Concept Tropic foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Concept Tropic este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

Quantum Quattro Silica - Millenium Stone

element bijuterii

Caracteristici ezoterice

Chakra - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Numar personal - 11
Zodie Europeana - Taur, Rac
Anotimp - Primavara, Vara

Caracteristicile Principale ale Quantum Quattro Silica - Piatra Mileniului

 • Formula chimică: CuFe2O6 · H2O + SiO2
 • Nume chimic: Combinat de Shattuckite, Chrysocolla, Dioptaz, Smoky Quartz
 • Fractură: Conchoidală până la neregulată
 • Clasificarea în mineralogie: Silicat cu cupru
 • Sistem de cristalizare: Ortorombic
 • Duritate (Scara Mohs): Aproximativ 7
 • Gravitație specifică: Variabilă, în jur de 2,9
 • Culoare: Verde, albastru, turcoaz
 • Transparență: Opac
 • Locuri de extracție în lume: Namibia, Peru, RDC(Congo)

Care este semnificația și legenda antică a Quantum Quattro Silica - Piatra Mileniului?

Quantum Quattro Silica, cunoscută și sub numele de Piatra Mileniului, este o combinație rară și puternică de minerale care include shattuckită, crisocolă, dioptază, și, uneori, malachit și smarald. Considerată o piatră a noii ere, captează atenția cu tonurile sale neobișnuit de albastre-verzui, aducând cu ea o semnificație profundă și legende care au stimulat imaginația și spiritualitatea oamenilor.

Quantum Quattro Silica este asociată cu vindecarea fizică și spirituală, oferind protecție puternică și curățare profundă a energiilor. Nu există înregistrări cunoscute despre o utilizare specifică a acestei pietre în antichitate, mai ales că descoperirea și utilizarea sa sunt mai recente. Însă în contextul tradițiilor străvechi, proprietățile sale pot fi interpretate prin prisma credințelor legate de mineralele componente.

Shattuckita, de exemplu, era folosită în vechime datorită capacității sale de a îmbunătăți comunicarea intuitivă și de a consolida conexiunea cu lumea spirituală. Crisocola, prețuită pentru efectul său calmant și împuternicitor, era adesea asociată cu înțelepciunea și pacea. Dioptaza, o piatră care strălucește cu o înviorează verde, a fost adesea căutată pentru proprietățile sale de vindecare a inimii și înălțare spirituală.

Pe măsură ce lumea a trecut în al treilea mileniu, Quantum Quattro Silica a devenit cunoscută ca o piatră sinergică a vremurilor noastre, combinând energia și proprietățile legendelor antice ale componentelor sale într-o singură forță curativă. Aceasta este considerată o piatră esențială pentru cei care caută echilibru în vremuri de schimbare, promovând claritatea mentală, stabilitatea emoțională și conducând la o transformare interioară pozitivă.

În ciuda trecerii sale mai scurte prin istorie, Quantum Quattro Silica trezește un respect spiritual, posibil rezonând cu învățăturile străvechi încorporate în structura sa complexă și energetică. Ea încurajează înaintarea pe un drum de creștere personală și de înțelegere superioară, conectându-ne cu tradițiile trecutului și, totodată, deschizându-ne către posibilitățile viitorului.

Proprietățile spirituale și metafizice

Quantum Quattro Silica, cunoscută și sub numele de Piatra Mileniului, este o combinație rară de minerale care include shattuckit, chrysocolla, dioptaz și smoky quartz îmbunătățit de prezența cuprului, fiind o piatră cu o puternică energie vindecătoare. Aceasta este adesea asociată cu deschiderea și curățarea chakrelor inimii și gâtului, facilitând exprimarea autentică și purificarea emoțională.

Proprietățile metafizice ale Quantum Quattro sunt legate de capacitatea sa de a oferi protecție spirituală și de a îmbunătăți claritatea mentală. Se crede că acest amestec mineral ajută la eliminarea blocajelor energetice și la echilibrarea câmpurilor aurice, consolidând scutul psiho-emoțional al purtătorului împotriva energiilor negative sau malefice.

În practicile de vindecare, Quantum Quattro se folosește adesea pentru a promova detoxifierea la nivel fizic și emotional, accelerând procesul de vindecare și intensificând capacitatea de regenerare. Se spune că stimulează discernământul și intuiția, facilitând eliberarea de vechi dureri emoționale și mentale și încurajând perspectiva pozitivă asupra vieții.

