Concept Tropic foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Concept Tropic este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

Cuart de Zapada - Snow Quartz - Cuart Laptos - Milky Quartz

element bijuterii

Caracteristici ezoterice

Chakra - 6
Numar personal - 4
Zodie Europeana - Capricorn
Anotimp - Iarna
Remedii - calmare, meditatie, creativitate, atentie, mistici
Perioada Calendaristica - 06-15, 06-16, 06-17

Caracteristicile Principale ale Cuart de Zapada - Cuart Laptos - Milky Quartz

 • Formula chimică: SiO2
 • Nume chimic: Dioxid de siliciu
 • Fractură: Conchoidală
 • Clasificarea în mineralogie: Silicat, grupa cuarțului
 • Sistem de cristalizare: Hexagonal
 • Duritate (Scara Mohs): 7
 • Gravitație specifică: Aproximativ 2.65
 • Culoare: Alb sau cu nuanțe gri
 • Transparență: Translucent
 • Locuri de extracție în lume: În multe părți ale lumii

Care este semnificația și legenda antică a Cuartului de Zăpadă (Snow Quartz) - Cuart Laptos (Milky Quartz)?

Încă din vremuri străvechi, cuartul de zăpadă, cunoscut și sub denumirea de cuart laptos sau milky quartz, a fost apreciat pentru puritatea și delicata sa frumusețe. Cu aspectul său alb opalizant și strălucirea ce amintește de zăpada proaspăt așternută, această variantă blândă de cuart a fost adesea utilizată în practicile spirituale și în meditație, datorită energiei sale calmante și liniștitoare.

Din perspectiva spirituală și metafizică, cuartul de zăpadă simbolizează claritatea interioară și purificarea. Se crede că această piatră are capacitatea de a deschide mintea celui care o poartă, amplificând intuiția și încurajând reflecția interioară și autocunoașterea. În legendele antice ale diverselor culturi, cuartul de zăpadă era considerat o piatră a inocenței și aportului de energie pură, ce poate ajuta în depășirea stărilor de confuzie și în clarificarea gândurilor.

În tradițiile antice, cuartul laptos era deseori asociat cu zeități ale fertilității și regenerării, fiind utilizat în ritualuri de celebrare a ciclurilor naturii și a vieții. Era considerat un aliat prețios al celor care căutau să se reconecteze la energiile pământului și să capteze esența revitalizantă a naturii. De asemenea, datorită culorii sale, el era adesea legat de simbolismul lunii și al liniștii nocturne, fiind o piatră ce susține introspecția și meditația profundă.

De-a lungul secolelor, cuartul de zăpadă și-a păstrat semnificația asociată cu lumina interioară și călăuzirea spirituală, fiind un simbol al aspirației către un stat de pace și echilibru interior.

Proprietățile spirituale și metafizice ale Cuartului de Zăpadă

Cuartul de Zăpadă, cunoscut și sub numele de Cuart Lăptos sau Milky Quartz, este o piatră semiprețioasă a cărei frumusețe translucidă și pură echilibrează aspectele exterioare cu cele interioare ale ființei. Salvând lumina în matricea sa lăptoasă, acest cristal emite o energie subtilă care purifică și aduce pace, fiind asociat adesea cu inocența și claritatea.

În plan spiritual, Cuartul de Zăpadă este un puternic amplificator al intenției și meditației. El favorizează introspecția, oferind suport pentru o mai bună înțelegere de sine și pentru depășirea limitărilor personale. Este un cristal recunoscut pentru capacitatea sa de a deschide oamenii la o gamă largă de niveluri subtile de comunicare, facilitează conectarea la sferele mai înalte ale conștiinței și ajută în procesul de aliniere spirituală.

Această piatră naturală promovează echilibrul emoțional și mental, funcționând ca un tampon împotriva stresului și al turbulențelor emoționale. Datorită naturii sale yin, Cuartul de Zăpadă conferă o stare de calm, reducând tensiunile interioare și creând un spațiu de liniște pentru minte și inimă.

