Concept Tropic foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Concept Tropic este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

Galena - Plumb

element bijuterii

Caracteristici ezoterice

Chakra - 1, 3
Numar personal - 22
Zodie Europeana - Capricorn
Zodie Chinezeasca - Sobolan de pamant, Bivol de pamant, Tigru de pamant, Iepure de pamant, Dragon de pamant, Sarpe de pamant, Cal de pamanat, Capra de pamant, Maimuta de pamant, Cocos de pamant, Caine de pamant, Porc de pamant
Zodie Arboricol - Scorus
Zodie Floral - Floarea Soarelui, Albastrea, Mac
Anotimp - Primavara
Remedii - relaxare, atentie, calatorie-spirituala, mistici, calatorie-astrala, antistres, iubire, creativitate
Corp - Etheric
Tip calatorie - Pe uscat

Caracteristicile Principale ale Galena - Plumb

 • Formula chimică: PbS
 • Nume chimic: Sulfura de plumb
 • Fractură: Subconchoidală
 • Clasificarea în mineralogie: Sulfură
 • Sistem de cristalizare: Cubic
 • Duritate (Scara Mohs): 2.5 - 2.75
 • Gravitație specifică: Circa 7.4 - 7.6
 • Culoare: Gri plumburiu
 • Transparență: Opac
 • Locuri de extracție în lume: Maroc, RDC(Congo), SUA, Australia, Germania, Marea Britanie, România

Care este semnificația și legenda antică a Galeții - Plumb?

Galeta, cunoscută și sub numele de mineralul plumb, este o piatră cu o istorie lungă și o prezență simbolică în diferite culturi. În practicile alchimice și oculte antice, galena era adesea asociată cu transformarea și introspecția profundă. Puternic legată de elementul pământ, această piatră era simbolul stabilității și al înrădăcinării în realitatea fizică.

În alchimie, galena era considerată un catalizator pentru transformarea elementară, oferind alchimiștilor inspiration pentru transformarea materiilor prime în metale prețioase, practică simbolizând și căutarea iluminării spirituale. Din punct de vedere spiritual, se spune că galena ajută în calătoria interioară, dezvăluind adevărurile adânc înrădăcinate și încurajând acceptarea propriilor defecte pentru a avansa în evoluție.

Legende antice atribuie galetei o conexiune cu lumea subpământeană, datorită originii sale în adâncul Pământului. În Roma Antică, sinceritas, adică puritatea și sinceritatea, erau calități adesea asociate cu galena datorită greutății și solidității sale, evocând ideea de caracter ferm și inalterabil. Prin prezenta lor masiva și densitatea ridicată, cristalele de galenă au fost folosite pentru meditație, oferind un sentiment de centrare și aliniere spirituală.

Deși galena necesită o manevrare prudentă datorită conținutului său de plumb, acest mineral prezintă în continuare un interes pentru colecționarii de minerale și practicanții de metode alternative de vindecare. Prin prisma timpului și a culturilor diverse, galena rămâne un simbol al transformării interioare și al călătoriei către auto-descoperire.

Proprietățile spirituale și metafizice ale Galenei - Plumb

Galena, cunoscută și sub numele mineralogic de sulfura de plumb, este un mineral cu o strălucire metalică și o prezență marcantă. Datorită conținutului său de plumb, este adesea asociată cu energiile de ancorare și protecție în practicile metafizice.

Spiritual, Galena este considerată a fi o piatră a transformării. Acesta oferă purtătorului capacitatea de a se confrunta cu aspectele profunde ale propriei ființe, ajutând la aducerea la suprafață a adevărilor ascunse. Prin această calitate de revelație interioară, se spune că Galena poate propulsa o evoluție spirituală și emoțională profundă.

În contextul metafizic, se crede că Galena este un puternic aliat în lucrul cu energiile Pământului pentru alinerea și echilibrarea centrilor de energie, cunoscuți și ca chakre. Prin natura sa grea, ajută la ancorarea în momentul prezent și la stabilizarea călătoriilor spirituale, oferind un fundament solid pentru creștere și explorare personală.

