Concept Tropic foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Concept Tropic este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

Citrin - Citrin de Congo - Cuart Kundalini - Kundalini Quartz - Citrine

element bijuterii

Caracteristici ezoterice

Chakra - 2, 3
Numar personal - 1
Zodie Europeana - Gemeni
Zodie Chinezeasca - Cocos de lemn, Cocos de foc, Cocos de pamant, Cocos de metal, Cocos de apa
Zodie Floral - Floarea Soarelui, Margareta
Anotimp - Primavara, Vara
Remedii - casa, prosperitate, putere, insomnii
Perioada Calendaristica - 08-18, 08-19, 08-20
An Aniversar - 13,17

Caracteristicile Principale ale Citrin - Citrin de Congo - Cuart Kundalini - Kundalini Quartz - Citrine

 • Formula chimică: SiO2
 • Nume chimic: Dioxid de siliciu
 • Fractură: Conchoidală
 • Clasificarea în mineralogie: Silicat
 • Sistem de cristalizare: Hexagonal
 • Duritate (Scara Mohs): 7
 • Gravitație specifică: 2.65
 • Culoare: Galben până la maro-roșiatic
 • Transparență: Transparent până la translucid
 • Locuri de extracție în lume: Brazilia, Madagascar, Congo, Uruguay, Nigeria

Semnificația și legenda antică a Citrinului

Citrinul, cunoscut și sub numele de "piatra soarelui", este o varietate de cuarț de o culoare galbenă-rășinoasă, ce reflectă energie pozitivă și abundentă. Emanația sa luminoasă este adesea asociată cu prosperitatea și succesul, fiind considerată pietricica comerțului și a bogăției neașteptate.

Legenda spune că citrinul era folosit în vechime pentru a-și proteja purtătorul de influențele negative și de viperă. În Roma antică, citrinul era prețuit ca piatră a opulenței și a magnificenței, purtat adesea de către figuri eminente pentru a atrage succes și pentru a îmbunătăți relațiile sociale.

În mitologia greacă, citrinul era asociat cu Demeter, zeița recoltei și a fertilității. Se credea că acest mineral răspândește energie solară și căldură, contribuind la sporirea abundenței și la hrănirea spiritului.

Lumina vibrantă a citrinului de Congo, sau cuarțul Kundalini, este văzută ca fiind strâns legată de energiile vieții și ale lumii spirituale. Lăudată pentru capacitatea sa de a acționa ca un catalizator pentru iluminarea spirituală, piatra este privită ca un amplificator al energiei Kundalini, acea forță vitală care se mișcă prin chakrele corpului și care este sinonimă cu trezirea spirituală.

Citrinul Kundalini, sau "Cuarțul Kundalini", prin calitățile sale, nu doar că favorizează detensionarea și echilibrarea energiilor, dar și că urcă aceste energii de-a lungul coloanei vertebrale, având potențialul de a revigora atât corpul, cât și mintea.

Proprietățile spirituale și metafizice ale Citrinului

Citrinul, cunoscut și sub numele de Citrin de Congo sau Cuart Kundalini, este o varietate rară de cuarț care a captivat atenția practicanților spirituali și a iubitorilor de cristale datorită proprietăților sale energetice excepționale. Acest cristal translucid, care variază de la galben deschis până la o nuanță bogată de auriu-maroniu, este adesea asociat cu abundența și prosperitatea. Se spune că Citrinul are capacitatea de a amplifica voința și intențiile pozitive, facilitând astfel manifestarea obiectivelor personale și profesionale.

În contextul proprietăților sale metafizice, Citrinul este legat de chakra Sacrală și Plexul Solar, centruri energetice ce guvernează creativitatea, puterea personală și autodeterminarea. Fiind un puternic purificator, Citrinul este recunoscut pentru capacitatea sa de a absorbi și disipa energia negativă, transformând-o în vibrații pozitive care pot revitaliza corpul spiritual. Este, de asemenea, cunoscut pentru efectele sale de amplificare a energiei Kundalini, energie primordială care zace latentă la baza coloanei vertebrale.