De asemenea, această piatră este considerată a fi un canal puternic prin care energiile superioare pot fi atrase pentru iluminare și inspirație spirituală. Pentru practicanții avansați ai muncii energetice, Quantum Quattro poate acționa ca un instrument profund de meditație și contemplare, care ajută la accesarea vibrațiilor înalte și la comuniunea cu inteligența cosmică. Prin proprietățile sale unice, Quantum Quattro Silica reprezintă o poartă către centrarea profundă și înțelepciunea înălțătoare.

Proprietățile fizice și de vindecare

Quantum Quattro Silica, cunoscută și sub numele de Piatra Mileniului, este o combinație rară și puternică de patru minerale cuarț: Shattuckite, Chrysocolla, Dioptase și Smoky Quartz, îmbogățite uneori cu malachit și cupru natural. Această piatră este recunoscută pentru proprietățile sale de vindecare impresionante, având un impact profund asupra echilibrării și alinierii energiilor subtile.

Se spune că Quantum Quattro Silica are un rol important în detoxifierea emoțională și fizică, ajutând la eliminarea toxinelor și a energiilor stagnante din corp. Este un aliat de neprețuit în stimularea sistemului imunitar și în sprijinirea proceselor de autovindecare ale organismului. Prin prezența cuprului, acest cristal este asociat și cu îmbunătățirea circulației sângelui și a transmiterii impulsurilor nervoase, încurajând astfel vitalitatea fizică și agilitatea mintală.

Inspirând un sentiment de pace și stabilitate, piatra Millennium sprijină armonizarea chakrelor și a corpului energetic, promovând o stare de echilibru și liniște interioară. Meditând cu această piatră sau purtând-o, se poate constata o creștere a clarității mentale și a intuiției, facilitând accesul la înțelepciunea interioară și la ghidare spirituală.

Quantum Quattro Silica este o unealtă profundă de transformare, însoțind individul în călătoria sa către vindecare și cunoaștere de sine, oferind suport în depășirea stărilor emoționale disfuncționale și a traumelor, pentru a atinge o stare de sănătate holistică și un echilibru atât fizic cât și spiritual.

Proprietățile de vindecare emoțională

Cu o energie vibratoare ce răsună în profunzimile ființei, Quantum Quattro Silica, cunoscut și sub numele de Piatra Mileniului, este o combinație rară de minerale care include Shattuckite, Chrysocolla, Dioptase, Smoky Quartz și Malachite. Se spune că acest amestec sinergic de pietre semi-prețioase este încărcat cu proprietăți curative emoționale profunde și transformaționale.

Quantum Quattro este considerată o piatră a chakrai inimii, vibrând cu o energie care purifică și alină emoțiile. Se crede că acest cristal facilitează eliberarea de traume emoționale vechi și a blocajelor profunde de la acest nivel, deschizând astfel calea către vindecare și o capacitate sporită de a iubi și de a fi iubit. Prin efectul său calmant, se spune că ajută la liniștirea mintii și la reducerea gândurilor repetitive care pot aduce disconfort emoțional.

Quantum Quattro este, de asemenea, atribuit cu proprietatea de a consolida comunicarea autentică și expresia adevărului interior. Acest lucru îi conferă un rol deosebit în îmbunătățirea relațiilor interpersonale și în facilitarea unei conștiente clare în situații de conflict emoțional. Având o energie protectoare, piatra este folosită pentru a bloca energiile negative și pentru a intensifica capacitatea de rezistență emoțională în fața greutăților vieții.

Într-un cadru spiritual, Quantum Quattro este folosită pentru alinierea și echilibrarea energiilor subtiri, asistând în procesul de ascensiune și al trezirii spirituale. Prin eliminarea obstacolelor energetice, această piatră unică ne ajută să ne aliniem cu cea mai înaltă versiune a sinelui nostru, stimulând în același timp creșterea și expansiunea conștiinței.

Amulete și Talismane

Quantum Quattro Silica - Piatra Mileniului

Oferind o călătorie profundă în adâncurile spiritualității, Quantum Quattro Silica, adesea denumită Piatra Mileniului, este consemnată în învățăturile metafizice ca o piatră a vindecării și protecției. Aceasta compoziție unică, formată din cupru și alte minerale, precum shattuckite, dioptaz, crisocol și malaclit, conferă puteri sinergice ce amplifică energia pozitivă și oferă protecție împotriva influențelor negative.

Este recunoscută pentru capacitatea sa de a curăța și alinia toate chakrele, facilitând un flux energetic armonios prin corpul subtil. Purificând aura și stimulând al treilea ochi, Quantum Quattro Silica ajută la clarificarea gândurilor și întărirea intuiției. Acest mineral complex este un aliat prețios pentru cei ce sunt în căutarea înțelepciunii interioare și a conexiunii cu universul.

