Concept Tropic foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Concept Tropic este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

Prehnit - Prehnit cu Epidot - Prehnite with Epidote - Prehnite

element bijuterii

Caracteristici ezoterice

Chakra - 3, 4
Numar personal - 9
Zodie Europeana - Fecioara
Zodie Chinezeasca - Cocos de metal
Zodie Arboricol - Stejar, Scorus
Zodie Floral - Floarea Soarelui
Anotimp - Vara, Toamna
Remedii - prosperitate, putere, antistres, iubire, creativitate
Perioada Calendaristica - 12-23, 12-24, 12-25

Caracteristicile Principale ale Prehnit - Prehnit cu Epidot - Prehnite with Epidote - Prehnite

 • Formula chimică: Ca2Al(AlSi3O10)(OH)2
 • Nume chimic: Silicat de calciu și aluminiu
 • Fractură: Neregulată până la conchoidală
 • Clasificarea în mineralogie: Silicat
 • Sistem de cristalizare: Ortorombic
 • Duritate (Scara Mohs): 6 - 6.5
 • Gravitație specifică: 2.8 - 3.0
 • Culoare: Verde pal până la galben-verde
 • Transparență: Translucentă la transparentă
 • Locuri de extracție în lume: Mali, Maroc, Africa de Sud, Australia, China, SUA

Care este semnificația și legenda antică a Prehnit - Prehnit cu Epidot?

Prehnitul, adesea asociat cu Epidot, este o piatră semiprețioasă care și-a găsit locul în inima iubitorilor de cristale pentru frumusețea sa etereală și serenă. Nuanțele sale variază de la verde deschis până la un verde gri-oliv, uneori întruchipând incluziuni de Epidot, ceea ce îi conferă o energie și mai intensă. Acest mineral a fost denumit astfel în onoarea Colonelului Hendrik von Prehn care a descoperit piatra în secolul al XVIII-lea în Africa de Sud. Cu toate acestea, această piatră a fost folosită și apreciată mult înainte de această denumire oficială.

Prehnitul este recunoscut pentru proprietățile sale de vindecare și pentru capacitatea de a aduce liniște și pace celui care îl poartă. În spiritualitate, se consideră că prehnitul stimulează procesul de meditație și sporește intuiția, facilitând astfel o conexiune profundă cu sinele interior și cu regnul divin. În legătură cu chakra inimii, se spune că deschide inima spre iubire necondiționată și crește capacitățile precum clarvederea sau profetia.

Prin combinarea cu Epidot, se crede că prehnitul capătă o putere suplimentară de manifestare, deoarece Epidotul este o piatră cunoscută pentru amplificarea caracteristicilor pozitive și pentru atragerea succesului, abundenței și prosperității. Această sinergie creează un balans între elementele fizice și spirituale ale vieții.

Deși nu există legende antice specifice pentru Prehnit cu Epidot, în general, pietrele verzi au fost asociate adesea cu vindecarea și creșterea în numeroase culturi. În societățile antice, se credea că pietrele de culoare verde sunt simboluri ale Pământului și ale fertilității, susținând ca astfel individul să se conecteze cu ritmurile naturale și să aducă echilibru în viața cotidiană.

În concluzie, Prehnitul, și în special Prehnitul cu Epidot, este o piatră care combină proprietățile terapeutice cu abilitatea de a îmbunătăți conștientizarea spirituală și abilitățile psihice, oferind suport în călătoria de autodescoperire și conectare la veritabilele dorințe ale sufletului.

Proprietățile spirituale și metafizice ale Prehnitului cu Epidot

Prehnitul este o piatră gemă cunoscută pentru calitățile sale de vindecare și pentru promovarea păcii și protecției. Însă, când prehnitul este combinat cu epidot, cele două minerale își unesc forțele pentru a amplifica și complimenta proprietățile metafizice ale celuilalt. Denumită adesea Prehnit cu Epidot sau Prehnite, această combinație unică se caracterizează prin prezența incluziunilor verzi sau negre de epidot, care sunt vizibile în matricea pietrei de prehnit.

Prehnitul cu Epidot este considerat a fi o piatră extrem de utilă pentru meditație și pentru a realiza o legătură profundă cu regnul divin. Se spune că acest mineral calmează mediul înconjurător și aduce pacea interioară, fiind folosit pentru a crea un scut protector împotriva energiilor negative. De asemenea, este asociat cu încurajarea premonițiilor și a abilităților profetice și este adesea folosit pentru a îmbunătăți memoria și pentru a facilita procesul de vindecare emoțională.