Mai mult decât atât, meditația cu Citrin de Congo poate ajuta la deblocarea chakrelor și la alinierea energetică, promovând un sentiment de liniște și claritate mentală. Kristalic, acest cuarț funcționează ca un catalyst pentru iluminare interioară, ghidându-i pe purtători spre o cunoaștere profundă a sinelui și spre o stare de conștientizare superioară. Beneficiul său transformațional se extinde și în domeniul emoțional, oferind suport în depășirea fricilor și anxietăților, și încurajând o perspectivă optimistă asupra vieții.

Citrinul Kundalini, în particular, este văzut ca o piatră de mari puteri spirituale ce poate activa și trezi energia Kundalini, facilitând o ascensiune rapidă a acesteia prin chakre, și conducând la stări avansate de conștientizare spirituală. Deși este recomandată precauție în utilizarea sa din cauza intensității energiei pe care o poate elibera, cu ghidare adecvată, poate fi o unealtă puternică pe calea dezvoltării personale și spirituale.

Prin aceste calități remarcabile, Citrinul se impune nu doar ca o bijuterie frumoasă, dar și ca o piatră de fundație pentru cei care urmăresc îmbogățirea experienței lor spirituale și atingerea unei stări superioare de conștiință.

Proprietățile fizice și de vindecare ale Citrinului

Citrinul, cunoscut și sub denumirea de Citrin de Congo sau Cuart Kundalini, este o varietate rară de cuarț cu o energie spirituală profundă. Este o piatră prețuită în multe culturi pentru proprietățile sale unice de vindecare, asociate adesea cu chakra solară și cu energia kundalini.

Pe plan fizic, citrinul este apreciat pentru capacitatea sa de a sprijini funcționarea optimă a sistemului digestiv și de a ajuta la detoxifierea organismului. Este crezut că poate stimula metabolismul și să sprijine procesele de slăbire, contribuind astfel la menținerea unei stări fizice sănătoase și echilibrate. De asemenea, citrinul este adesea asociat cu îmbunătățirea circulației sanguine, lucrând în armonie cu organismul pentru a îmbunătăți energia generală.

În ceea ce privește beneficiile sale emoționale și spirituale, citrinul de Congo este recunoscut pentru abilitatea de a curăța și de a activa chakra solară, centrul energetic asociat cu puterea personală și cu voința. Piatra este creditată cu capacitatea de a ajuta la depășirea stărilor de depresie și la îmbunătățirea dispoziției, încurajând o atitudine pozitivă și o percepție optimistă asupra vieții.

Pe plan spiritual, Cuartul Kundalini este uneori văzut ca un puternic amplificator al energiei vitale, sau kundalini, care își are sediul la baza coloanei vertebrale. Prin purtarea sau meditația cu această piatră, se crede că poate favoriza o trezire spirituală sau o evoluție rapidă pe calea de conștientizare și iluminare. Citrinul este, de asemenea, asociat cu atragerea prosperității și abundenței, fiind adesea numit „piatra comerciantului” datorită capacității de a atrage succesul și prosperitatea.

Indiferent dacă sunt folosite pentru scopuri de vindecare fizică, emoțională, sau spirituală, energiile citrinului oferă o serie de beneficii pentru cei care aleg să se conecteze la vibrațiile sale pozitive și vindecătoare.

Proprietățile de vindecare emoțională

În măsura în care ne permitem să căutăm echilibrul interior și să ne aliniem cu energia vieții, putem descoperi puterea incredibilă a pietrelor semiprețioase în procesul de vindecare emoțională. Un astfel de exemplu este Citrinul, în special varietatea sa cunoscută sub numele de Citrin de Congo sau Cuart Kundalini.

Citrinul este recunoscut pentru capacitatea sa de a stimula energiile pozitive și de a dispersa negativitatea. Este o piatră a abundenței și prosperității, fiind adesea asociată cu succesul și bogăția materială. Dincolo de beneficiile sale tangibile, Citrinul oferă suport emoțional profund, promovând starea de bine și bucuria de a trăi.