Printre proprietățile sale se numără și capacitatea de a favoriza dezvoltarea armonică a corpului fizic și spiritual, echilibrând tendința spre schimbări bruște sau efort excesiv. Practicanții de tămăduiri energetice valorizează Galena pentru efectele sale de calmare și centru, folosind-o adesea pentru a susține claritatea mentală și pentru a reduce tensiunea psihologică.

Este important de menționat că, datorită conținutului său toxic de plumb, Galena trebuie manipulată cu precauție și nu este recomandată pentru utilizare în elixire sau aplicații terapeutice care implică contactul direct și prelungit cu pielea sau ingestia.

Proprietățile fizice și de vindecare ale Galienei - Plumb

Galienea, cunoscută și sub denumirea de plumb de mină, este un mineral format preponderent din sulfura de plumb (PbS). Prezintă o structură cristalină cubică și este recunoscută pentru strălucirea sa și textura metalică. Deși este principalul minereu din care se extrage plumbul, galienea este de asemenea apreciată în comunitățile spirituale pentru proprietățile sale metafizice.

În sfera metafizică, se crede că galienea are o puternică energie de ancorare și echilibrare. Se spune că ar putea ajuta la armonizarea și alinierea centrilor energetici ai corpului (numiți și chakre), promovând un flux de energie stabil și echilibrat. În acest fel, ajută la diminuarea emoțiilor și a stresului excesiv, catalizând un sentiment de stabilitate și securitate interioară.

Pe plan spiritual, galienea este utilizată pentru a îmbunătăți percepțiile fizice și pentru a deschide mintea către noi idei. Este considerată utilă pentru cei ce lucrează la îmbunătățirea comunicării spirituale și la meditație, datorită capacității sale de a ajuta la centrare și la concentrare profundă.

Deși prezintă aceste calități metafizice notabile, este important de menționat că galienea conține plumb, un element toxic pentru om dacă este înghițit sau dacă praful său este inhalat. Prin urmare, manipularea acestui mineral trebuie făcută cu grijă și respectând măsurile de siguranță adecvate, iar utilizarea sa în practicile de vindecare trebuie să fie însoțită de o bună înțelegere a potențialelor riscuri.

În concluzie, deși galienea nu este un cristal utilizat convențional în vindecarea fizică datorită toxicității sale, în context spirituale și metafizic, este valorizată pentru potentialul său de a aduce echilibru, concentrare și o mai bună ancorare în realitatea fizică.

Proprietățile de vindecare emoțională ale Galienei - Plumb

Galiena, cunoscută și sub denumirea de minereu de plumb, este o piatră care a fost apreciată în practicile de vindecare emoțională și spirituală datorită energiilor sale puternic ancorante. În lumea spirituală, galiena este considerată o piatră de bazare și aliniere, capabilă să ofere o conexiune intensă cu energia pământului, ceea ce poate facilita echilibrarea și centrarea emoțională.

Fiind asociată cu chakra rădăcină, galiena ajută la disiparea tensiunilor emoționale și a fricilor profunde, stabilizându-ne și oferind o mai mare înțelegere și acceptare a propriei persoane. Este cunoscută pentru ajutorul său în depășirea autolimitărilor și a rezistenței la schimbare, motivând individul să își asume răspunderea pentru propria vindecare emoțională.

În terapiile holistice, se spune că galiena ar putea contribui la identificarea blocajelor subtile și la transformarea energiilor negative acumulate în corpul emoțional. Promovând o stare de calm și obiectivitate, galiena este recomandată celor care caută să se înțeleagă mai bine și să depășească programe mentale învechite sau comportamente autodestructive.

Deși galiena conține plumb, fiind astfel necesară precauție în manipularea ei pentru a evita expunerea directă sau ingestia, calitățile sale metafizice sunt valorificate prin meditație și studiu spiritual, și nu prin contact fizic direct cu piatra. În concluzie, galiena se poate dovedi a fi un instrument valoros în căutarea echilibrului emoțional și în procesul de vindecare interioară, oferind un suport stabil și înrădăcinat pe drumul auto-cunoașterii și transformării personale.