Epidotul, pe de altă parte, este recunoscut pentru abilitatea de a spori percepția și de a crește personalizarea pozitivă, împreună cu Prehnitul, ajutând la eliberarea vechilor obiceiuri și la adoptarea de comportamente care promovează creșterea personală. De asemenea, se crede că această combinație de minerale intensifică efectele și proprietățile curative ale Prehnitului, ajutând la detoxifierea corpului și la îmbunătățirea regenerării și vindecării.

Cei care lucrează cu Prehnitul cu Epidot descoperă adesea că această piatră îi ajută să se conecteze cu natura și să recunoască forța vitală prezentă în toate formele de viață. În acest sens, piatra este considerată a fi un suport pentru cei care doresc să își lărgească cunoașterea și să își dezvolte responsabilitatea față de Pământ și mediul său.

În final, Prehnitul cu Epidot este celebrat pentru proprietățile sale de aliniere a energiei personale cu voința divină. Este o piatră a adevărului, a încrederii și a "eliberării de eul egoist", stimulând recunoașterea și actualizarea atributelor pozitive ale sinelui și abilitarea individului să fie în armonie cu natura și cu sinele său spiritual.

Proprietățile fizice și de vindecare ale Prehnitului

Prehnitul, cunoscut uneori ca Prehnit cu Epidot atunci când se manifestă împreună cu minerale de epidot, este o piatră semiprețioasă care atrage atenția nu doar prin frumusețea sa translucidă, ci și prin proprietățile sale energetice deosebite. Acest mineral este o silicat de calciu și aluminiu cu o textură specifică, ce adesea include acțiuni filiforme de epidot, ceea ce îi sporește valoarea atât estetică, cât și terapeutică.

Considerat o piatră a "vindecării spirituale", Prehnitul este asociat cu chakra inimii, ajutând la deschiderea și purificarea centrului energetic. Se crede că promovează o stare de pace și protecție, liniștind mintea și emoțiile în vremuri tulburi. Prehnitul cu Epidot este valorificat pentru că îmbunătățește capacitatea de a recunoaște factorii dinamicului personal de vindecare, stimulând astfel procesele de autovindecare ale corpului.

În ceea ce privește beneficiile fizice, Prehnitul este adesea folosit pentru a sprijini funcția renală și a elibera toxinele din organism, susținând astfel procese de detoxifiere. De asemenea, se spune că poate atenua simptomele legate de gută și anemie, contribuind la un flux energetic echilibrat în corp.

Când este însoțit de Epidot, capacitatea Prehnitului de a facilita vindecarea fizică este considerată amplificată. Epidotul, recunoscut pentru proprietățile sale de fortificare a energiei vitale, poate ajuta la revitalizarea și purificarea corpului și mintei. Această combinație de minerale este adesea recomandată pentru a stimula sistemul imunitar și pentru a îmbunătăți vitalitatea generală a celui care o poartă.

Energetic, Prehnitul cu Epidot este folosit pentru a stimula creșterea personală, oferind curaj în fața provocărilor și întărire în procesul de depășire a obiceiurilor nocive sau a dependențelor. Pe plan spiritual, această piatră este considerată un instrument puternic pentru meditație și lucru interior, favorizând o conexiune profundă cu natura și lumea spirituală.

Proprietățile de vindecare emoțională ale Prehnitului cu Epidot

Prehnitul cu Epidot, cunoscut și sub denumirea de Prehnite, este o piatră cu o energie unică care este apreciată pentru efectele sale benefice asupra stării emoționale a indivizilor. Această combinație de minerale are puterea de a calma emoțiile și de a promova un echilibru interior profund. Se spune că Prehnitul încurajează o conștientizare spirituală crescută și o legătură puternică cu energia divină, aducând astfel purificare și liniște emoțională.

Conținând atât Prehnit cât și Epidot, acest cristal este considerat a fi un instrument puternic pentru introspecție și recunoașterea adevărului interior. Se crede că sprijină procesul de eliberare a amintirilor și experiențelor dureroase, facilitând vindecarea traumelor emoționale vechi. Epidotul, prezent în acest amestec, întărește efectul de vindecare, contribuind la eliberarea negativității și a resentimentelor care te pot reține.