Kundalini Quartz-ul, o varietate de Citrin de Congo, este considerat un cristal puternic pentru activarea energiei Kundalini. Această energie mistică, care zace latentă la baza coloanei vertebrale, este simbolul adâncului potențial uman și spiritual. Cuartul Kundalini facilitează trezirea și dirijarea acestei energii prin chakre, curățându-le și activându-le pentru o mai bună circulație a energiei vitale.

Emoțional, Citrinul este un aliat în lupta împotriva depresiei și anxietății. Luminozitatea sa împrăștie frica și incertitudinea, ghidând sufletul către optimism și speranță. Prin această lumină interioară, persoana va putea să recunoască frumusețea vieții și să aprecieze fiecare moment prezent.

În meditație, Citrinul poate fi folosit pentru a aduce claritate și pentru a ajuta la luarea deciziilor înțelepte, înzestrând utilizatorul cu o viziune mai limpede și o înțelegere mai profundă a evenimentelor emoționale. Este o piatră care încurajează exprimarea de sine și poate contribui la depășirea inhibițiilor sau autocriticilor ce împiedică creșterea personală.

Prin aceste proprietăți, Citrinul de Congo sau Cuartul Kundalini se dovedește a fi un instrument valoros pentru cei care caută vindecare emoțională și un echilibru mai profund al forțelor vieții care curg prin noi.

Amulete și talismane

Citrinul de Congo, cunoscut și sub denumirea de Cuart Kundalini sau Kundalini Quartz în alte culturi, este o varietate rară de citrin care se remarcă prin culoarea sa caldă, de un galben-ruginiu, și prin capacitatea sa unică de a canaliza și amplifica energia. Acest gem este adesea utilizat în practicile spirituale pentru a stimula puternic Kundalini, energia vitală care, conform credințelor yoghine, rezidă la baza coloanei vertebrale.

Citrinul de Congo este considerat un puternic talisman al abundenței și prosperității. Este asociat cu chakra plexului solar, centrul energetic care guvernează încrederea de sine și puterea personală. Portul acestui cristal ca amulet se crede că sporește determinarea și motivația, deschizând căile succesului și atrăgând prosperitatea. Pentru comercianți și oameni de afaceri, acesta este un simbol al bogăției și succesului.

Pe lângă capacitățile sale de a aduce abundență, Cuartul Kundalini este de asemenea apreciat pentru proprietățile sale curative și purificatoare. Purifică aura, disipă energia negativă și ajută la alinierea tuturor chakrelor, făcându-l ideal pentru meditație și practici spirituale. Este considerat un ajutor în clarificarea gândurilor și în stimularea funcției mentale.

În terapiile holistice, se folosește Citrinul de Congo pentru îmbunătățirea sănătății digestive și pentru încurajarea eliberării blocadelor emoționale. Prin intensificarea puterii personale și curajului, acest citrin sprijină transformarea personală și creșterea spirituală.

Fiind un talisman natural de protecție, Citrinul de Congo este recomandat pentru a fi purtat sau plasat în spațiile de locuit și de lucru pentru a atrage energii pozitive și pentru a încuraja un mediu armonios și plin de lumină.

Vindecarea chakrelor și echilibrarea energiei cu Citrin

Citrinul, cunoscut și sub numele de "Citrin de Congo" sau "Cuart Kundalini" în unele comunități spirituale, este o piatră prețioasă ce radiază energie pozitivă și prosperitate. Este asociat în mod deosebit cu chakra plexului solar (Manipura), centrul energetic ce guvernează puterea personală, încrederea și abilitatea de a aduce schimbare în viața proprie.

Prin vibrațiile sale luminoase, Citrinul este folosit în practicile de vindecare pentru a revigora energiile stagnante și pentru a disipa negativitatea. Creșterea fluxului de energie prin chakra plexului solar ajută la îmbunătățirea stimei de sine, la ameliorarea anxietății și la dezvoltarea unei atitudini mai încrezătoare și mai optimiste față de viață.