Amulete și talismane

De-a lungul timpului, galena, cunoscută și ca plumbargir sau plumb de mină, a fost considerată un puternic talisman de protecție și ancorare spirituală. Datorită conținutului ridicat de plumb, se crede că galena are abilitatea de a împământa energiile și de a spori capacitatea de concentrare, fiind deosebit de utilă în meditație și în practici spirituale.

În tradițiile esoterice, galena este folosită pentru a îmbunătăți percepția și discernământul. Se spune că ajută la deschiderea celui de-al treilea ochi, amplificând capacitatea intuitive și ajutând în comunicarea cu tărâmurile subtile. Energiile sale de bază sunt considerate a fi de natură foarte pământească, ajutând la înrădăcinarea în realitate și înlăturarea iluziilor.

Fiind asociată și cu plumbul, galena este adesea folosită ca talisman de protecție împotriva energiilor negative sau a influențelor dăunătoare. În alchimie, s-a crezut că plumbul de mină poate conduce la transformarea spirituală, simbolizând procesul de transformare al materiei brute în esență pură și spirituală.

Prin natura sa grea și densă, galena poate fi folosită pentru a se simți mai „ancorat” în momentele de mare stres sau confuzie. Practicanții de vindecare folosesc adesea acest minereu pentru a echilibra centrii energetic și pentru a promova o stare de bine generală, prin alinierea și purificarea aurică.

Vindecarea chakrelor și echilibrarea energiei

Galena - Plumb este cunoscută în practicile spirituale pentru proprietățile sale de ancorare și centru. Această piatră are un impact profund asupra chakrei rădăcină, fiind recunoscută pentru capacitatea sa de a oferi un sentiment profund de legătură cu Pământul și de stabilizare a energiilor dispersate. Se crede că Galena ajută la echilibrarea și activarea acestei chakre, facilitând astfel siguranța emoțională și fizică.

Datorită structurii dense și conținutului său de plumb, Galena este folosită cu precauție în practicile energetice, fiind adesea aplicată în exteriorul câmpului energetic sau plasată într-un spațiu ambiental pentru meditație, fără contact direct prelungit cu pielea. Se spune că are abilitatea de a converti energiile negative în vibrații pozitive, promovând procesul de transformare personală. În ciuda acestor caracteristici, utilizarea Galienei în practicile de vindecare necesită cunoștințe și manipulare atentă datorită toxicității sale potențiale.

Practicile spirituale care includ Galena tind să se concentreze pe înțelepciunea interioară și conștientizarea de sine, facilitând meditația profundă și introspecția. Se crede că acest mineral poate ajuta la descătușarea unor straturi ascunse ale conștiinței, oferind protecție energetică și sprijinind călătoria individului spre echilibrul și claritatea spirituală.

Asociere cu Feng Shui

În artele străvechi ale Feng Shui, fiecare element este conectat cu energia sa distinctă care influențează diferite aspecte ale vieții. Galena, cunoscută și sub denumirea de minerai de plumb, este o piatră ce este adesea neglijată în Feng Shui datorită asocierii sale cu metalele grele, având însă propriile sale calități unice atunci când este vorba de armonizarea și echilibrarea energiilor într-un spațiu.

Desi Galena nu este la fel de populară ca alte cristale în Feng Shui, se consideră că această piatră nu numai că are o conexiune puternică cu elementul Pământ, dar și că poate servi drept un scut protector împotriva energiilor negative datorită densității și greutății sale. De altfel, ea este frecvent utilizată pentru ancorarea și centrarea energiilor, aducând astfel stabilitate și suport în domeniul profesional.

În plus, Galena poate fi asociată cu zona de nord-est a hărții Bagua în Feng Shui, care corespunde cu cunoașterea și înțelepciunea. Plasarea acestui mineral în această zonă a locuinței sau biroului se crede că poate consolida claritatea mentală, ajutând în procesul de învățare și sporind concentrarea.

Este important de menționat, totuși, că datorită conținutului de plumb, Galena trebuie manipulată cu precauție, iar spălarea mâinilor după atingerea sa este esențială pentru a evita orice risc de intoxicație. Prin utilizarea adecvată și cu respectarea măsurilor de siguranță, Galena poate deveni un aliat valoros în practica Feng Shui.