Terapeuții care lucrează cu cristalele folosesc Prehnitul cu Epidot pentru a ajuta la depășirea obstacolelor emoționale, cum ar fi gelozia sau răncorul. Aceasta piatră stimulează inima, centrul emoțional, încurajând expresia compasiunii și a iertării atât față de sine, cât și față de ceilalți. În acest fel, Prehnitul cu Epidot ajută la stabilizarea emoțiilor și la îmbunătățirea relațiilor interpersonale.

Cu o prezență calmantă, Prehnitul cu Epidot este adesea recomandat pentru meditație, lucru care poate duce la o claritate mentală sporită și o stare de pace lăuntrică. În final, această piatră semnificativă oferă suport în calatoria de autocunoaștere și iluminare spirituală, pavând calea către o viață emoțională echilibrată și împlinită.

Amulete și talismane

În contextul spiritual și al vindecării metafizice, pietrele semiprețioase sunt adesea învăluite în mister și atribuții speciale. Fiecare dintre ele este considerată a avea vibrații unice și proprietăți care pot influența starea de bine fizică, emoțională și spirituală a purtătorului. Printre aceste pietre, Prehnitul cu Epidot, cunoscut și sub denumirea de Prehnite, este o combinație puternică de două minerale ce amplifică și completează reciproc proprietățile energetice.

Prehnitul este o piatră cu o energie calmantă și de vindecare, adesea asociată cu chakra inimii. Este cunoscut pentru abilitatea sa de a ajuta în meditație și de a îmbunătăți intuiția. Epidotul, pe de altă parte, este recunoscut pentru capacitățile sale de a amplifica energiile pozitive și de a contribui la creștere spirituală și personală. Când cele două minerale sunt combinate, cum este cazul în Prehnit cu Epidot, se crede că ele formează un scut puternic împotriva energiilor negative și consolidează conexiunea purtătorului cu natura și Universul.

Luând în considerare aceste calități, Prehnit cu Epidot este adesea transformat în amulete și talismane care se presupune că aduc purtătorului energie pozitivă, stimulează regenerarea și creșterea interioară și oferă protecție împotriva influențelor exterioare nefaste. Este folosit pentru a reduce stresul, pentru a depăși obstacolele emotionale și pentru a atrage succesul în diferite aspecte ale vieții.

Amuletele și talismanele create din Prehnit cu Epidot sunt unelte spirituale puternice pentru cei ce călătoresc pe calea auto-descoperirii și autoperfecționării. Aceste pietre se recomandă a fi purtate sau plasate în spații de locuit pentru a ajuta la curățarea energetică, creând un mediu propice pentru evoluție și echilibru.

Vindecarea chakrelor și echilibrarea energiei cu Prehnit

Prehnitul este o piatră semnificativă în practica vindecării chakrelor și echilibrării energiei. Acest cristal unic, adesea asociat cu Prehnit cu Epidot, este cunoscut pentru capacitățile sale de a intensifica intuiția și de a aduce armonie în corpul energetic. Prehnitul este strâns legat de chakra inimii (Anahata), centru de iubire și compasiune. Prin echilibrarea acestei chakre, Prehnitul ajută la calibrarea emoțiilor și sprijină exprimarea deschisă a sentimentelor și a empatiei.

Prehnit cu Epidot, sau Prehnite with Epidote, este o combinație puternică de minerale care amplifică proprietățile fiecăreia. Epidotul este cunoscut pentru capacitățile sale de a îmbunătăți percepția și de a spori caracteristicile pozitive ale celuilalt cristal, în acest caz, Prehnitul. Această sinergie nu doar că îmbogățește conexiunea cu chakra inimii, dar ajută și la legătura cu natura, promovând o stare de pace și de conectare cu mediul înconjurător.

Binecunoscut pentru abilitatea sa de a proteja aura și de a aduce claritate în procesele mentale, Prehnitul poartă o energie calmantă, care ajută la eliberarea stresului și la încurajarea liniștii mentale și emoționale. Este adesea recomandat pentru meditație și pentru practici spirituale care implică dezvoltarea intuiției și a clarviziunii. În plus, influența Epidotului din Prehnit cu Epidot poate stimula curajul și forța interioară, contribuind la o stare de voință și determinare.