Cuarțul Kundalini, o variație a Citrinului, este recunoscut pentru capacitatea sa de a activa și a trezi energia Kundalini, forța vitală primordială care stă latentă la baza coloanei vertebrale. În tradițiile de vindecare, se crede că această trezire conduce la o expansiune profundă a conștiinței și la atingerea unui stat superior de iluminare spirituală.

Utilizarea Citrinului în meditație sau purtarea lui ca bijuterie poate susține procesul de autotransformare, atrăgând succesul și abundența și facilitând eliberarea de modele mentale limitative. Este o piatră a bucuriei și a generozității, care nu numai că ajută la echilibrarea energiei, dar încurajează și împărtășirea acestei stări de bine cu ceilalți.

Pentru cei interesați de creșterea spirituală și de o trăire mai armonioasă, Citrinul poate fi un aliat prețios, conectându-i la energia solară și luminând calea spre realizarea personală și spirituală.

Asociere cu Feng Shui

Feng Shui, o artă străveche chineză ce se ocupă cu armonizarea energiei dintr-un spațiu, acordă o atenție deosebită utilizării cristalelor pentru echilibrarea și atragerea energiilor pozitive. Citrinul, în special, este cunoscut în Feng Shui ca simbol al prosperității, bogăției și succesului în afaceri. Acesta este adesea numit "piatra comerciantului", fiind plasat în casierii sau zone unde sunt efectuate tranzacții financiare, cu scopul de a atrage abundența.

Citrin de Congo, cunoscut pentru culoarea sa profundă și puritate, este considerat în Feng Shui a avea o energie și o forță amplificată, ideal pentru a intensifica intențiile și pentru a manifesta obiectivele materiale. Se spune că plasarea unui Citrin de Congo în sectorul de sud-est al biroului sau al camerei de zi potențează îmbunătățirea sănătății financiare.

Cuartul Kundalini, denumit și Kundalini Quartz sau Citrine Kundalini, este o variație rară de citrin ce îmbină proprietățile de purificare și energizare ale cuarțului cu cele ale citrinului. În Feng Shui, acest cristal este asociat cu trezirea și activarea energiei Kundalini. Se spune că această energie vitală situată la baza spinării poate fi trezită și ghidată pentru a susține creșterea spirituală și emoțională a individului. Adesea, Cuartul Kundalini este plasat în zona de nord a locuinței pentru a sprijini calea carierei și a dezvoltării personale prin înțelepciune și claritate spirituală.

Asociere cu cele cinci elemente: Citrinul

În multe tradiții spirituale, pietrele prețioase sunt adesea asociate cu elementele naturii, sugerând că ele pot ajuta la echilibrarea și armonizarea energiilor vitale. Citrinul, în special, este puternic conectat cu două dintre cele cinci elemente fundamentale: Focul și Aerul.

Elementul Foc este sinonim cu energia transformatoare și vitalitatea. Citrinul, reprezentat deseori prin nuantele sale calde, luminoase, care variază de la galben auriu la maro-roșiatic, este considerat să fie o piatră a prosperității și succesului. Se crede că stimulează creativitatea, îmbunătățește motivația și accelerează procesul de manifestare a dorințelor personale. Prin asocierea sa cu focul, această piatră poate ajuta la arderea blocajelor energetice și la stimularea fluxului natural de energie prin corp.

Pe de altă parte, Aerul, reprezentat de Citrin prin transparența sa și claritatea cristalului, este asociat cu mintea și comunicarea. Se spune că Citrinul are puterea de a îmbunătăți calitatea gândirii, amplificând capacitatea de concentrare și revigorând spiritul. De asemenea, susține eliberarea negativității și cultivarea optimismului.

Citrinul de Congo, cunoscut și sub numele de Cuart Kundalini sau Kundalini Quartz, este o varietate deosebit de energică de citrin. Este adesea folosit în practicile spirituale pentru a stimula energia kundalini, energie considerată a rezida la baza coloanei vertebrale și care, odată trezită, se ridică prin chakre, având potențialul de a aduce iluminare spirituală și transformare profundă. Citrinul de Congo ajută la ancorarea energiei spirituale în fizic și sporește conexiunea cu cele divine, fiind astfel un aliat valoros în călătoria evolutivă a fiecărui individ.