Ca amuletă, Quantum Quattro este adesea utilizat pentru a îmbunătăți comunicarea interioară și cu ceilalți, facilitând o exprimare plină de compasiune și adevăr. Talismanul confecționat din această piatră este căutat de cei care doresc să se protejeze de resentimente și frică, promovând o stare de calm și echilibru emoțional.

În tradțiile de vindecare, se spune că Quantum Quattro Silica poate ajuta la detoxifierea energetică a corpului, eliberând individul de vechile traumatisme și sprijinind însănătoșirea fizică și emoțională. Acest "doctor de piatră" este, de asemenea, recomandat pentru meditație, fiind un ghid liniștitor spre planurile superioare de conștiință.

Vindecarea chakrelor și echilibrarea energiei cu Quantum Quattro Silica - Piatra Mileniului

Quantum Quattro Silica, cunoscută drept Piatra Mileniului, este o combinație rară de minerale care include shattuckite, chrysocolla, dioptase și smoky quartz, unite într-o matrice de malachite. Această piatră vibrantă de un verde-albastru până la verde-smarald este valorificată pentru proprietățile sale puternice de vindecare și echilibrare a energiilor.

Esența sa multi-dimensională face ca Quantum Quattro Silica să fie extrem de eficientă în alinierea tuturor chakrelor, promovând un flux energetic sănătos și continuu de-a lungul sistemului energetic. Este o piatră complexă care lucrează la niveluri profunde, scoțând la iveală adevărurile ascunse și măturând în același timp blocajelor care pot împiedica progresul spiritual.

Quantum Quattro Silica este asociată în mod special cu a cincea chakră, chakra gâtului (Vishuddha), centrul comunicării și autoexprimării. Contribuie la eliberarea temerilor și inhibițiilor legate de exprimarea adevărului personal, încurajând vorbirea sinceră și ascultarea cu empatie. De asemenea, prin culoarea și energia sa, piatra susține vindecarea chakra a treia ochi (Ajna), sprijinind intuiția și percepția spirituală.

Prin puterea sa de purificare și protecție, Quantum Quattro Silica neutralizează energiile negative, curăță auriul și stimulează sistemul imunitar la nivel energetic. Practicanții de vindecare cu cristale folosesc acest minunat agregat pentru a aduce pace și calm în timpul perioadelor tumultuoase, pentru a vindeca vechile dureri emoționale și pentru a întări rezistența spirituală în fața provocărilor.

În practica spirituală, meditația cu Quantum Quattro Silica poate facilita conectarea la înțelepciunea universală și la ghizii spirituali, deschizând căi de comunicare cu sferele superioare ale conștiinței. Amplasarea sa pe sau în apropiere de chakrele relevante în timpul ședințelor de meditație sau vindecare ajută la alinierea energetică și la sporirea potențialului de creștere spirituală și de transformare interioară.

Piatra Mileniului este un ansamblu de energie pură și înțelepciune străveche, un aliat de neegalat pentru cei care caută să-și echilibreze chakrele și să-și sporească vibrația spirituală. Prin lucru cu Quantum Quattro Silica, practicanții pot ajunge la o stare de armonie și echilibru, necesară pentru o călătorie spirituală profundă și împlinită.

Asociere cu Feng Shui

Feng Shui, o artă străveche chinezească axată pe curgerea energiei vitale cunoscute sub numele de Chi, atribuie anumite calități și puteri de vindecare cristalelor și pietrelor prețioase. În rândul acestora, Quantum Quattro Silica, cunoscut și sub numele de Piatra Mileniului, este o piatră cu o energie profundă și complexă, adesea folosită pentru alinierea și curățirea chakrelor.

Quantum Quattro Silica este o combinație rară de minerale, care include Shattuckit, Chrysocolla, Dioptaz și Smoky Quartz îmbinări cu Malachit. Această piatră este asociată cu vindecarea emoțională intensă și purificarea energetică. În Feng Shui, este considerată a fi un cristal puternic pentru transformarea energetică, facilitând trecerea de la energii grele la o stare de echilibru și armonie.

Practicile de Feng Shui recomandă plasarea Quantum Quattro Silica în colțul bogăției (sud-estul) sau în zona de sănătate (centrul) al spațiului de locuit sau de lucru, pentru a amplifica vibratiile de vindecare și prosperitate. De asemenea, utilizarea acestei pietre în colțul de cunoaștere (nord-est) poate contribui la creșterea înțelepciunii și clarității mentale, facilitându-vă deschiderea către noi perspective și idei.