Utilizarea Prehnitului în sesiuni de vindecare și echilibrare a chakrelor este deosebit de benefică pentru cei care căutau să-și canalizeze energia interioară pentru creștere spirituală și evoluție personală. Prin meditație și plasarea pietrei pe chakra inimii sau purtându-l ca bijuterie în apropierea acestui centru energetic, se poate experimenta o conexiune mai profundă și un echilibru energetic îmbunătățit.

Asociere cu Feng Shui

În contextul spiritual al Feng Shui, Prehnitul, o piatră semiprețioasă verde translucidă, este considerat un cristal puternic pentru meditație și vindecare. De multe ori este asociat cu chakra inimii și se crede că susține apropierea de natură și dezvoltarea unui simț profund de pace interioară și calm. Prehnitul este adesea folosit în Feng Shui pentru a îmbunătăți claritatea mentală și intuitivitatea, facilitând în același timp eliberarea de blocaje emoționale și stres.

Prehnitul cu Epidot, cunoscut și sub numele de Prehnite with Epidote, reprezintă combinația dintre cristalul de prehnit și incluziunile naturale de epidot, ceea ce intensifică proprietățile sale energetice. În Feng Shui, această combinație este adesea folosită pentru a amplifica fluxul energetic și a îmbunătăți manifestarea intențiilor. Se spune că Prehnitul cu Epidot are capacitatea de a curăța mediul înconjurător și de a atrage energii pozitive, ceea ce constituie un suport puternic pentru cultivarea prosperității și abundenței.

Plasarea acestui cristal în sectorul bogăției sau în zona de studiu a hărții Bagua poate ajuta la deschiderea căilor pentru noi oportunități și la sporirea concentrării și determinării. De asemenea, el este adesea recomandat pentru spațiile de meditație, deoarece este susținut că ajută în adâncirea stării meditative și în stabilirea unei conexiuni spirituale puternice. Prin echilibrarea subtilă a energiilor yin și yang, Prehnitul cu Epidot constituie o alegere ideală pentru armonizarea oricărui spațiu și pentru sprijinirea unui trai echilibrat și plin de armonie.

Asociere cu cele 5 elemente

Prehnitul, o piatră semiprețioasă translucidă și adeseori întâlnită în combinație cu minerale secundare precum Epidotul, este profund înrădăcinată în lumea spirituală pentru conotațiile sale legate de vindecare și protecție. Această combinație, denumită Prehnit cu Epidot, este valorificată în mod special pentru uniunea dintre calitățile fiecărui mineral, amplificându-și reciproc proprietățile.

Prehnitul este asociat în primul rând cu elementul Pământ, simbol al creșterii și al vieții. El este recunoscut pentru capacitatea sa de a ajuta în meditație și de a amplifica energia personală, creând un scut protector împotriva influențelor negative și stabilizând legătura cu regatul pământului. Armonizând echilibrul elementelor din interiorul corpului, Prehnitul promovează pacea interioară și vindecarea emoțională.

Epidotul, care apare frecvent în asociere cu Prehnitul, este legat de elementul Apa, reprezentând fluxul, emoțiile și curățarea. Epidotul încurajează percepția pozitivă și eliberarea de vechile tipare negative, favorizând astfel o curățare emoțională profundă. Când este combinat cu Prehnitul, Epidotul crește conștiența și receptivitatea la informațiile subtile ale naturii, îmbunătățind conexiunea spirituală.

Împreună, combinația dintre Prehnit și Epidot aliniază planul fizic cu cel spiritual, facilitând o tranziție fluidă între stările de conștiență și ajutând individul să înţeleagă mai bine mesajele subtile ale universului. În această simbioză rară, cele două minerale - Prehnit cu Epidot - pot servi drept catalizatori pentru dezvoltarea spirituală și pot consolida relaţia dintre om și elementele naturii.

Asociere cu planete

Prehnit, cunoscut și ca Prehnit cu Epidot sau simplu Prehnite, este o piatră semiprețioasă care a câștigat popularitate în comunitățile de iubitori de cristale datorită proprietăților sale calmante și vindecătoare. În domeniul spiritual și astrologic, Prehnitul este adesea asociat cu planeta Venus, cunoscută pentru influența sa asupra dragostei, frumuseții și armoniei interioare.

Legătura dintre Prehnit și Venus rezonează cu calitățile vindecătoare ale pietrei, care sunt gândite să stimuleze vindecarea inimii și să promoveze un sentiment de pace și înțelegere în relații. De asemenea, se crede că Prehnitul încurajează o legătură profundă cu natura și regnul vegetal, facilitând o mai bună comunicare cu energiile Pământului, ceea ce poate fi văzut ca o extensie a influenței lui Venus asupra frumuseții și fertilității.