Asociere cu planete

Citrinul, cunoscut și sub numele de Citrin de Congo sau Cuart Kundalini, este o piatră prețioasă care rezonază puternic cu energia și vibrațiile planetare, în special cu Soarele. Această asociere astrală îi conferă puteri de revitalizare și purificare, fiind adesea considerată piatra prosperității și succesului. Energia solară intrinsecă a citrinului încurajează pozițivitatea, încrederea și motivarea, ajutând purtătorul să își atingă obiectivele.

În tradițiile și practicile spirituale, Citrinul Kundalini este vizualizat ca un catalizator pentru trezirea și echilibrarea energiei Kundalini, acea forță vitală primordială care se spune că există în fiecare dintre noi. Prin conectarea sa puternică cu Soarele și elementele sale curative, Citrinul Kundalini este capabil să amplifice intenția spirituală și să promoveze o transformare pozitivă personală, purtătorul întâmpinându-l pe drumul către iluminare și conștientizare spirituală înaltă.

Cele mai bune combinații cu Citrin

Citrinul, cunoscut adesea ca piatra soarelui și prosperității, este o variație de cuarț care emite energii pozitive și atrage abundență. În spiritualitate, este asociat cu chakra plexului solar și este recunoscut pentru îmbunătățirea stimei de sine, a motivației și a activării creativității.

Când combinăm Citrinul din Congo, care este recunoscut pentru puritatea și intensitatea sa, cu Cuartul Kundalini, cunoscut și sub numele de Kundalini Quartz, rezultă o simbioză energică extrem de puternică. Cuartul Kundalini, caracteristic pentru modul său de activare a energiei vitale din corp numită Kundalini, facilitează atingerea unui stat de conștiință superior și conectarea cu eu-l spiritual.

Combinarea Citrinului de Congo cu Cuartul Kundalini este adesea considerată ideală în practici care vizează înălțarea spirituală și materială. Citrinul atrage succesul și prosperitatea, în timp ce cuartul Kundalini deschide calea pentru ca această prosperitate să fie utilizată în scopuri spirituale și pentru dezvoltare personală.

Pe lângă sinergia cu Cuartul Kundalini, Citrinul se poate combina, de asemenea, cu alte cristale precum Ametistul pentru o și mai mare aliniere spirit și material. Această combinație crează un puternic scut protector asupra purtătorului și stimulează creșterea financiară sau succesul în afaceri, fiind în același timp un puternic catalizator pentru iluminare spirituală.

Pentru cei care își doresc să se conecteze cu divinul și să îmbunătățească comunicarea intuitivă, combinarea Citrinului cu Azuritul este considerată o alegere înțeleaptă. Azuritul intensifică capacitățile psihice și intuiția, în timp ce Citrinul sprijină manifestarea intențiilor pozitive, creând un echilibru între înțelepciune spirituală și abilitățile de manifestare.

În concluzie, Citrinul de Congo combinat cu Cuartul Kundalini oferă o integrare armonioasă între prosperitate materială și creștere spirituală, prezentându-se ca o combinație de pietre semnificativă pentru oricine dorește să își amplifice potențialul și să trăiască o viață îmbogățită atât pe plan fizic, cât și spiritual.

La loc de muncă

În lumea spirituală, cristalele sunt adesea utilizate pentru a influența și îmbunătăți energia unui spațiu. Citrinul de Congo, cunoscut și sub numele de Cuart Kundalini sau Kundalini Quartz, este o piatră prețioasă ce iradiază o energie pozitivă și este asociată cu prosperitatea și abundența. Prin urmare, încorporarea acestei pietre în mediul de lucru poate avea multiple beneficii.