În ceea ce privește proprietățile metafizice, Cuartul de Zăpadă este adesea utilizat pentru purificarea și energizarea altor pietre și medii din jurul său. El absoarbe și disipează energia negativă, și, ca o oglindă, reflectă energiile pozitive în spațiul în care este amplasat. Practicanții de vindecare spirituală recomandă acest cristal pentru a armoniza trupul eteric și pentru a facilita accesul la informații ancestrale sau înregistrări akashice.

În concluzie, Cuartul de Zăpadă este o piatră care susține claritatea sufletească și deschiderea către un nou început, fiind un aliat prețios în călătoria către iluminare și auto-descoperire.

Proprietățile fizice și de vindecare ale Cuartului de Zăpadă

Cuartul de Zăpadă, cunoscut și sub denumirea de Cuart Lăptos sau Milky Quartz, este o varietate de cuarț caracterizată prin opacitatea sa blândă, ce aduce aminte de nuanțele linistitoare ale zăpezii curate. Aceasta piatră, prin puritatea și simplă cât de delicată, este asociată cu proprietăți calmante și capacitatea de a aduce o stare de echilibru mintal și emoțional.

Din punct de vedere fizic, Cuartul de Zăpadă este folosit în scop terapeutic pentru a stimula sistemul imunitar și pentru a îmbunătăți circulația energetică în întreg corpul. Se crede că amplifică efectele altor cristale și susține detoxifierea subtilă, ajutând simultan la eliminarea toxinelor energetice, cât și la nivel fizic.

În contextul vindecării holistice, Cuartul de Zăpadă este adesea utilizat pentru a atenua simptomele legate de emoții suprimate sau stres. Meditația cu această piatră poate sprijini liniștirea minții și poate ajuta la clarificarea gândurilor și emoțiilor. Cuartul de Zăpadă este recomandat pentru a induce un somn liniștit și odihnitor, contribuind astfel la revitalizarea corpului și a spiritului în timpul odihnei.

A fi în prezența sau a purta Cuart de Zăpadă poate servi drept un aducător de pace interioară și de calm, fiind apreciat în practicile spirituale pentru promovarea sentimentelor de speranță și de încredere în procesul de vindecare. Este o piatră de sprijin și de consolare pentru cei care se confruntă cu provocări emoționale sau fizice, aducând o lumină purificatoare și inălțătoare în viața purtătorului.

Proprietățile de vindecare emoțională

Cristalele sunt de multă vreme apreciate nu doar pentru frumusețea lor, ci și pentru puterile lor de vindecare emoțională. Un exemplu aparte în acest sens îl reprezintă Cuartul de Zăpadă, cunoscut și sub denumirea de Cuart Lăptos sau Milky Quartz. Această piatră deosebită, cu o nuanță opală și translucidă, este recunoscută pentru capacitatea sa de a aduce echilibru și calm interioar.

Cuartul de Zăpadă este un aliat puternic în starea de liniștire a minții și eliberarea de stres. Energiile sale blânde și purificatoare acționează asupra emoțiilor, ajutând la dispersarea gândurilor copleșitoare și promovarea unui sentiment de pace. Este considerat o piatră benefică în meditație, datorită abilității sale de a favoriza centrarea și concentrarea.

În procesul de vindecare emoțională, Cuartul de Zăpadă susține claritatea gândirii și ajută la depășirea confuziei. Ajunge la inima problemelor emoționale, curățând și fortificând aura, și încurajează exprimarea emoțiilor într-un mod pașnic și constructiv. Prin echilibrarea emoțiilor, această piatră ajută la stabilirea unei stări de bine și a unei viziuni pozitive asupra vieții.

Poartă Cuart de Zăpadă pentru a sprijini o comunicare deschisă și pentru a spori empatia în relațiile interumane. Prin vibratiile sale calmante, te poate ajuta să te conectezi la nivel emoțional cu cei din jur într-un mod mai autentic și să îmbunătățești calitatea interacțiunilor personale. Pentru cei care caută puritate și sinceritate în viața lor emoțională, Cuartul de Zăpadă este piatra potrivită pentru a deschide ușa către introspecție și iluminare interioară.