Fiind un catalizator pentru echilibrul emoțional și un amplificator al meditației profunde, Quantum Quattro infuzează spațiul cu calm și stabilitate, caracteristici esențiale pentru o bună circulație a energiei Chi în Feng Shui, însemnând astfel împlinirea potențialului maxim și armonia în toate aspectele vieții.

Asociere cu cele 5 elemente

Quantum Quattro Silica, cunoscut și sub numele de Piatra Mileniului, este o piatră semiprețioasă rară și puternică care cuprinde combinația a patru minerale diferite: shattuckită, crisocolă, dioptază și malachit. Această piatră vibrantă este celebrată pentru proprietățile ei de vindecare și pentru conexiunea profundă cu elementele naturii.

În tradițiile metafizice și spirituale, se spune că Quantum Quattro Silica este o piatră asociată cu toate cele cinci elemente fundamentale: Lemn, Foc, Pământ, Metal și Apă. Credința este că această piatră încorporează energia și caracteristicile fiecărui element într-o armonie perfectă, oferind un puternic efect de echilibrare și purificare.

 • Lemn: Prin prezenta crisicolei, Quantum Quattro stimulează creșterea personală și vindecarea emoțională, asemenea Lemnului, care susține dezvoltarea și expansiunea.
 • Foc: Elementul de Foc este reprezentat prin energia revitalizantă a malachitului, care poate stimula transformarea și curățirea, ajutând la eliberarea blocajelor din calea progresului spiritual.
 • Pământ: Conexiunea sa cu elementul Pământ este evidentă prin efectul de ancorare și stabilizare pe care îl oferă, asemănător solidității și sustenabilității Pământului.
 • Metal: Legătura cu Metalul vine de la capacitatea sa de conducere și de a potența comunicarea între dimensiuni și planuri existențiale.
 • Apă: În sfârșit, energia curgătoare a Apei este reflectată în proprietățile de curățare și reîmprospătare ale shattuckitei și dioptazei din compoziția sa.

Prin unirea acestor forțe, Quantum Quattro Silica se prezintă ca un instrument versatil pentru cei care căută să-și echilibreze energiile și să promoveze o stare de bine la toate nivelurile ființei. Este o piatră a epocii noi, pregătită să sprijine tranzițiile și să faciliteze evoluția conștiinței umane în echilibru cu ritmurile universului.

Asociere cu planete

Quantum Quattro Silica, cunoscută și ca Piatra Mileniului, este o combinaţie rară de minerale care include shattuckit, crisocolă, dioptaz și, uneori, malachit și smarald. Această piatră este asociată în special cu planetele Neptun și Pluton, care în astrologie sunt recunoscute pentru influența lor asupra transformării spirituale și vindecării emoționale.

Influența lui Neptun asupra Quantum Quattro Silica încurajează conectivitatea cu dimensiunile spirituale superioare, accentuând clarviziunea și intuiția. Prin această asociere, piatra ajută la deschiderea celui de-al treilea ochi, permițând unui individ să întrevadă adevărurile ascunse în spatele realităților fizice.

În același timp, Pluton, planeta regenerării și a transmutării, consolidează puterea Quantum Quattro de a aduce la suprafață și de a purifica emoțiile reprimate, facilitând vindecarea la nivel profund al sufletului. Această asociere planetară transformă piatra într-un instrument puternic pentru cei ce își doresc să experimenteze o metamorfoză emoțională și spirituală, eliberându-se de poverile trecutului și îmbrățișând o stare de conștiință îmbunătățită.

Cei care folosesc Quantum Quattro Silica pot anticipa un parcurs de descoperire personală și eliberare care le permite să navigheze provocările vieții cu o mai mare înțelepciune și compasiune, având în vedere influențele aduse de aceste planete misterioase și puternice.

Cele mai bune combinații

Quantum Quattro Silica este o piatră semiprețioasă cunoscută sub numele de "Piatra Mileniului", fiind o combinație naturală de cupru și alte minerale, inclusiv Shattuckite, Dioptaza, Chrysocolla și Malacon. Acest amestec unic conferă o energie puternică și o vibrație intensă, considerată a fi benefică pentru vindecare și purificarea energetică. Pentru a maximiza aceste beneficii, Quantum Quattro poate fi combinată cu alte pietre prețioase care intensifică sau complimentează energiile sale.

