Concept Tropic foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Concept Tropic este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

Cuart Cheie - Key Quartz

element bijuterii

Caracteristici ezoterice

Chakra - 6
Numar personal - 3
Zodie Europeana - Sagetator
Anotimp - Toamna, Iarna
Remedii - calmare, meditatie, creativitate, atentie, mistici

Cristalul „Cheie” este unul magic si de aceea considerat un cristal maestru. Exemplarul ideal este acela in care indentatia (ce poate apare oriunde pe suprafata sa) se ingusteaza pe masura ce patrunde in cristal si se termina ca un punct in interiorul lui, semanand cu o cheie. Chiar daca nu va puteti permite decat un singur cristal de acest fel cu o indentatie nu foarte bine definita, el va deschide pentru voi porti spre cunoastere spirituala si oportunitati de zi cu zi. Cristalul va va invata ce sa faceti, asa ca nu va ramane decat sa va relaxati si sa-l lasati sa deschida usi pentru voi intr-un mod sigur si placut.
Un cautator al adevarului - puneti-l cu marcajul „cheie” pe orice fel de corespondenta primita despre care simtiti ca ceva nu este in regula sau pe orice materiale pe care trebuie sa le studiati ori sa le explicati altora.
Tipul de mineral: Cuart, de obicei transparent, identificat printr-o indentatie cu trei ori sase laturi aflata pe una dintre fatetele cristalului.
Culori: Depind de felul cristalului, trebuie sa fie suficient de transparente pentru ca marcajele respective sa se vada.
Vindecare emotionala: Indicat pentru cei care sufera de blocaj mental din cauza unei traume.
Folosinte practice: Una dintre cele mai puternice si armonizatoare pietre de alungare a grijilor. Puneti-va ambele degete aratatoare pe indentatie, inchideti ochii si dati frau liber ingrijorarilor care va apasa. Odata ce le-ati inventariat pe toate, va veti simti complet relaxati. Curatati cristalul dupa folosire trecandu-l prin fumul unui betisor parfumat cu esenta voastra preferata.
La locul de munca: Poate fi folosit ca sa primiti raspunsul la intrebari care va framanta. Atingeti indentatia inainte de a naviga pe Internet in cautarea unor informatii greu de gasit sau de a telefona ori trimite mesaje unor persoane care nu prezinta incredere.
Semnificatie magica: Cristalul de felul acesta este o "cheie" pentru gasirea a ceva pierdut, indiferent daca este vorba de un obiect, animal ori persoana disparuta sau de care trebuie sa dati si nu aveti date de contact. Poate fi folosit pentru stabilirea de legaturi cu alte lumi si ca portal spre vietile trecute. In toate aceste situatii, atingeti indentatia cu ochii inchisi si imaginati-va ca in cristal se deschide o usa care duce spre locul sau persoana pe care vreti s-o vedeti.
Afirmatie: Pastrez cheia in interiorul meu!

 

Note de Referinta:
The Crystal Bible by Judy Hall, Octopus Publishing Group Ltd., 2003
The Crystal Bible 2 by Judy Hall, Octopus Publishing Group Ltd., 2009
The Crystal Bible 3 by Judy Hall, Octopus Publishing Group Ltd., 2012
101 Power Crystals by Judy Hall, Fair Winds Pres, 2011
The Book of Stones, Revised Edition: Who They Are and What They Teach by Robert Simmons & Naisha Ahsian, North Atlantic Books, 2015
Stones of The New Consciousness: Healing, Awakening and Co-creating with Crystals, Minerals and Gems by Robert Simmons, North Atlantic Books, 2009
The Crystal Bible by Cassandra Eason, Carlton Books Limited, 2010
Crystals for Love and Relationships by Cassandra Eason, Carlton Books Ltd, 2014
The Curious Lore of Precious Stones by George Frederick Kunz, Dover Publications, 1971
Stone Power II: The Legendary and Practical Use of Gems and Stones by Dorothee L. Mella, Brotherhood of Life, 1986
The Occult and Curative Powers of Precious Stones by William T. Fernie, HarperCollins, 1981
Healing Crystals: The A-Z Guide to 555 Gemstones (Revised Edition) by Michael Gienger, Earthdancer Books, 2014
The Essential Guide to Crystals, Minerals and Stones by Ann Margaret Lembo, Llewellyn Publications, 2013
The Metaphysical Book of Gem and Crystals by Florence Megemont, Healing Arts Press, 2007
Cunningham’s Encyclopedia of Crystal, Gem and Metal Magic by Scott Cunningham, Llewellyn Publications, Second Edition 1998

Produse pentru Cuart Cheie - Key Quartz

Nu exista produse pentru aceasta piatra.

Articole BLOG

Betisoare Energetice

Betisoare Energetice

In cautarea echilibrului dintre corp, minte si spirit, meditatia imbinata cu aroma betisoarelor parfumate ofera o cale spre liniste interioara in tumultul vietii moderne. Aceste betisoare, incarcate cu esenta naturii, creeaza o atmosfera propice meditatiei, facand legatura intre lumea fizica si cea spirituala, intre constient si subconstient. Folosirea lor inainte sau in timpul meditatiei poate amplifica experienta, concentrand mintea pe miros si facilitand atingerea unui spatiu mental calm. Exista o varietate larga de arome, fiecare cu beneficiile sale, oferind posibilitatea personalizarii experientei de meditatie in functie de nevoile si dorintele spirituale ale fiecaruia. Descoperirea betisoarelor parfumate potrivite este o calatorie personala, o parte integrala a explorarii meditative pentru autodescoperire si echilibru interior.


Citeste tot articolul
Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Descopera Armonia Interioara: Bolurile Cantatoare din Cristale pentru Echilibru si Vindecare


Citeste tot articolul
Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Puteti purta bijuterii din unul sau mai multe cristale din cele enumerate mai jos sau pur si simplu le puteti..
Citeste tot articolul
Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - este un calauzitor esential pentru oricine doreste sa exploreze adancimile propriei fiinte si sa deblocheze puterea vindecatoare a naturii prin pietre semipretioase.


Citeste tot articolul