Asociere cu cele cinci elemente: Galena - Plumb

În tradițiile care se bazează pe conceptul celor cinci elemente fundamentale, Galena, fiind o piatră principală compusă din sulf de plumb, este adesea asociată cu elementul Pământ. Această asociere vine din prezența sa consistentă, greutatea și structura densă, evocând stabilitate și ancorare. Se crede că Galena are capacitatea de a întări legătura cu energia terestră, ajutând la alinierea spirituală și la echilibrarea energetică.

Elementul Pământ, asemenea Galenei, se caracterizează prin calități de durabilitate, rezistență și fiabilitate. În tradițiile esoterice, Galena este folosită pentru a îmbunătăți concentrarea, a elimina obstacolele mentale și a promova logica pragmatică. Este considerată piatra celor care caută adevărul și claritatea, deoarece Pământul oferă fundamentul pentru creștere și explorare.

De asemenea, Galena este recunoscută pentru proprietățile sale de înrădăcinare, ajutând purtătorii să rămână conectați la momentul prezent și la realitățile fizice ale vieții. Prin amplificarea energiilor Pământului, Galena poate oferi un sentiment de securitate și poate promova o mai mare înțelegere a ciclurilor vieții și transformărilor naturale, sugerând o conexiune profundă cu natura și ciclurile sale etern în schimbare.

Asociere cu planete

Galena, cunoscută și sub denumirea sa chimică de sulfura de plumb, are o strânsă legătură cu planeta Saturn. În tradițiile astrologice și spiritualiste, Saturn este asociat cu lecții de viață, structură, disciplină și limitări. Galena, cu structura sa cristalină densă și greutatea sa simbolică, este adesea folosită pentru a facilita conexiunea cu energia riguroasă a lui Saturn, care ne ajută să stabilim limitele personală și să ne cultivăm autocontrolul.

Această piatră este folosită de multe ori în practicile spirituale pentru ancorarea energiilor și pentru căutarea înțelepciunii obscure. Galena încurajează recunoașterea și acceptarea partea întunecate și dense, fie că este vorba de aspecte ale propriei personalități sau de situații de viață dificile. Prin contactul cu energia lui Saturn, galena ne ajută să ne confruntăm cu realitățile vieții, să fim realiști și practici, înzestrându-ne cu răbdarea și persistența necesară pentru a depăși obstacolele și a construi fundații solide pentru viitor.

Energia lui Saturn, prin intermediul galenei, este considerată de mare ajutor în procesele de transformare și purificare, sugerând că această piatră poate juca un rol important în evoluția spirituală și în îmbunătățirea disciplinei personale. De asemenea, se consideră că galena are un efect stabilizator asupra câmpului energetic al unei persoane, contribuind la o mai bună aliniere între planul fizic și cel spiritual.

Cele mai bune combinații

Galena, cunoscută și sub numele de plumb metalic, este o piatră cu un puternic câmp energetic, adesea folosită în practicile spirituale pentru ancorarea și centrarea energiilor. Deși nu este la fel de populară în bijuterii datorită conținutului său de plumb, galena poate fi inclusă în combinații de cristale pentru a intensifica procesele de vindecare și transformare. Următoarele sunt câteva dintre cele mai eficiente combinații de pietre pretioase cu galena:

 • Galena și Cuarț Albastru: Această combinație echilibrează comunicarea și expresia personală. Cuarțul albastru, cunoscut drept piatra exprimării, îmbunătățește claritatea gândurilor și vorbirii, în timp ce galena stabilizează și pogoară aceste energii comunicative la un nivel pământesc, facilitând o exprimare autentică și conștientă.
 • Galena și Pirita: Pirita, adesea asociată cu abundența și succesul, când este combinată cu galena, ajută la concretizarea ideilor și a intuițiilor. Este o alianță puternică pentru cei care doresc să manifeste prosperitate materială având totodată nevoie de ancorare și pragmatism.
 • Galena și Hematitul: Hematitul este recunoscut pentru îmbunătățirea încrederii și forței personale. Combinat cu galena, acest duo fortifică rezistența și tenacitatea, stabilind un sistem de suport energetic robust pentru a face față provocărilor vieții cotidiene, mai ales în momentele de stres și incertitudine.