Când este combinată cu Lapis Lazuli, un cristal cunoscut pentru a ajuta la dezvoltarea intuiției și la accederea la înțelepciunea interioară, rezultă o armonie între comunicarea emoțională și claritatea spirituală, amplificând capacitatea de exprimare a adevărurilor personale.

Alături de Piatra Soarelui, care aduce bucurie și vitalitate, Quantum Quattro poate îmbunătăți dispoziția generală și poate stimula puterea personală, contribuind la o stare de bine emoțional și spiritual.

În combinație cu Labradoritul, piatră a magiei și a protecției, Quantum Quattro poate ajuta la întărirea aurielor și poate proteja împotriva negativității din mediul înconjurător; această sinergie susține transformarea spirituală și conectarea cu energiile universale.

Este important să se țină cont de intenția personală atunci când se lucrează cu cristale și atunci când se creează combinații de pietre prețioase. Astfel, fiecare individ poate crea un echilibru personalizat care rezonază cel mai bine cu propriile nevoi și căutarea spirituală. Quantum Quattro Silica are un rol de echilibrare și sprijin în acest proces, fiind un aliat de nădejde pentru cei ce caută armonie și vindecare la un nivel profund.

La loc de munca

Integrarea pietrei prețioase Quantum Quattro Silica, cunoscută și sub numele de Piatra Mileniului, în spațiul de lucru poate aduce o serie de beneficii emoționale și energetice angajaților și mediului de afaceri. Această piatră rară, ce conține cupru împreună cu alte minerale precum malachit, dioptaz, shattuckit și crisocol, este cunoscută pentru capacitatea sa de a curăța și stabili energia la nivel fizic, emoțional și spiritual.

Quantum Quattro Silica este recunoscută pentru puterea sa de a spori comunicarea clară și aprofundată, facilitând un schimb de idei deschis și sincer. Prezența sa într-un birou poate ajuta la eliminarea barierelor comunicationale și la întărirea încrederii reciproce, atât de necesară în construirea unui mediu de lucru unit și productiv.

De asemenea, Piatra Mileniului are o influență calmantă, contribuind la diminuarea stresului și a tensiunilor care pot să apară în timpul unor perioade încărcate la locul de muncă. Efectul său de echilibrare energetică poate ajuta în lupta împotriva epuizării mentale și poate stimula capacitatea de concentrare, sporind astfel performanța generală a muncii.

Folosirea Quantum Quattro Silica poate oferi și protecție împotriva energiilor negative sau a stresului electromagnetic, fenomene tot mai des întâlnite în spațiile moderne de lucru, pline de aparate electronice. Aceasta contribuie la crearea unui mediu de lucru mai sănătos, unde angajații se pot simți protejați și susținuți la nivel energetic.

Cu un amestec unic de minerale și o energie puternică de vindecare, Quantum Quattro Silica devine un aliat prețios în întărirea spiritului de coeziune și în promovarea unei atmosfere de lucru pozitive și productive.

Afirmație

Piatra numită Quantum Quattro Silica este adesea denumită “Piatra Mileniului” datorită combinației sale unice de minerale care includ shattuckita, crisocola, dioptaz și malachit într-o bază de cuart fumuriu. Această sinergie de elemente minerale este considerată de mulți ca având o vibratie incredibil de înaltă și se crede că aduce vindecare pe mai multe niveluri - fizic, mental, emoțional și spiritual. O afirmație puternică legată de Quantum Quattro Silica ar putea fi: "Îmi deschid inima și mintea către vindecarea completă și eliberarea, permițând energiilor universale să curețe și să transforme toate aspectele ființei mele."

Quantum Quattro Silica, cunoscută și sub numele de Piatra Mileniului, este o piatră semiprețioasă cu o energie vibratoare unică, folosită adesea pentru vindecare și evoluție spirituală. Acest cristal complex este format dintr-o combinație de patru minerale diferite: Shattuckite, Ajoite, Chrysocolla și Malachite, toate încorporate într-o bază de Cuarț Fumuriu sau Smoky Quartz. Datorită acestui amestec puternic de minerale, Quantum Quattro Silica este considerată a fi o piatră maestră cu multe beneficii spirituale și de vindecare.

Tipuri de Quantum Quattro Silica - Piatra Mileniului

 1. Quantum Quattro Comun: Acest cristal prezintă un amestec captivant de culori vibrante în matricea sa de cuarț fumuriu, cunoscut pentru armonizarea energiilor, promovarea vindecării emoționale și îmbunătățirea creșterii spirituale.

 2. Quantum Quattro Verde: Cu proprietățile sale liniștitoare și centrate pe inimă, varianta verde a acestui cristal favorizează vindecarea emoțională, echilibrul și o conexiune profundă cu natura.