Citrinul este recunoscut pentru capacitatea sa de a elimina energia negativă și de a promova motivația. Este ideal pentru a fi plasat în birouri sau spații de lucru unde creativitatea și eficiența sunt cheia succesului. Pietra poate ajuta la fortificarea încrederii în sine și a determinării, facilitând totodată o stare de spirit mai optimistă.

Influența Citrinului de Congo asupra chakrei solar plexus, centrul energetic al voinței și al puterii personale, poate fi deosebit de benefică pentru lideri și manageri, sporindu-le capacitatea de a lua decizii și de a inspira echipele pe care le conduc. De asemenea, prezența acestei pietre în medii antreprenoriale poate stimula fluxul ideilor și poate atrage succesul în afaceri.

Pe lângă efectele sale asupra prosperității și energiei pozitive, Citrinul de Congo este de asemenea cunoscut pentru proprietățile sale de curățare și regenerare. Astfel, poate contribui la purificarea atmosferei dintr-un spațiu de lucru, eliminând toxinele emoționale și mentale care pot obstrucționa progresul individual și colectiv.

Afirmație

Citrinul de Congo, cunoscut și sub denumirea de Cuart Kundalini sau Citrin Kundalini, este un cristal rar și valoros, care își ia numele de la energia sa unică de trezire și activare a creativității și puterii personale. Această piatră mesageră aduce lumina soarelui în viața celui care o poartă, stimulând optimismul, cheful de viață și încurajând exprimarea liberă a ideilor și sentimentelor.

Afirmația asociată cu Citrinul de Congo este: "Eu sunt sursa propriei mele puteri și abundente, iar energia kundalini curge liber și dinamic prin mine." Acest cristal unifică energiile fizice cu cele spirituale, reprezentând astfel o punte între pământ și soare, amplificând intenția de a-și urma cea mai înaltă cale și a manifesta prosperitatea în toate aspectele vieții.

Tipuri de Citrin

Citrin Natural: Este o varietate de cuart care are nuanțe de galben și auriu, din cauza încorporării de fier în structura sa. Citrinul natural este asociat cu prosperitatea, succesul și împlinirea personală.

Citrin de Congo: Acest tip de citrin se găsește în Republica Democratică Congo și se remarcă prin culori intense și deseori prin claritatea sa. Citrinul de Congo este considerat un puternic amplificator de energie și intenție.

Cuart Kundalini: Este un tip special de citrin care se spune că stimulează energia Kundalini, acea forță vitală primordială care rezidă la baza coloanei vertebrale. Cuartul Kundalini este folosit în meditație pentru a ajuta la creșterea conștientizării spirituale și a iluminării interioare.

Kundalini Quartz: Originar din Africa, este un tip de cuart care include și citrin. Are capacitatea de a elimina blocajele energetice și de a facilita călătoria energetică de la baza coloanei vertebrale până în vârful acesteia. Kundalini Quartz este asociat cu eliberarea emoțională și cu transformarea spirituală.

Citrine: Citrinul este recunoscut pentru capacitatea sa de a energiza și revigora, ajutând la atragerea abundenței și prosperității. Este de asemenea considerat piatra comerțului și a succesului în afaceri, fiind un aliat prețios pentru cei care doresc să-și amplifice succesul financiar.

Cum să-l programez?

Programarea unui Citrin de Congo sau a Cuartului Kundalini este un proces care implică intenție și dedicare. Citrinul, cunoscut pentru proprietățile sale de atracție a abundenței și a prosperității, poate fi încărcat cu energii specifice prin următoarea metodologie spirituală:

 1. Începe prin a curăța cristalul. Poti face acest lucru prin îmbăierea pietrei în fum de salvie, sunet de bol tibetan sau prin scufundarea ei în apă curată, de preferință naturală. Aceasta va curăța orice energie anterioară sau negativă.
 2. Dedică un moment pentru meditație și clarifică-ți intenția. Ce vrei să atragi sau să amplifici în viața ta prin intermediul Citrinului de Congo? Fie că este vorba de succes în afaceri, creșterea încrederii personale sau îmbunătățirea relațiilor, fii precis.
 3. Ține cristalul în mâna ta dominantă, închide ochii și vizualizează cum energia intenției tale curge în Citrin. Imaginează-ți intenția ta ca o lumină strălucitoare care umple cristalul.
 4. Rostește o afirmație sau o rugăciune care rezumă intenția ta. Repetați aceasta de câteva ori pentru a consolida mesajul către univers.
 5. Odată ce ai terminat procesul de programare, poți purta Citrinul cu tine, așeza-l într-un spațiu sacru sau chiar medita cu el pentru a menține conexiunea între tine și intenția programată.