Amulete și talismane

Cuartul de Zăpadă, cunoscut și sub denumirea de Cuart Lăptos, este o varietate de cuarț cu o translucență delicată, adesea comparată cu aspectul fulgilor de nea sau cu lichidul laptos. Această piatră semiprețioasă este apreciată nu doar pentru frumusețea sa naturală, ci și pentru semnificațiile spirituale și proprietățile metafizice atribuite ei.

În tradiția spirituală, Cuartul de Zăpadă este considerat un puternic talisman purificator și un amulet care promovează claritatea interioară. Este recunoscut pentru capacitatea sa de a atenua condițiile emoționale tulburi, aducând liniște și un sentiment de pace profundă celui care îl poartă sau îl ține aproape.

Fiind asociat cu inocența și puritatea, se crede că Cuartul de Zăpadă sprijină deschiderea către o perspectivă liniștită și neinfluențată de stresul cotidian. Contribuie la îmbunătățirea meditației, facilitând accesul la stări de conștiință superioare și la o comunicare mai profundă cu sinele interior.

De asemenea, datorită energiei sale subtile și calmante, Cuartul de Zăpadă este deseori folosit în vindecarea holistică, fiind considerat benefic în echilibrarea emoțiilor și în amplificarea energiei pozitive. În spații unde se caută purificarea și claritatea, cum ar fi camere de meditație sau locuri de tratament, acesta este plasat pentru a disipa tensiunile și pentru a invita serenitatea.

În calitate de talisman, se spune că Cuartul de Zăpadă protejează purtătorul împotriva gândurilor negative și a confuziei mentale. Acest lucru îl face ideal pentru cei care se confruntă cu situații complexe sau care sunt în căutarea unui drum clar în luarea deciziilor.

În concluzie, Cuartul de Zăpadă nu este doar o piatră frumoasă și elegantă, ci și un simbol al echilibrului interior și al liniștii sufletești, un aliat valoros în calea personală către întelepciune și armonie.

Vindecarea chakrelor și echilibrarea energiei

Când vine vorba de vindecarea chakrelor și echilibrarea energiei, cuarțul de zăpadă, cunoscut și sub numele de cuarț lăptos, este o piatră semnificativă în practicile spirituale. Acest cristal, cu aspectul său opac și mat, emană o energie blândă și subtilă, fiind adesea folosit pentru a purifica mintea și a aduce un sentiment de pace interioară.

Cuarțul de zăpadă este asociat cu chakra coroană (Sahasrara), chakra situată în vârful capului, care este centrul spiritualității și al conexiunii cu divinul. Prin intermediul acestei pietre, se crede că se poate stimula deschiderea chakrei coroanei, facilitând accesul la înțelepciunea superioară și sporind claritatea mentală. Această piatră este folosită în meditație pentru a ajuta la atingerea unei stări de conștiință elevată și pentru a încuraja reflectarea liniștită asupra vieții și a scopului sufletului.

În plus, cuarțul de zăpadă este util în echilibrarea chakrelor deoarece împrăștie vibrațiile armonioase în întregul sistem energetic. Este o piatră care sprijină centrarea emoțională și poate ajuta la depășirea sentimentelor de victimizare, învățând individul să privească obstacolele vieții ca pe niște lecții valoroase și nu ca pe niște piedici insurmontabile.

Utilizarea regulată a cuarțului de zăpadă în practici de vindecare energetică susține eliberarea de stres și tensiuni, încurajând un stil de viață mai ancorat și centrat pe prezent. Încurajează senzația de eliberare de greutățile trecutului și promovează un viitor luminos și plin de speranță, fiind o piatră deosebit de utilă în timpurile de schimbare și tranziție.

Prin lucrarea sa subtilă, cuarțul de zăpadă potențează echilibrul și armonia pe toate nivelurile ființei, oferind o bază solidă pentru dezvoltarea spirituală continuă și întărirea conexiunii cu sinele autentic și cu sursa universală a iubirii și a luminii.