Complementează această conexiune, inclusiunile de Epidot din Prehnit pot amplifica proprietățile pietrei, aducând îmbunătățiri în claritatea percepției și întărirea caracterului personal. Epidotul este cunoscut pentru capacitatea sa de a ridica vibrațiile și de a ajuta la manifestarea intențiilor pozitive, făcând din Prehnit cu Epidot o alegere favorabilă pentru cei căutând progres în drumul lor spiritual.

Deși nu există o planetă specifică atribuită Epidotului în tradițiile astrologice, sinergia dintre Prehnit și Epidot poate fi văzută ca o extensie a influenței Venusului, îmbogățind valorile armonice și terapeutice ale Prehnitului și creând o piatră cu o energie complexă și profundă.

Cele mai bune combinații

Cele mai bune combinații de pietre prețioase

Prehnit cu Epidot

Prehnitul este o piatră de vindecare și protecție, cunoscută pentru capacitățile sale de a îmbunătăți intuiția și de a aduce pace interioară. Când este combinată cu Epidot, proprietățile Prehnitului sunt amplificate, creând o conexiune profundă cu natura și mediul înconjurător. Epidotul este cunoscut pentru capacitatea sa de a stimula percepția și introspecția, oferind o mai bună înțelegere a emoțiilor și a modelor de gândire.

Combinând Prehnitul cu Epidotul, se creează o simbioză care favorizează creșterea personală și eliberarea de obiceiurile negative. Această combinație este deosebit de utilă pentru cei care doresc să își dezvolte abilitățile de manifestare, deoarece ajută la identificarea și îndepărtarea blocajelor care stau în calea idealurilor și obiectivelor personale.

Spiritual, această combinație încurajează conexiunea cu lumea spirituală și cu ghizii spirituali, amplificând mesajele și intuițiile primite. Este ideală pentru meditație și practici spirituale, facilitând o mai mare înțelegere a naturii ciclice a vieții și acceptarea schimbărilor.

Totodată, Prehnitul cu Epidot aduce armonie în relațiile cu ceilalți, promovând comunicarea sinceră și deschiderea către perspective diferite. Această combinație este căutată în special de către cei care lucrează în domeniile vindecării, ale terapiei și ale consilierii, deoarece sprijină capacitatea de a fi în serviciul și suportul celorlalți.

La loc de munca

Prehnitul, cunoscut sub denumirea de "piatra prezicerii", a fost asociat de-a lungul timpului cu clarviziunea și memoria îmbunătățită. Este o piatră care promovează vindecarea și protecția personală. Combinația de prehnit cu epidot, deseori numită prehnit cu epidot sau prehnite with epidote, intensifică aceste calități, aducând o conexiune mai profundă cu natura și îmbunătățind intuiția.

În mediul de lucru, prehnitul cu epidot poate contribui la organizarea spațiului și a gândurilor. Prin proprietățile sale, susține un mediu stabil și armonios, favorabil pentru îndeplinirea responsabilităților. Utilizarea acestei pietre la locul de muncă poate ajuta angajații să-și păstreze concentrarea asupra sarcinilor importante și să reducă tendința de a se risipi în distrageri neesențiale.

De asemenea, prehnitul cu epidot este recunoscut pentru stimularea creșterii personale și profesionale. Aduce consiliere în crearea și menținerea unui mediu de lucru echilibrat, contribuind la îmbunătățirea performanțelor individuale și de echipă. Cu energia sa calmantă, această piatră poate ajuta la diminuarea tensiunilor și la creșterea încrederii între colegi, facilitând astfel un spațiu de lucru pozitiv și productiv.

Afirmație

Prehnitul este o piatră semiprețioasă de un verde calm și lin, frecvent asociată cu înțelegere divină și cu profeție. Este adesea considerată un cristal al visurilor și al memoriei. Când este îmbinat cu Epidot, care este cunoscut pentru capacitatea sa de a consolida percepția și intuiția, Prehnitul cu Epidot devine un instrument puternic pentru meditație și transformare personală. Afirmația asociată cu Prehnitul cu Epidot este: "Sunt aliniat(ă) cu inima mea și deschis(ă) la îndrumare și vindecare." Folosirea acestei pietre în timpul meditațiilor sau ritualurilor poate ajuta la îmbunătățirea intuitivității și la manifestarea unor intenții pozitive în timp ce ne conectăm la nivel mai profund cu abilitățile noastre de vindecare interioară.