Reține că Citrinul de Congo, fiind un cuart Kundalini, este capabil să stimuleze energiile creatoare și să sprijine trezirea spirituală. Programând acest cristal, îți poți amplifica potențialul de autovindecare și de creștere spirituală.

Întrebări frecvente (FAQ) despre mineral Citrin - Citrin de Congo - Cuart Kundalini - Kundalini Quartz - Citrine

Ce este Citrinul și care sunt proprietățile sale unice?

Citrinul este o varietate de cuarț, cunoscută pentru culorile sale ce variază de la galben pal la maro-brun aurit, datorită temperaturilor înalte la care a fost expus, de multe ori în mod natural sau prin tratament termic aplicat amethystului sau cuarțului fumuriu. Proprietățile lui unice includ capacitatea de a purifica energia posesorului său și de a ajuta la manifestarea prosperității și abundenței.

Cum se deosebește Citrinul de Congo de alte tipuri de Citrin?

Citrinul de Congo, cunoscut și sub numele de Kundalini Quartz, este adesea considerat mai puternic din punct de vedere energetic datorită originii sale naturale și nealterate termic. Acesta se găsește în Congo și este recunoscut prin transparența și claritatea sa, precum și prin forma sa nemodificată, păstrându-și naturalitatea cristalului brut.

Care sunt beneficiile spirituale ale purtării sau meditației cu Citrin?

Utilizarea Citrinului în meditație sau purtarea acestuia poate îmbunătăți claritatea mentală, poate spori creativitatea și poate stimula voința personală. De asemenea, este asociat cu chakra plexului solar, promovând încrederea în sine și puterea personală.

Cum poate fi curățat și încărcat Citrinul?

Citrinul poate fi curățat prin expunerea la fum de smirnă sau salvie, și încărcat lăsându-l în lumina soarelui direct, fără a fi expus la o perioadă prea lungă pentru a evita decolorarea. O alternativă este plasarea acestuia pe o geodă de ametist sau cuarț clar pentru reîncărcare.

Cum pot distinge un Citrin natural de unul tratat termic?

Citrinul natural are adesea culori mai pale și nuanțe mai uniforme, în timp ce citrinul tratat termic prezintă culori mai intense și varietate mare în distribuția culorii, adesea cu un aspect ombré, de la alb sau transparent la un galben intens sau maro-portocaliu la capătul opus.

Există precauții în utilizarea Citrinului?

În general, Citrinul este considerat sigur și benefic pentru majoritatea utilizatorilor. Totuși, cei care sunt foarte sensibili la energie pot simți uneori că citrinul este prea stimulativ, în special în meditații profunde sau utilizări îndelungate. În aceste cazuri, se recomandă monitorizarea stării de bine și ajustarea timpului de expunere la piatră.

Produse pentru Citrin - Citrin de Congo - Cuart Kundalini - Kundalini Quartz - Citrine

New Compara Pendul din Citrin - Diamant - 32-45 x 18-27 mm - 1 Buc Pendul din Citrin - Diamant - 32-45 x 18-27 mm - 1 Buc

Pendul din citrin - diamant - 32-45 x 18-27 mm - 1 buc

De la 35,00 Lei Vezi detalii Adauga la favorite
Compara Pendul Orgonic Citrin Natural cu Bila de Cuart 49-51 x 22-23 mm - 1 Buc Pendul Orgonic Citrin Natural cu Bila de Cuart 49-51 x 22-23 mm - 1 Buc