Asociere cu Feng Shui

În vechile învățături ale Feng Shui, practica chinezească ancestrală ce studiază fluxul energiei Chi și impactul acesteia asupra armoniei și echilibrului, cristalele au un rol însemnat. În acest context, Cuartul de Zăpadă (Snow Quartz) și Cuartul Laptos (Milky Quartz) sunt două varietăți de cuart cu semnificații și utilizări specifice.

Cuartul de Zăpadă, cunoscut și sub numele de Quartz de Zăpadă, prin culoarea sa pură și delicată, este asociat în Feng Shui cu puritatea și liniștea interioară. Se spune că acest cristal ajută la clarificarea gândurilor și intențiilor, favorizând o perspectivă neîncremenită în trecut sau preocupări inutile. Plasarea unui Cuart de Zăpadă în locuință este considerată a fi benefică pentru a atenua tensiunile și pentru a aduce o senzație de deschidere și spațiu neforțat în mediul înconjurător.

De asemenea, Cuartul Laptos, prin aspectul său opac și mat, este folosit în Feng Shui pentru a asigura o atmosferă de calm și reverie. Acest tip de cuart este adesea utilizat pentru meditație sau drept suport în procesul de contemplare, fiind asociat cu energia yin — maleabilă și receptivă. Se consideră că Cuartul Laptos dispune de calitatea de a dispersa emoțiile încărcate, facilitând eliberarea și procesul de vindecare emoțională. Este recomandat să fie amplasat în zonele de odihnă sau retragere pentru a contribui la relaxare și pace.

Utilizând Cuartul de Zăpadă sau Cuartul Laptos în conformitate cu principiile Feng Shui, se poate revigora și armoniza spațiul personal sau profesional, permițând locuitorilor acestei zone să experimenteze un echilibru sporit și o stare de bine generală.

Asociere cu cele cinci elemente

In numeroase traditii spirituale, fiecare piatra pretioasa este asociata cu unul sau mai multe dintre cele cinci elemente fundamentale: Lemn, Foc, Pământ, Metal și Apă. Aceasta conexiune este adesea reflectată prin proprietățile intrinseci ale pietrelor și prin modul în care acestea își pot exercita influența asupra purtătorului.

Cuartul de Zăpadă (Snow Quartz), cunoscut și sub numele de Cuart Lăptos (Milky Quartz), este adesea legat de elementul Apă. În spiritualitate, elementul Apă este asociat cu emoțiile, curgerea și purificarea. Ca variantă mată și translucidă a cuarțului, cuartul de zăpadă este crezut a aduce claritate și curățare emoțională, ajutând purtătorul să lase în urmă vechile tipare emoționale și să îmbrățișeze stările de sensibilitate cu o perspectivă nouă. Pe lângă aceasta, se spune că armonizează toate chakrele, stimulând o stare de liniște și împăcare interioară.

De asemenea, în contextul celor cinci elemente, Cuartul de Zăpadă este adesea asociat și cu elementul Pământ. Această asociere subliniază calitățile de echilibrare și centru ale cuartului de zăpadă, precum și abilitatea sa de a sprijini concentrarea și eliberarea de confuzie. Este considerat un catalizator pentru stări meditative profunde și pentru accesarea unui nivel îmbunătățit al conștiinței. Prin legătura cu Pământul, cuartul de zăpadă poate susține speranța, reziliența și perseverența.

Prin ambele asocieri, cu elementele Apă și Pământ, Cuartul de Zăpadă acționează ca un puternic aliat în dezvoltarea spirituală și emoțională, cumpănind între nevoia de flux emoțional și stabilirea unui teren solid pentru creștere personală.

Asociere cu planete

Cuartul de Zăpadă, cunoscut și ca Cuart Lăptos, este o varietate translucidă a cristalului de cuart, ce oferă o prezență calmă și delicată. Prin natura sa purificatoare, acest cristal este adesea conectat la Luna, simbolizând introspecția, iluminarea interioară și dezvoltarea personală. Influența lunară îl face un instrument spiritual prielnic pentru deschiderea către înțelepciunea subconștientului și armonizarea cu liniștea găsită în tăcere și reflexie.