 3. Quantum Quattro Maro: Împământând și oferind stabilitate, varianta maro prezintă tonuri calde și pământii, promovând un sentiment de siguranță și încredere în sine.

 4. Quantum Quattro Albastru: Nuanțele serene de albastru caracterizează această variantă, oferind calități liniștitoare și calmante, îmbunătățind comunicarea, intuiția și claritatea emoțională.

 5. Quantum Quattro Alb: Simbolizând puritatea și trezirea spirituală, varianta albă amplifică intențiile și manifestările, facilitând în același timp curățarea energetică profundă.

 6. Quantum Quattro Roșiatic: Energizând și stimulând pasiunea și creativitatea, varianta roșiatică insuflă curaj, asertivitate și vitalitate.

 7. Quantum Quattro Galben: Radiind bucurie, optimism și claritate mentală, varianta galbenă promovează încrederea în sine și puterea personală.

 8. Quantum Quattro Transparent: Cu aspectul său translucid, varianta transparentă amplifică și purifică energiile, adâncind conexiunile spirituale și facilitând curățarea energetică.

 9. Quantum Quattro Bicolor: Această variantă prezintă o combinație fascinantă de două culori distincte, simbolizând integrarea armonioasă a energiilor și promovând echilibrul și unitatea.

 10. Quantum Quattro Negru: Oferind protecție, împământare și absorbția energiilor negative, varianta neagră oferă stabilitate și protejează împotriva negativității.

 11. Quantum Quattro Botrioidal: Această variantă prezintă o textură rotunjită și bombată asemănătoare unui ciorchine de struguri, cu amestecul său unic de culori promovând vindecarea emoțională și îmbunătățirea creșterii spirituale.

 12. Quantum Quattro cu Tenorit: Combinând energiile cu mineralul negru metalic Tenorit, această variantă prezintă un aspect întunecat și lucios, oferind proprietăți puternice de protecție și împământare.

 13. Quantum Quattro cu Calcopirită: Cu adăugarea calcopiritei aurii strălucitoare, această variantă prezintă o combinație frumoasă de nuanțe de verde și auriu, îmbunătățind intuiția, abundența și abilitățile de manifestare.

 14. Quantum Quattro cu Dolomit: Combinând energiile cu proprietățile liniștitoare ale dolomitului, această variantă prezintă un aspect moale și cremos, promovând pacea interioară, armonia și echilibrul.

 15. Plăci Quantum Quattro: Aceste plăci plate prezintă culorile și modelele lor captivante, servind ca instrumente puternice pentru meditație, vindecare energetică și grile de cristale.

 16. Quantum Quattro cu Limonit: Infuzată cu tonuri pământii de maro ale limonitului, această variantă îmbunătățește împământarea, stabilitatea și reziliența, ajutând la eliberarea tiparelor vechi și la îmbrățișarea schimbării pozitive.

 17. Quantum Quattro cu Pirită: Cu scânteierile aurii radiate ale piritei, această piatră combină proprietățile de abundență, încredere și protecție cu energiile vindecătoare ale Quantum Quattro, promovând prosperitatea și manifestarea.

Cum să-l programez?

Pentru programarea cristalului Quantum Quattro Silica, cunoscut și sub numele de Piatra Mileniului, este esențial să abordezi procesul cu respect și intenție clară. Acest minunat amestec de malachit, shattuckit, dioptaz și crisocol, înrobit în silice, este considerat extrem de puternic pentru conexiuni energetice și vindecare spirituală. Următorii pași te vor ghida pentru a programa această piatră pentru a-ți amplifica intențiile și a-ți îmbunătăți practica spirituală.

Înainte de toate, curăță piatra de orice energie negativă acumulată. Acest lucru se poate realiza prin tămuiere cu smirnă sau salvie, înmuiere în apă de râu sau de mare, ori prin plasarea peste noapte în lumină plină de lună.

După curățare, găsește un loc liniștit unde să nu fii deranjat. Așază-te confortabil și ține piatra Quantum Quattro în mâna ta dominantă. Închide ochii și respiră adânc de câteva ori, lăsându-te să te relaxezi complet. Când simți că ești centrat și prezent, vizualizează un fascicul de lumină curată și puternică ce coboară în piatra din mâna ta.

Concentrează-te apoi pe intenția ta specifică. Fie că este vorba de vindecare emoțională, claritate mentală, protecție energetică sau conexiune spirituală, imaginează-ți cum această intenție este transferată în Quantum Quattro. Dacă ai o afirmație sau o mantră personalizată pentru acest scop, rostește-o cu voce tare sau în gând de trei ori, simțind cum vibrația cuvintelor tale alimentează mai departe cristalul.