Este important de menționat că galena trebuie manipulată cu precauție datorită conținutului de plumb. Se recomandă purtarea acestei pietre doar pentru perioade scurte și asigurarea unei igiene corespunzătoare după manipulare. Combinațiile menționate pot servi ca un ghid pentru cei care doresc să integreze galena în practicile lor spirituale într-un mod sigur și conștient.

La loc de munca

Incorporarea cristalelor în mediul profesional a devenit o practică tot mai răspândită în rândul celor ce caută să creeze un spațiu de muncă armonios și energic pozitiv. Galena, cunoscută și sub denumirea sa chimică de sulfura de plumb, este un mineral cu o energie distinctă care poate avea efecte benefice asupra atmosferei de la locul de muncă.

Fiind un cristal de ancorare, Galena poate ajuta la centarea și stabilizarea energiilor dintr-un spațiu ocupat, cum ar fi un birou sau o sală de ședințe. Este recunoscut pentru capacitatea sa de a reduce sentimentele de epuizare și stres, contribuind astfel la păstrarea unui nivel optim de productivitate și la menținerea clarității mentale pe parcursul zilei de lucru. De asemenea, Galena poate fi de folos în identificarea și eliberarea problemelor profunde, ajutând astfel la luarea deciziilor importante și la rezolvarea de conflicte la nivel profesional.

Pe lângă aceste avantaje, Galena este adesea utilizată în meditația profesională pentru a îmbunătăți orientarea și perspectiva în carieră. Prin meditație, poate facilita accesul la înțelepciunea interioară și la înțelegerea mai profundă a propriilor scopuri și obiective de carieră, ajutându-i pe angajați să se alinieze cu cele mai autentice intenții ale lor.

Este important de notat, totuși, că, deoarece contine plumb, Galena trebuie manipulată cu grijă, iar expunerea prelungită trebuie evitată. Oricum, atunci când este folosită în mod corespunzător și într-un cadru controlat, energia sa poate aduce multe beneficii în dinamica grupurilor de lucru și a întreprinderilor în general.

Afirmație

Galena, cunoscută și sub denumirea de Plumb, este o piatră puternică asociată cu ancorarea și echilibrul. Fiind cunoscută pentru capacitatea de a facilita deschiderea către aspectele profunde ale Sine-ului și descoperirea adevărului intern, ea este o piatră a transformării. Afirmația care poate fi utilizată în lucrul cu Galena este: "Sunt puternic ancorat(ă) și aliniat(ă) cu energiile Pământului, ghidez transformarea personală cu înțelepciune și curaj."

Această afirmație poate ajuta la centru și la stabilizarea energiei personale când lucrați cu Galena. Ea este deosebit de benefică pentru meditație și introspecție, oferind asistență în timpul călătoriilor spirituale și facilitând conexiunea cu înțelepciunea străveche și regenerarea.

Tipuri de Galenă - Plumb

Galenă, cunoscută și sub denumirea de minereu de plumb, este o piatră cu rezonanțe profunde ancorate în pământ și este asociată cu transformarea spirituală. Principalele sale forme sunt:

 • Galenă Argintie: Această varietate este apreciată pentru luciul său metalic și nuantele de gri până la argintiu. Poartă în sine energia introspecției, conducând la descoperirea adevărului interior.
 • Galenă Cubică: De obicei, își prezintă structura în forme de cuburi perfecte sau aproape perfecte. Forma sa geometrică încapsulează principiul ordinii universului, reamintindu-ne că viața este creată din structură și armonie.
 • Galenă Octaedrică: Mai rar întâlnită, această formă octaedrică a galenei promovează echilibrul energetic, ajutând la stabilizarea și armonizarea fluxului de energie vitală.
 • Galenă cu Matrix: Adesea găsită în încorporare cu alte minerale, această formă ne amintește că fiecare ființă este parte a unui întreg și este sprijinită de energiile Pământului.
 • Galenă Masivă: Forme masive fără o cristalizare vizibilă, această varietate de Galenă ne solicită să găsim frumusețea și puterea în simplitate și consistență.
 • Galenă Fibroasă: Prezintă o structură distinctă fibroasă. Această configurare este rară și rezonează cu ideea de creștere și expansiune spirituală.
 • Galenă Botroidală: Cu aspect care amintește de ciorchinele de struguri, această formă emană o energie a unității și coeziunii, inspirând legături și relaționări armonioase.
 • Galenă Combinată: Adeseori galena se prezintă în combinație cu alte minerale cum ar fi sfaleritul sau pirita, aceste combinații aducând împreună atributelor galenei, puterea și caracteristicile complementare ale celorlalţi parteneri minerali.