Cuartul Lăptos este și el un cuart, împărtășind multe din proprietățile sale cu Cuartul de Zăpadă. Este asociat cu energia benefică a planetei Venus, care guvernează armonia, frumusețea și sentimentele de iubire și compasiune. Acestă piatră este considerată a avea puterea de a aduce echilibru emoțional și de a sprijini meditația, deoarece calmează mintea și promovează sentimentele de pace. Folosirea ei în practicile spirituale poate ajuta la conectarea cu energia universală a iubirii și la înțelegerea mai profundă a sine și a celor din jur.

Cele mai bune combinații

Cuartul de Zăpadă, cunoscut și sub numele de Cuart Lăptos, este o piatră excepțională pentru cei care caută liniște și claritate în viața lor spirituală. Piatra are o energie delicată și purificatoare, oferind o conexiune subtilă la nivelele profunde ale conștiinței. Combinând Cuartul de Zăpadă cu alte cristale se pot amplifica aceste proprietăți și se pot crea sinergii puternice care susțin creșterea spirituală și echilibrul interior.

Unul dintre cele mai puternice duete este cel format între Cuartul de Zăpadă și Selenit. Această combinație armonioasă accentuează purificarea și claritatea mentală, Selenitul având proprietatea de a curăța energia și de a deschide căile către înțelepciune și iluminare.

Alăturarea Cuartului de Zăpadă cu Fluoritul, piatra cunoscută pentru concentrarea minții, poate fi de asemenea benefică. Fluoritul ajută în stabilizarea confuziei sau a dezordinii mintale, iar împreună cu energia calmantă a Cuartului de Zăpadă, se promovează o meditație profundă și o concentrare clară.

În contextul vindecării emoționale, asocierea cu Chalcedonul poate fi de mare ajutor. Cuartul de Zăpadă, cu vibrațiile sale blânde, împreună cu Chalcedonul care favorizează frățietatea și bunăvoința, încurajează exprimarea emoțiilor într-o manieră calmă și echilibrată.

Pentru cei ce doresc să își amplifice intuiția, o combinație benefică poate fi realizată prin unirea Cuartului de Zăpadă cu Ametistul. Ametistul este cunoscut pentru îmbunătățirea percepției spirituale și accentuarea stărilor meditative, iar Cuartul de Zăpadă va ajuta în menținerea unei stări de calm în timpul acestui proces intuitiv.

Oricare ar fi calea spirituală aleasă, combinarea Cuartului de Zăpadă cu aceste cristale poate contribui la un parcurs mai clar și mai profund. Este esențial să ascultăm de rezonanța personală cu pietrele și să le alegem pe cele care echilibrează și completează călătoria noastră interioară.

La loc de munca

Impactul Cuartului de Zăpadă, cunoscut și sub denumirea de Cuart Lăptos sau Milky Quartz, asupra mediului de lucru este adesea asociat cu proprietățile sale calmante și purificatoare. Acest tip de cuart este apreciat pentru capacitatea sa de a promova o stare de claritate mintală și echilibru emoțional, contribuind astfel la reducerea sentimentelor de stres și suprasolicitare caracteristice mediului de lucru intens.

Prezența Cuartului de Zăpadă în spațiul de lucru poate aduce o energie delicată, încurajând deschiderea față de noi idei și colaborare, aspecte esențiale pentru o dinamică de echipă sănătoasă. De asemenea, se crede că această piatră sprijină echilibrul yin și yang, ajutând la menținerea unui flux constant de energie pozitivă și la respingerea influențelor negative.

În plus, medicii spirituali recomandă folosirea Cuartului de Zăpadă pentru a ajuta la clarificarea gândirii și la accentuarea scopurilor și intențiilor angajaților. Într-un mediu de lucru unde presiunea și termenele limită pot conduce la o atmosferă încărcată, introducerea Cuartului de Zăpadă ar putea să facă diferența în menținerea unui spațiu de lucru liniștit și productiv.