Tipuri de Piatră Prehnit

Tipuri de Piatră Prehnit

Prehnit: Este o piatră semiprețioasă de culoare verde pal sau galben-verde, cristalizată într-o structură compactă și adesea translucidă. Prehnitul este cunoscut pentru proprietățile sale calmante și pentru capacitatea de a aduce pace interioară și protecție. Incurajează introspecția și ghidarea spirituală, deschizând inima și aliniind-o cu voința divină.

Prehnit cu Epidot: Această combinație unică reunește energia vindecătoare și calmantă a prehnitului cu influențele de ancorare și amplificare ale epidotului. Cristalele de epidot, care apar adesea ca incluziuni verzi închise în matricea prehnitului, pot intensifica energia și pot ajuta în stimularea progresului pe calea spirituală.

Cum să-l programez?

Când vine vorba de programarea cristalelor, Prehnitul cu Epidot este o piatră deosebit de puternică datorită combinației sale unice de elemente de vindecare și amplificare. Această piatră, cunoscută și sub numele de Prehnite, este celebră pentru calitățile sale de calmare și aducere a păcii interioare, precum și pentru capacitatea de a îmbunătăți intuiția și de a amplifica energiile pozitive.

Pentru a programa Prehnitul cu Epidot, începeți prin a-l curăța de energiile anterioare. Acest lucru poate fi realizat prin băi de sare, fumigație cu salvie sau palo santo, plasarea sub lumina lunii pline sau pur și simplu prin intenție clară și vizualizare. După ce piatra a fost curățată, urmați acești pași:

 1. Găsiți un loc liniștit unde să vă puteți concentra fără întreruperi.
 2. Țineți Prehnitul cu Epidot în mâna dominantă sau plasați-l în fața voastră dacă preferați meditația.
 3. Respirați profund și centrați-vă atenția asupra cristalului.
 4. Vizualizați cum lumina sau energia intentiei voastre curge în piatră, umplând-o și activându-i potențialul.
 5. Focalizați-vă pe intenția specifică - fie că este vorba despre dezvoltare personală, claritate mentală, sau vindecare emoțională.
 6. Roștiți cu voce tare sau în gând o afirmație care să corespundă cu intenția voastră, de exemplu: "Prehnitul cu Epidot va amplifica intuitia mea și va aduce armonie și echilibru în viața mea."
 7. Mențineți starea de meditație și vizualizare pentru câteva minute, permițând cristalului să vibreze la frecvența intenției voastre.
 8. Închideți procesul cu recunoștință și păstrați piatra într-un loc securizat sau purtați-o cu voi pentru a beneficia de energia programată.

Este important să rețineți că, deși Prehnitul cu Epidot este o piatră puternică, programarea ei este un proces personal care necesită claritate în intentie și deschidere către schimbările pe care le poate aduce în viața dumneavoastră. Cu cât practicați mai mult programarea, cu atât relația voastră cu piatra va deveni mai profundă și efectele mai palpabile.

Întrebări frecvente(FAQ) despre mineral Prehnit - Prehnit cu Epidot - Prehnite with Epidote - Prehnite

Ce reprezintă Prehnitul?

Prehnitul este un mineral inosilicat de calciu și aluminiu cu o formulă chimică care poate fi exprimată ca Ca2Al(AlSi3O10)(OH)2. Este una dintre primele pietre semiprețioase utilizate în bijuterii și este cunoscut pentru proprietățile sale curative și pentru calitățile estetice înalte, având o transparență care variază de la transparentă la translucidă și o varietate de culori, în special verde-deschis.

Cum se diferențiază Prehnit "cu Epidot" de Prehnit simplu?

Prehnit "cu Epidot" face referire la variantele de prehnite care conțin incluziuni vizibile de epidot, care sunt adeseori cristale verzi și lunguiețe ce oferă un contrast distinctiv. Aceste incluziuni nu doar că adaugă frumusețe și caracter, dar se crede de asemenea că intensifică proprietățile energetice ale pietrei.

Care sunt proprietățile spirituale ale Prehnitului?

Prehnitul este asociat cu al treilea ochi și chakra inimii și se spune că facilitează o conexiune profundă cu natura și cu regnurile spirituale. Este adesea utilizat pentru meditație și se crede că ajută la calmarea gândurilor agitate, încurajează introspecția, înțelegerea de sine și eliberarea de obișnuințe distructive.

