Concept Tropic foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Concept Tropic este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

Jasp Purpuriu - Royal Plume Jasper

element bijuterii

Caracteristici ezoterice

Chakra - 1, 6
Numar personal - 4
Zodie Europeana - Scorpion, Sagetator
Anotimp - Toamna, Iarna
Remedii - protectie, deochi, relaxare, calmare, meditatie, creativitate, atentie, mistici

Jaspul Purpuriu sau Jaspul "Panas Regal" are o energie care se manifesta lent si se acumuleaza in timp. Purtati-l sau tineti-l asupra voastra perioade lungi pentru a va crea o aura de intelepciune si autoritate ce poate fi folositoare daca aveti o pozitie sociala inalta ori sunteti o persoana relativ tanara sau lipsita de experienta. Bun pentru persoanele mai in varsta a caror experienta personala si profesionala nu este apreciata.
Purtati Jasp Purpuriu (denumit si „Jasp Indigo”) sau tineti-l in casa daca vreti sa va incurajati copiii sa fie onesti si mai putin egoisti sau daca lucrati cu tineri. Este util daca incercati sa renuntati la obiceiuri daunatoare sanatatii, dar nu puteti rezista tentatiei.
Un astfel de cristal tinut in mana va ajuta memoria daca din prea multa graba uitati nume sau fapte – calmeaza ritmul alert al mintii si filtreaza ceea ce este irelevant pentru ea.
Tipul de mineral: Silicat.
Culori: Alb-bej cu umbre purpurii asemanatoare cu penele.
Vindecare emotionala: Se spune ca reduce sentimentele contradictorii care ingreuneaza luarea deciziilor sau clarificarea actiunilor.
Folosinte practice: O piatra excelenta pentru familiile cu un singur parinte – creeaza comuniune si-l ajuta pe acesta sa-si mentina autoritatea in timpul adolescentei copilului fara sa piarda afectiunea acestuia.
La locul de munca: Purtati aceasta piatra daca ajungeti intr-o pozitie de autoritate intr-un mediu de lucru nefamiliar sau atunci cand intervievati angajatii pentru a fi siguri ca ati luat decizia corecta.
Semnificatie magica: Folositi acest jasp nobil al intelepciunii spirituale atunci cand lucrati cu arhangheli sau zeitati din alte culturi. Adoptati-l ca piatra de putere daca studiati o traditie spirituala precum druidismul, Wicca sau Asatru ori va pregatiti sa deveniti medium sau vindecator.
Afirmatie: Pot sa fiu in dezacord cu o persoana fara sa-mi pierd loialitatea fata de aceasta!

 

Note de Referinta:
The Crystal Bible by Judy Hall, Octopus Publishing Group Ltd., 2003
The Crystal Bible 2 by Judy Hall, Octopus Publishing Group Ltd., 2009
The Crystal Bible 3 by Judy Hall, Octopus Publishing Group Ltd., 2012
101 Power Crystals by Judy Hall, Fair Winds Pres, 2011
The Book of Stones, Revised Edition: Who They Are and What They Teach by Robert Simmons & Naisha Ahsian, North Atlantic Books, 2015
Stones of The New Consciousness: Healing, Awakening and Co-creating with Crystals, Minerals and Gems by Robert Simmons, North Atlantic Books, 2009
The Crystal Bible by Cassandra Eason, Carlton Books Limited, 2010
Crystals for Love and Relationships by Cassandra Eason, Carlton Books Ltd, 2014
The Curious Lore of Precious Stones by George Frederick Kunz, Dover Publications, 1971
Stone Power II: The Legendary and Practical Use of Gems and Stones by Dorothee L. Mella, Brotherhood of Life, 1986
The Occult and Curative Powers of Precious Stones by William T. Fernie, HarperCollins, 1981
Healing Crystals: The A-Z Guide to 555 Gemstones (Revised Edition) by Michael Gienger, Earthdancer Books, 2014
The Essential Guide to Crystals, Minerals and Stones by Ann Margaret Lembo, Llewellyn Publications, 2013
The Metaphysical Book of Gem and Crystals by Florence Megemont, Healing Arts Press, 2007
Cunningham’s Encyclopedia of Crystal, Gem and Metal Magic by Scott Cunningham, Llewellyn Publications, Second Edition 1998

Produse pentru Jasp Purpuriu - Royal Plume Jasper

Nu exista produse pentru aceasta piatra.

Articole BLOG

Betisoare Energetice

Betisoare Energetice

In cautarea echilibrului dintre corp, minte si spirit, meditatia imbinata cu aroma betisoarelor parfumate ofera o cale spre liniste interioara in tumultul vietii moderne. Aceste betisoare, incarcate cu esenta naturii, creeaza o atmosfera propice meditatiei, facand legatura intre lumea fizica si cea spirituala, intre constient si subconstient. Folosirea lor inainte sau in timpul meditatiei poate amplifica experienta, concentrand mintea pe miros si facilitand atingerea unui spatiu mental calm. Exista o varietate larga de arome, fiecare cu beneficiile sale, oferind posibilitatea personalizarii experientei de meditatie in functie de nevoile si dorintele spirituale ale fiecaruia. Descoperirea betisoarelor parfumate potrivite este o calatorie personala, o parte integrala a explorarii meditative pentru autodescoperire si echilibru interior.


Citeste tot articolul
Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Descopera Armonia Interioara: Bolurile Cantatoare din Cristale pentru Echilibru si Vindecare


Citeste tot articolul
Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Puteti purta bijuterii din unul sau mai multe cristale din cele enumerate mai jos sau pur si simplu le puteti..
Citeste tot articolul
Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - este un calauzitor esential pentru oricine doreste sa exploreze adancimile propriei fiinte si sa deblocheze puterea vindecatoare a naturii prin pietre semipretioase.


Citeste tot articolul