Afirmație

Cuartul de Zăpadă, cunoscut și ca Cuart Lăptos sau Milky Quartz, este o varietate translucentă până la opacă de cuarț, prezentând o culoare albă până la gri-deschis. Acest cristal este adesea asociat cu puritatea și liniștea, având un impact benefic asupra stării de meditație și a clarității mentale. Este o piatră care susține valorile de calm și pace interioară, fiind folosit pentru a atenua emoțiile suprastimulate și pentru a facilita detensionarea și liniștirea celor care se confruntă cu agitație mentală sau emoțională.

Afirmația asociată cu Cuartul de Zăpadă este: ""Sunt centrat(ă) și calm(ă), permitându-mi să văd claritatea situațiilor din viața mea cu blândețe și pace interioară."" Prin repetarea acestei afirmații în timp ce meditezi cu o piesă de Cuart de Zăpadă, îți poți amplifica intențiile de a dezvolta o perspectivă mai senină și mai clară asupra vieții, lucrând împreună cu energia curată și nealterată a acestui cristal.

Tipuri de Cuart

Tipuri de Cuart

Cuart de Zăpadă (Snow Quartz)

Cuartul de Zăpadă, cunoscut și sub numele de Snow Quartz sau Quartzite, revigorează sufletul și clarifică gândurile noastre interioare. Este un cristal care promovează responsabilitatea și limitarea exceselor. Cu o textură mată și un aspect lăptos alb, acest cuart este adesea asociat cu puritatea și inocența, aducând o pace interioară și o stare de calm profund.

Cuart Lăptos (Milky Quartz)

Cuartul Lăptos sau Milky Quartz este recunoscut pentru capacitatea sa de a aduce echilibru și armonie iar energetic este folosit pentru a amplifica energia și gândurile pozitive. Cu aspect opac și o culoare care variază de la alb la un alb ușor gri, cuartul lăptos este ideal pentru meditație, favorizând deschiderea către conexiunea cu divinitatea și întărirea intuiției.

Cum să-l programez?

Programarea unui cristal de Cuart de Zapada sau Cuart Laptos implică o serie de pași simpli, dar profunzi, care conectează purtătorul cu energia delicată și purificatoare a acestui tip de cuart. Înainte de orice, este important să ne asigurăm că cristalul este curățat de energiile anterioare. Acest lucru se poate realiza prin spălarea lui sub apa curgătoare rece pentru câteva minute sau prin plasarea lui pe un pat de sare de mare pentru câteva ore.

Odată ce cristalul este curățat, poți începe procesul de programare. Așază-te într-un loc liniștit unde nu vei fi deranjat, ține cristalul de Cuart de Zapada în mâna ta dominantă, acolo unde fluxul energetic este crezut a fi mai puternic, și începe să te centrezi și să te liniștești prin respirații adânci și regulate.

Când simți că ești conectat la energiile înconjurătoare și la cristal, formulează-ți intenția. Aceasta ar trebui să fie cît mai clară și mai specifică posibil. Fie că este vorba de amplificarea calităților personale, cum ar fi calmul și claritatea mentală, fie de atragerea unor energii exterioare, cum ar fi pacea sau armonia în casa ta, intenția trebuie să răsune cu tine.

Vorbește intenția ta către cristal sau pur și simplu vizualizează cum aceasta pătrunde în Cuart de Zapada, permeându-l cu scopul tău. Unii practicanți aleg să repete acest proces de mai multe ori pentru a se asigura că intenția este bine ancorată. Pe măsură ce cristalul îți recepționează intenția, imaginează-ți că un flux de energie albă sau o lumină îl învăluie, sigilând intenția în interiorul său.

După ce ai terminat, este recomandat să îți mulțumești cristalul pentru ajutorul său și să îl păstrezi într-un loc unde poate fi văzut sau purtat în mod regulat pentru a te asigura că beneficiezi de energia sa programată. Atenție, procesul de programare poate fi refăcut ori de câte ori simți nevoia să reîmprospătezi sau să schimbi intenția cristalului.

Întrebări frecvente (FAQ) despre Cuart de Zăpadă (Snow Quartz)

Ce este Cuartul de Zăpadă și cum se diferențiază de alte tipuri de cuarț?

