Concept Tropic foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Concept Tropic este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

Purpurit - Purpurite

element bijuterii

Caracteristici ezoterice

Chakra - 6
Numar personal - 4
Zodie Europeana - Fecioara
Anotimp - Vara, Toamna
Perioada Calendaristica - 12-24, 12-25, 12-26

Purpuritul este o roca pseudomorfa ce are forma unui mineral, dar structura chimica a altuia. Acest lucru il face o puternica unealta psihologica de adaptare la schimbare intr-un mod pozitiv. Ne incurajeaza sa lasam in urma amintirile neplacute, mai ales pe cele legate de iubire.
Este un cristal care atrage in mod natural prosperitatea sau revenirea ei dupa vremuri dificile. Duce la reinventarea de sine si folosirea unor vechi abilitati intr-o noua cariera, la orice varsta.
Purpuritul deschide puterile psihice native, mai ales clarviziunea si talentul de medium, si dezvolta controlul natural al acestui fel de puteri care, netinute in frau, pot produce disturbari energetice grave.
Tipul de mineral: Fosfat de mangan.
Culori: Violet, roz-indigo.
Vindecare emotionala: Se spune ca ii incurajeaza pe cei care si-au autoimpus limite ori sunt prea timizi sa devina proactivi si indrazneti.
Folosinte practice: Aduce incredere celor care vorbesc in public - la sedintele cu parintii de la scoala, in comunitate, profesional ca politicieni, profesori, oratori si artisti de cariera sau amatori.
La locul de munca: Amplifica abilitatile de lider si prosperitatea generala, ii ajuta pe cei care sunt proprii lor angajati sa stie instinctiv care le sunt resursele si cat sa se extinda. Purtati Purpurit pentru a va armoniza talentele de intreprinzator.
Semnificatie magica: De ajutor celor care folosesc metode holistice de vindecare, mai ales cristaloterapeutilor. Tineti Purpurit in mana inainte de a incepe sedinta de vindecare pentru a va armoniza degetele cu vibratia cristalina si mai departe prin chakrele Inima si Coroana cu ingerii si ghizii vostri.
Afirmatie: Nu trebuie sa fiu excesiv de modest!

Produse pentru Purpurit - Purpurite

Compara Cabochon Purpurit Namibia 9-21 x 7-11 x 3-5 mm - Unicat Cabochon Purpurit Namibia 9-21 x 7-11 x 3-5 mm - Unicat

Cabochon purpurit namibia 9-21 x 7-11 x 3-5 mm - unicat

2,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Cabochon Purpurit Namibia 15-22 x 9-16 x 4-8 mm - Unicat Cabochon Purpurit Namibia 15-22 x 9-16 x 4-8 mm - Unicat

Cabochon purpurit namibia 15-22 x 9-16 x 4-8 mm - unicat

6,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara  Purpurit Cristal Natural Rulat Namibia Aprox. 25 x 26 mm ( M )  Purpurit Cristal Natural Rulat Namibia Aprox. 25 x 26 mm ( M )

purpurit cristal natural rulat namibia aprox. 25 x 26 mm ( m )

74,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Purpurit Cristal Natural Rulat Namibia Aprox. 33 x 26 mm ( L ) - 1 Buc Purpurit Cristal Natural Rulat Namibia Aprox. 33 x 26 mm ( L ) - 1 Buc

Purpurit cristal natural rulat namibia aprox. 33 x 26 mm ( l ) - 1 buc

80,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Purpurit Cristal Natural Rulat Namibia Aprox. 36 x 25 mm ( L ) Purpurit Cristal Natural Rulat Namibia Aprox. 36 x 25 mm ( L )

Purpurit cristal natural rulat namibia aprox. 36 x 25 mm ( l )

70,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Purpurit Cristal Natural Rulat Namibia Aprox. 29 x 20 mm ( M ) Purpurit Cristal Natural Rulat Namibia Aprox. 29 x 20 mm ( M )

Purpurit cristal natural rulat namibia aprox. 29 x 20 mm ( m )

80,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Purpurit Cristal Natural Rulat Namibia Aprox. 30 x 17 mm ( M ) Purpurit Cristal Natural Rulat Namibia Aprox. 30 x 17 mm ( M )

Purpurit cristal natural rulat namibia aprox. 30 x 17 mm ( m )

35,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Cristal natural Purpurit Brut Aprox. 20 x 14 mm ( S ) Cristal natural Purpurit Brut Aprox. 20 x 14 mm ( S )

Cristal natural purpurit brut aprox. 20 x 14 mm ( s )

9,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Cristal Natural Purpurit Brut Aprox. 33 x 22 mm ( L ) Cristal Natural Purpurit Brut Aprox. 33 x 22 mm ( L )

Cristal natural purpurit brut aprox. 33 x 22 mm ( l )

27,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Cristal Natural Purpurit Brut Aprox -19-32 x 15-20 mm ( M ) Cristal Natural Purpurit Brut Aprox -19-32 x 15-20 mm ( M )

Cristal natural purpurit brut aprox -19-32 x 15-20 mm ( m )

16,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite

Articole BLOG

Betisoare Energetice

Betisoare Energetice

In cautarea echilibrului dintre corp, minte si spirit, meditatia imbinata cu aroma betisoarelor parfumate ofera o cale spre liniste interioara in tumultul vietii moderne. Aceste betisoare, incarcate cu esenta naturii, creeaza o atmosfera propice meditatiei, facand legatura intre lumea fizica si cea spirituala, intre constient si subconstient. Folosirea lor inainte sau in timpul meditatiei poate amplifica experienta, concentrand mintea pe miros si facilitand atingerea unui spatiu mental calm. Exista o varietate larga de arome, fiecare cu beneficiile sale, oferind posibilitatea personalizarii experientei de meditatie in functie de nevoile si dorintele spirituale ale fiecaruia. Descoperirea betisoarelor parfumate potrivite este o calatorie personala, o parte integrala a explorarii meditative pentru autodescoperire si echilibru interior.


Citeste tot articolul
Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Descopera Armonia Interioara: Bolurile Cantatoare din Cristale pentru Echilibru si Vindecare


Citeste tot articolul
Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Puteti purta bijuterii din unul sau mai multe cristale din cele enumerate mai jos sau pur si simplu le puteti..
Citeste tot articolul
Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - este un calauzitor esential pentru oricine doreste sa exploreze adancimile propriei fiinte si sa deblocheze puterea vindecatoare a naturii prin pietre semipretioase.


Citeste tot articolul