Galenă este un cristal de pământ cu o energie puternică, oferind suport pentru cei care caută să se reconecteze cu natura și cu sinele original. Este un ghid pentru descoperirile interioare și un catalizator al evoluției spirituale personale.

Cum să-l programez?

Pentru a programa piatra prețioasă Galena, cunoscută și sub denumirea sa chimică ca Plumb, începe prin a curăța piatra de vibrațiile anterioare. Acest proces este esențial, deoarece Galena, având o structură metalică și densă, poate reține diverse energii. Curățarea se poate face prin plasarea pietrei în sarea de mare sau prin utilizarea unor sunete vibrante, cum ar fi cele generate de un bol tibetan sau un diapazon. După curățare, așează-te într-un loc liniștit unde nu vei fi deranjat și concentrează-ți intenția. Tinând Galena în mâna dominantă, respiră adânc și aliniază-te cu frecvența pământului - elementul principal la care Galena este asociată.

Vizualizează cum intenția ta se mișcă prin corp și către Galena, permindând pietrei să absoarbă această energie specifică. Dacă intenția ta este de ancorare și protecție – având în vedere simbolismul de putere și pragmatism al Galienei – imaginează-ți cum piatra devine un scut stabil și impenetrabil. Îți poți spori concentrarea prin afirmarea intenției tale cu voce tare, de exemplu: "Galena, te programez acum pentru ancorare și pentru a-mi oferi protecție în viața mea de zi cu zi." Menține-te concentrat asupra intenției câteva momente, apoi mulțumește pietrei pentru că te sprijină în calatoria ta spirituală.

În încheiere, este important să respectăm Galena pentru conținutul său natural de plumb și să o manipulăm cu grijă, asigurându-ne că nu este utilizată în moduri care ar putea elibera substanțele în mediu sau în corpul nostru. După programarea intențională, Galena poate deveni un aliat spiritual valoros pentru centrare și amplificare a energiilor către pământ.

Întrebări frecvente(FAQ) despre mineral Galena - Plumb

Ce este Galena şi cum se recunoaşte?

Galena este principalul mineral din care se extrage plumbul şi este compusă în principal din sulfura de plumb (PbS). Acest mineral este ușor de recunoscut după structura sa cristalină cubică, luciul metalic şi densitatea mare. De asemenea, dacă este zgâriată, Galena lasă un urmă de culoare gri-plumburiu.

Care sunt proprietăţile spirituale ale Galenei?

În spiritualitate, Galena este apreciată pentru proprietăţile sale de ancorare şi echilibrare. Se spune că ajută în centrarea energetică şi în stabilizarea spirituală, fiind utilă pentru cei care se simt dezorientaţi sau copleşiţi. Se folosește și pentru armonizarea fluxului energetic la nivelul chakrelor rădăcină și sacrale.

Cum se utilizează Galena în practicile spirituale?

Galena poate fi utilizată în meditaţie, plasându-se pe sau în apropierea chakrei rădăcină pentru a spori sentimentul de împământare și protecție psihică. De asemenea, se poate folosi în grilaje de cristale sau purta ca amuletă personală pentru a ajuta în menținerea echilibrului energetic.

Există precauții care trebuie luate în considerare când se lucrează cu Galena?

Fiind un mineral care conține plumb, este important ca Galena să fie manipulată cu precauție. Se recomandă evitarea inhalării prafului de Galena și spălarea mâinilor după manipularea acestui mineral. De asemenea, nu este recomandat să se utilizeze Galena pentru prepararea elixirurilor sau a apei cu cristale îmbogățite datorită riscului de intoxicație cu plumb.