Cuartul de Zăpadă, cunoscut și ca Snow Quartz sau Cuart Laptos, este o varietate de cuarț cristalin care se remarcă printr-o opacitate lăptoasă și o culoare albă asemenea zăpezii proaspăt căzute. Diferă de cuarțul clar prin aspectul său mai puțin transparent și dispersia mai mică a luminii, care conferă o strălucire subtilă și calmăată.

Care sunt proprietățile metafizice ale Cuartului de Zăpadă?

Se spune că Cuartul de Zăpadă ajută la calmarea gândurilor și la clarificarea mentală, facilitând deschiderea către intuiție și înțelepciunea interioară. Este asociat cu purificarea la nivel spiritual și armonizarea trupului, gândurilor și emoțiilor, fiind un aliat în meditație și în practicile de vindecare spirituală.

Cum poate fi folosit Cuartul de Zăpadă în practica spirituală?

În practica spirituală, Cuartul de Zăpadă este deseori utilizat pe altar sau în spații sacre pentru a amplifica energia de puritate și pace. În meditație, poate fi ținut în mână sau plasat pe chakra coroanei pentru a facilita accesul la stările superioare de conștiență și pentru a susține deschiderea spirituală.

Există precauții la purtarea sau utilizarea Cuartului de Zăpadă?

Despre Cuartul de Zăpadă nu se cunosc efecte negative sau precauții specifice. Cu toate acestea, este recomandat să se purifice cristalele regulat pentru a-și menține energia curată și vibrația înaltă, de asemenea, trebuie menținute într-un spațiu curat și plin de intenții pozitive.

Ce alte denumiri poartă Cuartul de Zăpadă?

Pe lângă termenii de Snow Quartz și Cuart de Zăpadă, acest mineral mai este cunoscut și ca Milky Quartz sau Cuart Laptos, referindu-se toți la aceeași varietate de cuarț cu aspectul său opac și albicios care îi conferă numele.

Unde se găsește Cuartul de Zăpadă?

Cuartul de Zăpadă se poate găsi în locuri unde sunt disponibile și alte tipuri de cuarț, incluzând regiuni precum Brazilia, SUA, Europa și multe alte părți ale lumii. Se formează în straturi adânci unde condițiile de temperatură și presiune permit dezvoltarea cristalelor lăptoase distinctive.

Produse pentru Cuart de Zapada - Snow Quartz - Cuart Laptos - Milky Quartz

Compara Inger din Cuart Laptos - 5 x 3 cm - 1 Buc Inger din Cuart Laptos - 5 x 3 cm - 1 Buc

Inger din cuart laptos - 5 x 3 cm - 1 buc

39,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Cuart Laptos Rulat Natural - 35-44 x 26-36 mm - ( XL ) - 1 Buc Cuart Laptos Rulat Natural - 35-44 x 26-36 mm - ( XL ) - 1 Buc

Cuart laptos rulat natural - 35-44 x 26-36 mm - ( xl ) - 1 buc

12,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Cuart Laptos Rulat Natural - 30-39 x 22-30 mm - ( XL ) - 1 Buc Cuart Laptos Rulat Natural - 30-39 x 22-30 mm - ( XL ) - 1 Buc

Cuart laptos rulat natural - 30-39 x 22-30 mm - ( xl ) - 1 buc

10,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Cuart Laptos Rulat Natural - 24-33 x 20-25 mm - ( L ) - 1 Buc Cuart Laptos Rulat Natural - 24-33 x 20-25 mm - ( L ) - 1 Buc

Cuart laptos rulat natural - 24-33 x 20-25 mm - ( l ) - 1 buc

8,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Cuart Laptos Rulat Natural - 19-25 x 19-23 mm - ( M ) - 1 Buc Cuart Laptos Rulat Natural - 19-25 x 19-23 mm - ( M ) - 1 Buc

Cuart laptos rulat natural - 19-25 x 19-23 mm - ( m ) - 1 buc

5,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Pendul din Cuart Laptos cu Bila de Cuart Alb - 38-43 x 16-18 mm - 1 Buc Pendul din Cuart Laptos cu Bila de Cuart Alb - 38-43 x 16-18 mm - 1 Buc