În ce moduri se poate utiliza Prehnitul pentru vindecarea energetică?

Prehnitul se poate purta ca bijuterie, se poate așeza în spațiul de locuit pentru a aduce armonie și echilibru, sau se poate folosi în practicile de meditație sau de vindecare prin așezarea pe chakra inimii sau pe al treilea ochi. De asemenea, este util în grădinărit pentru a crea o conexiune mai strânsă cu plantele și Pământul.

Cum se curăță și se încarcă Prehnitul?

Prehnitul poate fi curățat prin clătire sub apă curgătoare sau prin plasare pe un pat de cristale de cuarț sau amestec de sare și apă. Este bine să-l încarci prin expunerea la lumina soarelui sau a lunii, de preferință într-un mediu natural. Este important să se evite temperaturile inalte, deoarece acestea pot afecta mineralul.

Ce chakre sunt echilibrate și activate prin Prehnit?

Prehnitul este asociat în principal cu chakra inimii, ajutând la deschiderea, curățarea și stabilizarea acestei chakre. Împreună cu epidotul, Prehnitul este de asemenea util pentru stimularea creșterii personale, activând chakra de la coroană și facilitând o legătură mai puternică cu conștiința divină.

Produse pentru Prehnit - Prehnit cu Epidot - Prehnite with Epidote - Prehnite

Compara Pandantiv din Prehnit cu Epidot Natural Obelisc - 32-37 x 8-9 mm - 1 Buc Pandantiv din Prehnit cu Epidot Natural Obelisc - 32-37 x 8-9 mm - 1 Buc

Pandantiv din prehnit cu epidot natural obelisc - 32-37 x 8-9 mm - 1 buc

19,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Pandantiv Prehnit cu Epidot Mineral Natural 29-35 x 17-18 mm - 1 Buc Pandantiv Prehnit cu Epidot Mineral Natural 29-35 x 17-18 mm - 1 Buc

Pandantiv prehnit cu epidot mineral natural 29-35 x 17-18 mm - 1 buc

38,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Prehnit Margele Pietre Semipretioase Disc Fatetat - 3-4 x 5,5-6 mm Prehnit Margele Pietre Semipretioase Disc Fatetat - 3-4 x 5,5-6 mm

Prehnit margele pietre semipretioase disc fatetat - 3-4 x 5,5-6 mm

105,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Prehnit cu Epidot Rulat Natural - 27-31 x 20-27 mm - ( L ) - 1 Buc Prehnit cu Epidot Rulat Natural - 27-31 x 20-27 mm - ( L ) - 1 Buc

Prehnit cu epidot rulat natural - 27-31 x 20-27 mm - ( l ) - 1 buc

24,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Prehnit Rulat Natural - 24-30 x 18-23 mm - ( L ) - 1 Buc Prehnit Rulat Natural - 24-30 x 18-23 mm - ( L ) - 1 Buc

Prehnit rulat natural - 24-30 x 18-23 mm - ( l ) - 1 buc

17,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Prehnit Rulat Natural - 20-25 x 16-19 mm - ( M ) - 1 Buc Prehnit Rulat Natural - 20-25 x 16-19 mm - ( M ) - 1 Buc

Prehnit rulat natural - 20-25 x 16-19 mm - ( m ) - 1 buc

11,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Pandantiv Prehnit Natural Dreptunghi cu Argint 925 - 45x25x8 mm - Unicat Pandantiv Prehnit Natural Dreptunghi cu Argint 925 - 45x25x8 mm - Unicat

Pandantiv prehnit natural dreptunghi cu argint 925 - 45x25x8 mm - unicat

94,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Colier din Prehnit Neregulat Fatetat - Olivina Rotund - Accesorii Argint 925 Colier din Prehnit Neregulat Fatetat - Olivina Rotund - Accesorii Argint 925

Colier din prehnit neregulat fatetat - olivina rotund - accesorii argint 925

161,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Colier din Prehnit Neregulat Fatetat - Olivina Rotund - Accesorii Argint 925 Colier din Prehnit Neregulat Fatetat - Olivina Rotund - Accesorii Argint 925

Colier din prehnit neregulat fatetat - olivina rotund - accesorii argint 925

191,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Colier din Prehnit Neregulat Fatetat - Olivina Rotund - Accesorii Argint 925 Colier din Prehnit Neregulat Fatetat - Olivina Rotund - Accesorii Argint 925