Odată ce simți că piatra a absorbit complet intenția, finalizează procesul exprimând recunoștință pentru ajutorul cristalului și pentru energia universului. Păstrează Quantum Quattro Silica într-un loc unde nu va fi deranjată, preferabil acolo unde meditezi sau îți desfășori practicile spirituale. Cu cât este utilizată și meditată cu piatra mai des, cu atât legătura între intenția ta și cristal se va întări.

Ține minte că fiecare gemă are un ciclu propriu de reîncărcare și resacrificare, așa că repetă acest proces de curățare și programare periodic pentru a menține vibrațiile Quantum Quattro Silica la nivelul cel mai înalt de rezonanță cu scopurile tale spirituale.

Întrebări frecvente (FAQ) despre mineral Quantum Quattro Silica - Millenium Stone

Ce este Quantum Quattro Silica și cum se formează?

Quantum Quattro Silica, cunoscută și sub numele de Piatra Mileniului, este un cristal rare compus dintr-o combinație de patru minerale puternice: Shattuckite, Chrysocolla, Dioptase și Smoky Quartz. Se formează în zonele unde aceste minerale coexistă, mineralizarea lor complexă dând naștere acestei pietre unice și spirituale.

Care sunt proprietățile metafizice ale Quantum Quattro Silica?

Se spune că Quantum Quattro Silica este o piatră a vindecării și protecției. Se crede că armonizează corpul, mintea și sufletul, purifică aura și scoate la suprafață și vindecă traumele emoționale adânc înrădăcinate. În plus, oferă o protecție puternică împotriva influențelor negative și elevază nivelul de conștiență.

Cum pot să curăț și să programez Quantum Quattro Silica?

Curățarea Quantum Quattro Silica se poate face prin clătire în apă curată sau prin afumare cu salvie albă pentru a elibera impuritățile energetice. Piatra poate fi programată prin meditație; ținând piatra în mână, focalizați-vă pe intențiile spirituale pentru a alinia energia pietrei cu vibrațiile personale.

Unde este găsit Quantum Quattro Silica?

Quantum Quattro Silica este în principal extrasă din Namibia, Africa, o regiune cunoscută pentru diversele și unicele sale minerale. Fiecare exemplar are un amestec unic de culori și modele, reflectând componența sa mineralogică specifică locației de extracție.

Cum recunosc un Quantum Quattro Silica autentic?

Un Quantum Quattro Silica autentic este caracterizat prin prezența celor patru minerale constituente, vizibile prin culorile lor vibrante și modelele inconfundabile. Claritatea și intensitatea culorilor smarald, turcoaz, albastru, și gri-fumuriu sunt indicative ale autenticității pietrei. Recomandăm achiziționarea de la surse de încredere pentru a asigura autenticitatea.

Cum poate fi folosit Quantum Quattro Silica în practicile spirituale?

Quantum Quattro Silica este adesea utilizată în vindecarea energetică, alinierea chakrelor și meditație, datorită abilității sale de a aduce echilibru și armonie. Poate fi plasată pe sau aproape de chakrele relevante pentru a fortifica aura și a spori întregirea spirituală. Este de asemenea folosită pentru a facilita comunicarea cu ghizii spirituali și pentru a accesa intuiția înaltă.

Produse pentru Quantum Quattro Silica - Millenium Stone

New Compara Vultur din Onix Negru cu Suport Quantum Quattro Brut - Mineral Natural - 28x10x12 cm Vultur din Onix Negru cu Suport Quantum Quattro Brut - Mineral Natural - 28x10x12 cm

Vultur din onix negru cu suport quantum quattro brut - mineral natural - 28x10x12 cm

1.200,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Pandant Semiluna din Quantum Quattro - 29-30 x 25-27 x 5-7 mm - 1 Buc Pandant Semiluna din Quantum Quattro - 29-30 x 25-27 x 5-7 mm - 1 Buc

Pandant semiluna din quantum quattro - 29-30 x 25-27 x 5-7 mm - 1 buc

30,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Pandant Triunghi Quantum Quattro Silica - 34-35 x 19-20 x 7 mm- (XL) Pandant Triunghi Quantum Quattro Silica - 34-35 x 19-20 x 7 mm- (XL)

Pandant triunghi quantum quattro silica - 34-35 x 19-20 x 7 mm- (xl)