Pendul din cuart laptos cu bila de cuart alb - 38-43 x 16-18 mm - 1 buc

30,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
New Compara Pandantiv din Cuart Laptos Neregulat - 24-28 x 16-24 mm - 1 Buc Pandantiv din Cuart Laptos Neregulat - 24-28 x 16-24 mm - 1 Buc

Pandantiv din cuart laptos neregulat - 24-28 x 16-24 mm - 1 buc

7,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Bratara Tip Mala din Cuart Laptos Zapada Margele Rotunde - 8 x 8 mm - 1 Buc Bratara Tip Mala din Cuart Laptos Zapada Margele Rotunde - 8 x 8 mm - 1 Buc

Bratara tip mala din cuart laptos zapada margele rotunde - 8 x 8 mm - 1 buc

38,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Cuart de Zapada Margele Pietre Semipretioase Rotunde - 6-6,5 mm Cuart de Zapada Margele Pietre Semipretioase Rotunde - 6-6,5 mm

Cuart de zapada margele pietre semipretioase rotunde - 6-6,5 mm

28,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Cuart de Zapada Semipretioase Rotunde - 10 x 10 mm Cuart de Zapada Semipretioase Rotunde - 10 x 10 mm

Cuart de zapada semipretioase rotunde - 10 x 10 mm

45,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Margele Bijuterii Cuart Laptos Alb Rotund 8 mm Margele Bijuterii Cuart Laptos Alb Rotund 8 mm

Margele bijuterii cuart laptos alb rotund 8 mm

38,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Pendul Diamant Cuart Laptos 3,9 cm Pendul Diamant Cuart Laptos 3,9 cm

Pendul diamant cuart laptos 3,9 cm

20,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Margele Bijuterii Cuart de Zapada Rotund 4 mm Margele Bijuterii Cuart de Zapada Rotund 4 mm

Margele bijuterii cuart de zapada rotund 4 mm

15,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Margele Cuart Alb Rotund Fatetat 6 mm Margele Cuart Alb Rotund Fatetat 6 mm

Margele cuart alb rotund fatetat 6 mm

36,00 Lei Vezi detalii Adauga la favorite
Compara Cuart Laptos octogon neregulat fatetat 25 x 14 mm Cuart Laptos octogon neregulat fatetat 25 x 14 mm

Cuart laptos octogon neregulat fatetat 25 x 14 mm

80,00 Lei In curand Adauga la favorite
Compara Cuart Laptos Rotund 4 mm Cuart Laptos Rotund 4 mm

Cuart laptos rotund 4 mm

35,00 Lei Vezi detalii Adauga la favorite

Articole BLOG

Betisoare Energetice

Betisoare Energetice

In cautarea echilibrului dintre corp, minte si spirit, meditatia imbinata cu aroma betisoarelor parfumate ofera o cale spre liniste interioara in tumultul vietii moderne. Aceste betisoare, incarcate cu esenta naturii, creeaza o atmosfera propice meditatiei, facand legatura intre lumea fizica si cea spirituala, intre constient si subconstient. Folosirea lor inainte sau in timpul meditatiei poate amplifica experienta, concentrand mintea pe miros si facilitand atingerea unui spatiu mental calm. Exista o varietate larga de arome, fiecare cu beneficiile sale, oferind posibilitatea personalizarii experientei de meditatie in functie de nevoile si dorintele spirituale ale fiecaruia. Descoperirea betisoarelor parfumate potrivite este o calatorie personala, o parte integrala a explorarii meditative pentru autodescoperire si echilibru interior.


Citeste tot articolul
Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Descopera Armonia Interioara: Bolurile Cantatoare din Cristale pentru Echilibru si Vindecare


Citeste tot articolul
Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Puteti purta bijuterii din unul sau mai multe cristale din cele enumerate mai jos sau pur si simplu le puteti..
Citeste tot articolul
Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - este un calauzitor esential pentru oricine doreste sa exploreze adancimile propriei fiinte si sa deblocheze puterea vindecatoare a naturii prin pietre semipretioase.


Citeste tot articolul