Unde se găsește Galena și cum poate fi identificată în natură?

Galena este un mineral răspândit în numeroase regiuni miniere din întreaga lume, incluzând Statele Unite, Anglia, Germania, Mexic și Canada. În natură, poate fi identificată prin culoarea sa gri metalic, densitatea ridicată şi forma cristalelor sale, care sunt adesea în forma de cuburi sau octaedre. Mineralul apare frecvent în asociație cu sfaleritul, pirita și calcitul.

Produse pentru Galena - Plumb

Compara Galena - Plumb Natural Brut - 25-34 x 15-22 x 12-16 mm - (S) - 1 Buc Galena - Plumb Natural Brut - 25-34 x 15-22 x 12-16 mm - (S) - 1 Buc

Galena - plumb natural brut - 25-34 x 15-22 x 12-16 mm - (s) - 1 buc

8,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Galena Natural Brut - 18-31 x 11-19 x 12-16 mm - (S) - 1 Buc Galena Natural Brut - 18-31 x 11-19 x 12-16 mm - (S) - 1 Buc

Galena natural brut - 18-31 x 11-19 x 12-16 mm - (s) - 1 buc

5,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Galena cu Calcit si Baritina - 43 x 28 mm- (XL) Galena cu Calcit si Baritina - 43 x 28 mm- (XL)

Galena cu calcit si baritina - 43 x 28 mm- (xl)

62,00 Lei VANDUT Adauga la favorite
Compara Galena cu Stilbit si Calcit Brut Natural - 38-39 x 19-33 mm- ( XL) - 1 Buc Galena cu Stilbit si Calcit Brut Natural - 38-39 x 19-33 mm- ( XL) - 1 Buc

Galena cu stilbit si calcit brut natural - 38-39 x 19-33 mm- ( xl) - 1 buc

29,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Galena cu Stilbit si Ceruzit Brut Natural - 47-49 x 30 mm - ( XXL) - 1 Buc Galena cu Stilbit si Ceruzit Brut Natural - 47-49 x 30 mm - ( XXL) - 1 Buc

Galena cu stilbit si ceruzit brut natural - 47-49 x 30 mm - ( xxl) - 1 buc

23,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Galena, Calcit si Cerusit Mineral Natural Brut 65 x 53 mm ( L ) - 1 Buc Galena, Calcit si Cerusit Mineral Natural Brut 65 x 53 mm ( L ) - 1 Buc

Galena, calcit si cerusit mineral natural brut 65 x 53 mm ( l ) - 1 buc

50,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite

Articole BLOG

Betisoare Energetice

Betisoare Energetice

In cautarea echilibrului dintre corp, minte si spirit, meditatia imbinata cu aroma betisoarelor parfumate ofera o cale spre liniste interioara in tumultul vietii moderne. Aceste betisoare, incarcate cu esenta naturii, creeaza o atmosfera propice meditatiei, facand legatura intre lumea fizica si cea spirituala, intre constient si subconstient. Folosirea lor inainte sau in timpul meditatiei poate amplifica experienta, concentrand mintea pe miros si facilitand atingerea unui spatiu mental calm. Exista o varietate larga de arome, fiecare cu beneficiile sale, oferind posibilitatea personalizarii experientei de meditatie in functie de nevoile si dorintele spirituale ale fiecaruia. Descoperirea betisoarelor parfumate potrivite este o calatorie personala, o parte integrala a explorarii meditative pentru autodescoperire si echilibru interior.


Citeste tot articolul
Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Descopera Armonia Interioara: Bolurile Cantatoare din Cristale pentru Echilibru si Vindecare


Citeste tot articolul
Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Puteti purta bijuterii din unul sau mai multe cristale din cele enumerate mai jos sau pur si simplu le puteti..
Citeste tot articolul
Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - este un calauzitor esential pentru oricine doreste sa exploreze adancimile propriei fiinte si sa deblocheze puterea vindecatoare a naturii prin pietre semipretioase.


Citeste tot articolul