Concept Tropic foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Concept Tropic este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

Conicalcit - Conichalcite

element bijuterii

Caracteristici ezoterice

Chakra - 4
Numar personal - 8
Zodie Europeana - Taur, Fecioara
Anotimp - Primavara, Vara, Toamna

Conicalcitul se formeaza in zonele de oxidare ale minereului de cupru, acolo unde apa bogata in oxigen face reactie cu sulfitul de cupru si/sau cu oxidul de cupru si astfel iau nastere minerale minunate precum malachitul si azuritul. Aceasta oxidare da Conicalcitului puterea de a sparge barierele.  Stimuleaza imaginatia pentru a crea gandul „Poate ar trebui totusi sa-ncerc”.
O piatra care aduce bucurie si culoare vietii, ne incurajeaza ca in loc sa gandim „Cum sa profit la maximum de ceea ce am?” sa ne intrebam „Cum sa fac ca ceea ce am sa fie mai plin de culoare si veselie?”.
Tipul de mineral: Fosfat, arsenat.
Culori: Verde viu de culoarea ierbii, verde-deschis, galbui.
Vindecare emotionala: O piatra pentru orice terapie prin vorbire deoarece deschide cai de comunicare semnificative si asista cunoasterea de sine si initiativele venite de la pacient.
Folosinte practice: Un cristal pe baza de cupru si, prin urmare, asociat cu iubirea, dar cu acea iubire care stie cand sa tina langa ea si cand sa dea drumul. Foarte bun pentru sindromul „cuibului gol” si pentru sfarsitul unei relatii deoarece face loc unei noi legaturi emotionale.

La locul de munca: Conicalcitul aduce adaptabilitate la nevoile curente de schimbare si stimuleaza folosirea imaginatiei pentru a gasi solutii rapide. Ideal pentru asistenti personali, directori de evenimente sau de conferinte atunci cand trebuie sa rezolve rapid crize si pentru psihologi sau psihoterapeuti pentru a evita sa ramana blocati in raspunsuri standard.

Semnificatie magica:O piatra colorata de Conicalcit cu incrustatii de limonit galben sau rosu ajuta meditatia concentrata sau vizualizarea indrumata care are loc in natura sau conectata cu esente naturale.
Afirmatie: Imi imbunatatesc permanent viata !
AVERTISMENT: Conicalcitul este toxic si trebuie manevrat cu grija. Tineti-l departe de copii si animale!

 

Note de Referinta:
The Crystal Bible by Judy Hall, Octopus Publishing Group Ltd., 2003
The Crystal Bible 2 by Judy Hall, Octopus Publishing Group Ltd., 2009
The Crystal Bible 3 by Judy Hall, Octopus Publishing Group Ltd., 2012
101 Power Crystals by Judy Hall, Fair Winds Pres, 2011
The Book of Stones, Revised Edition: Who They Are and What They Teach by Robert Simmons & Naisha Ahsian, North Atlantic Books, 2015
Stones of The New Consciousness: Healing, Awakening and Co-creating with Crystals, Minerals and Gems by Robert Simmons, North Atlantic Books, 2009
The Crystal Bible by Cassandra Eason, Carlton Books Limited, 2010
Crystals for Love and Relationships by Cassandra Eason, Carlton Books Ltd, 2014
The Curious Lore of Precious Stones by George Frederick Kunz, Dover Publications, 1971
Stone Power II: The Legendary and Practical Use of Gems and Stones by Dorothee L. Mella, Brotherhood of Life, 1986
The Occult and Curative Powers of Precious Stones by William T. Fernie, HarperCollins, 1981
Healing Crystals: The A-Z Guide to 555 Gemstones (Revised Edition) by Michael Gienger, Earthdancer Books, 2014
The Essential Guide to Crystals, Minerals and Stones by Ann Margaret Lembo, Llewellyn Publications, 2013
The Metaphysical Book of Gem and Crystals by Florence Megemont, Healing Arts Press, 2007
Cunningham’s Encyclopedia of Crystal, Gem and Metal Magic by Scott Cunningham, Llewellyn Publications, Second Edition 1998

Produse pentru Conicalcit - Conichalcite

Nu exista produse pentru aceasta piatra.

Articole BLOG

Betisoare Energetice

Betisoare Energetice

In cautarea echilibrului dintre corp, minte si spirit, meditatia imbinata cu aroma betisoarelor parfumate ofera o cale spre liniste interioara in tumultul vietii moderne. Aceste betisoare, incarcate cu esenta naturii, creeaza o atmosfera propice meditatiei, facand legatura intre lumea fizica si cea spirituala, intre constient si subconstient. Folosirea lor inainte sau in timpul meditatiei poate amplifica experienta, concentrand mintea pe miros si facilitand atingerea unui spatiu mental calm. Exista o varietate larga de arome, fiecare cu beneficiile sale, oferind posibilitatea personalizarii experientei de meditatie in functie de nevoile si dorintele spirituale ale fiecaruia. Descoperirea betisoarelor parfumate potrivite este o calatorie personala, o parte integrala a explorarii meditative pentru autodescoperire si echilibru interior.


Citeste tot articolul
Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Descopera Armonia Interioara: Bolurile Cantatoare din Cristale pentru Echilibru si Vindecare


Citeste tot articolul
Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Puteti purta bijuterii din unul sau mai multe cristale din cele enumerate mai jos sau pur si simplu le puteti..
Citeste tot articolul
Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - este un calauzitor esential pentru oricine doreste sa exploreze adancimile propriei fiinte si sa deblocheze puterea vindecatoare a naturii prin pietre semipretioase.


Citeste tot articolul