Colier din prehnit neregulat fatetat - olivina rotund - accesorii argint 925

280,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Colier din Prehnit Neregulat Fatetat - Olivina Rotund - Accesorii Argint 925 Colier din Prehnit Neregulat Fatetat - Olivina Rotund - Accesorii Argint 925

Colier din prehnit neregulat fatetat - olivina rotund - accesorii argint 925

333,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Colier din Prehnit Neregulat Fatetat - Olivina Rotund - Accesorii Argint 925 Colier din Prehnit Neregulat Fatetat - Olivina Rotund - Accesorii Argint 925

Colier din prehnit neregulat fatetat - olivina rotund - accesorii argint 925

295,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Colier din Prehnit Neregulat Fatetat - Olivina Rotund - Accesorii Argint 925 Colier din Prehnit Neregulat Fatetat - Olivina Rotund - Accesorii Argint 925

Colier din prehnit neregulat fatetat - olivina rotund - accesorii argint 925

195,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Prehnit Natural Brut - 9-16 x 10-16 mm- ( S ) - 1 Buc Prehnit Natural Brut - 9-16 x 10-16 mm- ( S ) - 1 Buc

Prehnit natural brut - 9-16 x 10-16 mm- ( s ) - 1 buc

6,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Prehnit Natural Brut - 22-33 x 19-26 mm - ( M ) - 1 Buc Prehnit Natural Brut - 22-33 x 19-26 mm - ( M ) - 1 Buc

Prehnit natural brut - 22-33 x 19-26 mm - ( m ) - 1 buc

28,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Prehnit Natural Brut - 16-37 x 17-22 mm - ( M ) - 1 Buc Prehnit Natural Brut - 16-37 x 17-22 mm - ( M ) - 1 Buc

Prehnit natural brut - 16-37 x 17-22 mm - ( m ) - 1 buc

16,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Prehnit Natural Brut - 17-28 x 11-18 mm - ( M ) - 1 Buc Prehnit Natural Brut - 17-28 x 11-18 mm - ( M ) - 1 Buc

Prehnit natural brut - 17-28 x 11-18 mm - ( m ) - 1 buc

10,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Prehnit Rotund Margele Pietre Semipretioase pentru Bijuterii - 6 x 6 mm Prehnit Rotund Margele Pietre Semipretioase pentru Bijuterii - 6 x 6 mm

Prehnit rotund margele pietre semipretioase pentru bijuterii - 6 x 6 mm

48,00 Lei Stoc in verificare Adauga la favorite
Compara Bratara Prehnit cu Epidot Diametru 62 din Margele Rotunde - 13-13,9 mm Bratara Prehnit cu Epidot Diametru 62 din Margele Rotunde - 13-13,9 mm

Bratara prehnit cu epidot diametru 62 din margele rotunde - 13-13,9 mm

74,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite

Articole BLOG

Betisoare Energetice

Betisoare Energetice

In cautarea echilibrului dintre corp, minte si spirit, meditatia imbinata cu aroma betisoarelor parfumate ofera o cale spre liniste interioara in tumultul vietii moderne. Aceste betisoare, incarcate cu esenta naturii, creeaza o atmosfera propice meditatiei, facand legatura intre lumea fizica si cea spirituala, intre constient si subconstient. Folosirea lor inainte sau in timpul meditatiei poate amplifica experienta, concentrand mintea pe miros si facilitand atingerea unui spatiu mental calm. Exista o varietate larga de arome, fiecare cu beneficiile sale, oferind posibilitatea personalizarii experientei de meditatie in functie de nevoile si dorintele spirituale ale fiecaruia. Descoperirea betisoarelor parfumate potrivite este o calatorie personala, o parte integrala a explorarii meditative pentru autodescoperire si echilibru interior.


Citeste tot articolul
Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Descopera Armonia Interioara: Bolurile Cantatoare din Cristale pentru Echilibru si Vindecare


Citeste tot articolul
Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Puteti purta bijuterii din unul sau mai multe cristale din cele enumerate mai jos sau pur si simplu le puteti..
Citeste tot articolul
Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - este un calauzitor esential pentru oricine doreste sa exploreze adancimile propriei fiinte si sa deblocheze puterea vindecatoare a naturii prin pietre semipretioase.


Citeste tot articolul