healing, Awakening and Co-creating with Crystals, Minerals and Gems by Robert Simmons, North Atlantic Books, 2009
The Crystal Bible by Cassandra Eason, Carlton Books Limited, 2010
Crystals for Love and Relationships by Cassandra Eason, Carlton Books Ltd, 2014
The Curious Lore of Precious Stones by George Frederick Kunz, Dover Publications, 1971
Stone Power II: The Legendary and Practical Use of Gems and Stones by Dorothee L. Mella, Brotherhood of Life, 1986
The Occult and Curative Powers of Precious Stones by William T. Fernie, HarperCollins, 1981
Healing Crystals: The A-Z Guide to 555 Gemstones (Revised Edition) by Michael Gienger, Earthdancer Books, 2014
The Essential Guide to Crystals, Minerals and Stones by Ann Margaret Lembo, Llewellyn Publications, 2013
The Metaphysical Book of Gem and Crystals by Florence Megemont, Healing Arts Press, 2007
Cunningham’s Encyclopedia of Crystal, Gem and Metal Magic by Scott Cunningham, Llewellyn Publications, Second Edition 1998

 

Produse pentru Safir Albastru, Roz, Galben, Gri, Stea Albastru si Negru - Sapphire

Compara Mixt Pietre Fatetate Safire pentru Montura - 1 Lot Mixt Pietre Fatetate Safire pentru Montura - 1 Lot

Mixt pietre fatetate safire pentru montura - 1 lot

435,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Safir Cub Fatetat Margele Pietre Semipretioase pentru Bijuterii - 2x2 mm Safir Cub Fatetat Margele Pietre Semipretioase pentru Bijuterii - 2x2 mm

Safir cub fatetat margele pietre semipretioase pentru bijuterii - 2x2 mm

80,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Safir Margele Pietre Semipretioase Disc - 6-8 x 10-11 mm Safir Margele Pietre Semipretioase Disc - 6-8 x 10-11 mm

Safir margele pietre semipretioase disc - 6-8 x 10-11 mm

595,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Bratara Safir - Diamant Diametru 58 mm - Argint 925 Aurit Bratara Safir - Diamant Diametru 58 mm - Argint 925 Aurit

Bratara safir - diamant diametru 58 mm - argint 925 aurit

2.375,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Cercei Safir GF - Diamant - Argint 925 Aurit - 31x10x12 mm - 1 Pereche Cercei Safir GF - Diamant - Argint 925 Aurit - 31x10x12 mm - 1 Pereche

Cercei safir gf - diamant - argint 925 aurit - 31x10x12 mm - 1 pereche

600,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Cercei Safir GF - Diamant - Argint 925 Aurit - 50x11x16 mm - 1 Pereche Cercei Safir GF - Diamant - Argint 925 Aurit - 50x11x16 mm - 1 Pereche

Cercei safir gf - diamant - argint 925 aurit - 50x11x16 mm - 1 pereche

850,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Cercei Safir GF Albastru Argint 925 - 9x9x18 mm - 1 Pereche Cercei Safir GF Albastru Argint 925 - 9x9x18 mm - 1 Pereche

Cercei safir gf albastru argint 925 - 9x9x18 mm - 1 pereche

380,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Cercei Safir GF Albastru Argint 925 Aurit - 10x8x16 mm - 1 Pereche Cercei Safir GF Albastru Argint 925 Aurit - 10x8x16 mm - 1 Pereche

Cercei safir gf albastru argint 925 aurit - 10x8x16 mm - 1 pereche

380,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Cercei Safir Galben - Argint 925 Aurit - 11x9x15 mm - 1 Pereche Cercei Safir Galben - Argint 925 Aurit - 11x9x15 mm - 1 Pereche

Cercei safir galben - argint 925 aurit - 11x9x15 mm - 1 pereche

380,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Cercei Safir GF Albastru - Argint 925 Aurit - 16x14x17 mm - 1 Pereche Cercei Safir GF Albastru - Argint 925 Aurit - 16x14x17 mm - 1 Pereche

Cercei safir gf albastru - argint 925 aurit - 16x14x17 mm - 1 pereche

380,00 Lei Stoc in verificare Adauga la favorite
Compara Safir Albastru Rulat Natural - 21-29 x 16-23 mm - ( L) - 1 Buc Safir Albastru Rulat Natural - 21-29 x 16-23 mm - ( L) - 1 Buc

Safir albastru rulat natural - 21-29 x 16-23 mm - ( l) - 1 buc

8,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 38x19x15 mm Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 38x19x15 mm

Pandantiv safir albastru brazilia cu argint 925 - 38x19x15 mm

145,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 39x22x15 mm Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 39x22x15 mm

Pandantiv safir albastru brazilia cu argint 925 - 39x22x15 mm

190,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 38x22x15 mm Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 38x22x15 mm

Pandantiv safir albastru brazilia cu argint 925 - 38x22x15 mm

176,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 31x21x13 mm Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 31x21x13 mm

Pandantiv safir albastru brazilia cu argint 925 - 31x21x13 mm

140,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 37x18x15 mm Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 37x18x15 mm

Pandantiv safir albastru brazilia cu argint 925 - 37x18x15 mm

142,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 42x20x13 mm Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 42x20x13 mm

Pandantiv safir albastru brazilia cu argint 925 - 42x20x13 mm

141,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 40x15x10 mm Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 40x15x10 mm

Pandantiv safir albastru brazilia cu argint 925 - 40x15x10 mm

101,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 40x17x8 mm Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 40x17x8 mm

Pandantiv safir albastru brazilia cu argint 925 - 40x17x8 mm

111,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 38x22x13 mm Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 38x22x13 mm