25,00 Lei Stoc in verificare Adauga la favorite
Compara Pandant Inima Quantum Quattro Silica - 28-30 x 29-31 x 8 mm- (L)- 1 Buc Pandant Inima Quantum Quattro Silica - 28-30 x 29-31 x 8 mm- (L)- 1 Buc

Pandant inima quantum quattro silica - 28-30 x 29-31 x 8 mm- (l)- 1 buc

35,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Quantum Quattro Margele Pietre Semipretioase Luna -30 x 26 mm - 1 Buc Quantum Quattro Margele Pietre Semipretioase Luna -30 x 26 mm - 1 Buc

Quantum quattro margele pietre semipretioase luna -30 x 26 mm - 1 buc

25,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Quantum Quattro Natural Brut - 108 x 103 x 63 mm - ( XXL ) - Unicat Quantum Quattro Natural Brut - 108 x 103 x 63 mm - ( XXL ) - Unicat

Quantum quattro natural brut - 108 x 103 x 63 mm - ( xxl ) - unicat

268,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Quantum Quattro Mineral Natural Rulat - 45-55 x 36-42 mm - (XXL) - 1 Buc Quantum Quattro Mineral Natural Rulat - 45-55 x 36-42 mm - (XXL) - 1 Buc

Quantum quattro mineral natural rulat - 45-55 x 36-42 mm - (xxl) - 1 buc

55,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Quantum Quattro Mineral Natural Rulat - 43-49 x 33-38 mm - (XXL) - 1 Buc Quantum Quattro Mineral Natural Rulat - 43-49 x 33-38 mm - (XXL) - 1 Buc

Quantum quattro mineral natural rulat - 43-49 x 33-38 mm - (xxl) - 1 buc

40,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Quantum Quattro Mineral Natural Rulat - 38-46 x 28-33 mm - (XXL) - 1 Buc Quantum Quattro Mineral Natural Rulat - 38-46 x 28-33 mm - (XXL) - 1 Buc

Quantum quattro mineral natural rulat - 38-46 x 28-33 mm - (xxl) - 1 buc

30,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Quantum Quattro Mineral Natural Rulat - 29-33 x 23-26 mm - ( XL ) - 1 Buc Quantum Quattro Mineral Natural Rulat - 29-33 x 23-26 mm - ( XL ) - 1 Buc

Quantum quattro mineral natural rulat - 29-33 x 23-26 mm - ( xl ) - 1 buc

18,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Quantum Quattro Mineral Natural Rulat - 25-29 x 20-25 mm - ( L ) - 1 Buc Quantum Quattro Mineral Natural Rulat - 25-29 x 20-25 mm - ( L ) - 1 Buc

Quantum quattro mineral natural rulat - 25-29 x 20-25 mm - ( l ) - 1 buc

10,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Quantum Quattro Mineral Natural Rulat - 20-26 x 15-20 mm - ( M) - 1 Buc Quantum Quattro Mineral Natural Rulat - 20-26 x 15-20 mm - ( M) - 1 Buc

Quantum quattro mineral natural rulat - 20-26 x 15-20 mm - ( m) - 1 buc

8,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite

Articole BLOG

Betisoare Energetice

Betisoare Energetice

In cautarea echilibrului dintre corp, minte si spirit, meditatia imbinata cu aroma betisoarelor parfumate ofera o cale spre liniste interioara in tumultul vietii moderne. Aceste betisoare, incarcate cu esenta naturii, creeaza o atmosfera propice meditatiei, facand legatura intre lumea fizica si cea spirituala, intre constient si subconstient. Folosirea lor inainte sau in timpul meditatiei poate amplifica experienta, concentrand mintea pe miros si facilitand atingerea unui spatiu mental calm. Exista o varietate larga de arome, fiecare cu beneficiile sale, oferind posibilitatea personalizarii experientei de meditatie in functie de nevoile si dorintele spirituale ale fiecaruia. Descoperirea betisoarelor parfumate potrivite este o calatorie personala, o parte integrala a explorarii meditative pentru autodescoperire si echilibru interior.


Citeste tot articolul
Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Descopera Armonia Interioara: Bolurile Cantatoare din Cristale pentru Echilibru si Vindecare


Citeste tot articolul
Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Puteti purta bijuterii din unul sau mai multe cristale din cele enumerate mai jos sau pur si simplu le puteti..
Citeste tot articolul
Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - este un calauzitor esential pentru oricine doreste sa exploreze adancimile propriei fiinte si sa deblocheze puterea vindecatoare a naturii prin pietre semipretioase.


Citeste tot articolul