Pandantiv safir albastru brazilia cu argint 925 - 38x22x13 mm

158,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 42x26x13 mm Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 42x26x13 mm

Pandantiv safir albastru brazilia cu argint 925 - 42x26x13 mm

192,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 30x26x14 mm Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 30x26x14 mm

Pandantiv safir albastru brazilia cu argint 925 - 30x26x14 mm

149,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 35x19x11 mm Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 35x19x11 mm

Pandantiv safir albastru brazilia cu argint 925 - 35x19x11 mm

108,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 34x22x14 mm Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 34x22x14 mm

Pandantiv safir albastru brazilia cu argint 925 - 34x22x14 mm

153,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 35x20x11 mm Pandantiv Safir Albastru Brazilia cu Argint 925 - 35x20x11 mm

Pandantiv safir albastru brazilia cu argint 925 - 35x20x11 mm

135,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Colier din Safir Verde Disc Fatetat 1,5-2 x 3-4 mm - Accesorii Gold Filled Colier din Safir Verde Disc Fatetat 1,5-2 x 3-4 mm - Accesorii Gold Filled

Colier din safir verde disc fatetat 1,5-2 x 3-4 mm - accesorii gold filled

589,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Colier din Safir Mixt Disc Fatetat 1,2-1,8 x 5 mm - Accesorii Gold Filled Colier din Safir Mixt Disc Fatetat 1,2-1,8 x 5 mm - Accesorii Gold Filled

Colier din safir mixt disc fatetat 1,2-1,8 x 5 mm - accesorii gold filled

999,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Bratara din Safir Roz - Disc Fatetat - Accesorii Argint 925 - GF - 1 Buc Bratara din Safir Roz - Disc Fatetat - Accesorii Argint 925 - GF - 1 Buc

Bratara din safir roz - disc fatetat - accesorii argint 925 - gf - 1 buc

555,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Colier din Safir Mixt Disc Fatetat - 0,9-3 x 2-4 mm - Accesorii GF - 1 Buc Colier din Safir Mixt Disc Fatetat - 0,9-3 x 2-4 mm - Accesorii GF - 1 Buc

Colier din safir mixt disc fatetat - 0,9-3 x 2-4 mm - accesorii gf - 1 buc

333,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Safir Albastru Rulat Natural cu Gaura - 16-20 x 12-14 mm - ( S ) - 1 Buc Safir Albastru Rulat Natural cu Gaura - 16-20 x 12-14 mm - ( S ) - 1 Buc

Safir albastru rulat natural cu gaura - 16-20 x 12-14 mm - ( s ) - 1 buc

10,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Safir Albastru Rulat Natural cu Gaura - 15-16 x 9-12 mm - ( S ) - 1 Buc Safir Albastru Rulat Natural cu Gaura - 15-16 x 9-12 mm - ( S ) - 1 Buc

Safir albastru rulat natural cu gaura - 15-16 x 9-12 mm - ( s ) - 1 buc

8,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Safir Albastru Rulat Natural - 15-20 x 10-15 mm - ( S ) - 1 Buc Safir Albastru Rulat Natural - 15-20 x 10-15 mm - ( S ) - 1 Buc

Safir albastru rulat natural - 15-20 x 10-15 mm - ( s ) - 1 buc

3,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Colier Safir Verde si Maro Disc Fatetat - 1,2 -2 x 3,4-4 mm - Accesorii GF Colier Safir Verde si Maro Disc Fatetat - 1,2 -2 x 3,4-4 mm - Accesorii GF

Colier safir verde si maro disc fatetat - 1,2 -2 x 3,4-4 mm - accesorii gf

488,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Colier Safir Mixt Disc Fatetat - 1,3-2,5 x 3-4 mm - Accesorii Gold Filled Colier Safir Mixt Disc Fatetat - 1,3-2,5 x 3-4 mm - Accesorii Gold Filled

Colier safir mixt disc fatetat - 1,3-2,5 x 3-4 mm - accesorii gold filled

533,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Colier Safir cu Smarald Disc Fatetat - 2-3 x 3-5 mm - Accesorii Gold Filled Colier Safir cu Smarald Disc Fatetat - 2-3 x 3-5 mm - Accesorii Gold Filled

Colier safir cu smarald disc fatetat - 2-3 x 3-5 mm - accesorii gold filled

540,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite

Articole BLOG

Betisoare Energetice

Betisoare Energetice

In cautarea echilibrului dintre corp, minte si spirit, meditatia imbinata cu aroma betisoarelor parfumate ofera o cale spre liniste interioara in tumultul vietii moderne. Aceste betisoare, incarcate cu esenta naturii, creeaza o atmosfera propice meditatiei, facand legatura intre lumea fizica si cea spirituala, intre constient si subconstient. Folosirea lor inainte sau in timpul meditatiei poate amplifica experienta, concentrand mintea pe miros si facilitand atingerea unui spatiu mental calm. Exista o varietate larga de arome, fiecare cu beneficiile sale, oferind posibilitatea personalizarii experientei de meditatie in functie de nevoile si dorintele spirituale ale fiecaruia. Descoperirea betisoarelor parfumate potrivite este o calatorie personala, o parte integrala a explorarii meditative pentru autodescoperire si echilibru interior.


Citeste tot articolul
Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Descopera Armonia Interioara: Bolurile Cantatoare din Cristale pentru Echilibru si Vindecare


Citeste tot articolul
Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Puteti purta bijuterii din unul sau mai multe cristale din cele enumerate mai jos sau pur si simplu le puteti..
Citeste tot articolul
Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - este un calauzitor esential pentru oricine doreste sa exploreze adancimile propriei fiinte si sa deblocheze puterea vindecatoare a naturii prin pietre semipretioase.


Citeste tot articolul