Pendul orgonic citrin natural cu bila de cuart 49-51 x 22-23 mm - 1 buc

30,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Pandantiv Citrin Mineral Natural 29-35 x 17-18 mm - 1 Buc Pandantiv Citrin Mineral Natural 29-35 x 17-18 mm - 1 Buc

Pandantiv citrin mineral natural 29-35 x 17-18 mm - 1 buc

55,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Lichidare Stoc Compara Citrin Margele Pietre Semipretioase Rotund Fatetat - 12x12 mm Citrin Margele Pietre Semipretioase Rotund Fatetat - 12x12 mm

Citrin margele pietre semipretioase rotund fatetat - 12x12 mm

120,00 Lei Vezi detalii Adauga la favorite
Compara Masa Geoda Citrin Naturala Brazilia - 41x74x74 cm - Unicat Masa Geoda Citrin Naturala Brazilia - 41x74x74 cm - Unicat

Masa geoda citrin naturala brazilia - 41x74x74 cm - unicat

9.020,00 Lei VANDUT Adauga la favorite
Compara Citrin Margele Pietre Semipretioase Disc Fatetat - 3-6 x 7-9 mm Citrin Margele Pietre Semipretioase Disc Fatetat - 3-6 x 7-9 mm

Citrin margele pietre semipretioase disc fatetat - 3-6 x 7-9 mm

89,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Citrin Margele Pietre Semipretioase Disc Fatetat - 3-5 x 6-7 mm Citrin Margele Pietre Semipretioase Disc Fatetat - 3-5 x 6-7 mm

Citrin margele pietre semipretioase disc fatetat - 3-5 x 6-7 mm

125,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Citrin Margele Pietre Semipretioase Disc Fatetat - 3-5 x 4-9 mm Citrin Margele Pietre Semipretioase Disc Fatetat - 3-5 x 4-9 mm

Citrin margele pietre semipretioase disc fatetat - 3-5 x 4-9 mm

125,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Citrin Margele Pietre Semipretioase Disc Fatetat - 3-10 x 6-14 mm Citrin Margele Pietre Semipretioase Disc Fatetat - 3-10 x 6-14 mm

Citrin margele pietre semipretioase disc fatetat - 3-10 x 6-14 mm

290,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Citrin Margele Pietre Semipretioase Picatura Fatetat - 6-9 x 10-13 mm Citrin Margele Pietre Semipretioase Picatura Fatetat - 6-9 x 10-13 mm

Citrin margele pietre semipretioase picatura fatetat - 6-9 x 10-13 mm

373,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Cercei din Citrin - Zircon cu Argint 925 Aurit - 10x6x14 mm - 1 Pereche Cercei din Citrin - Zircon cu Argint 925 Aurit - 10x6x14 mm - 1 Pereche

Cercei din citrin - zircon cu argint 925 aurit - 10x6x14 mm - 1 pereche

68,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Cercei din Citrin Patrat Fatetat cu Argint 925 - 6x6x15 mm - 1 Pereche Cercei din Citrin Patrat Fatetat cu Argint 925 - 6x6x15 mm - 1 Pereche

Cercei din citrin patrat fatetat cu argint 925 - 6x6x15 mm - 1 pereche

55,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Cercei din Citrin Picatura Fatetat cu Argint 925 - 46x10x5 mm - 1 Pereche Cercei din Citrin Picatura Fatetat cu Argint 925 - 46x10x5 mm - 1 Pereche

Cercei din citrin picatura fatetat cu argint 925 - 46x10x5 mm - 1 pereche

89,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Cercei din Citrin Picatura Fatetat cu Argint 925 - 46x10x5 mm - 1 Pereche Cercei din Citrin Picatura Fatetat cu Argint 925 - 46x10x5 mm - 1 Pereche

Cercei din citrin picatura fatetat cu argint 925 - 46x10x5 mm - 1 pereche

89,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc

Conector argint 925 si citrin fatetat - silver link - 1 buc

75,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc

Conector argint 925 si citrin fatetat - silver link - 1 buc

20,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc

Conector argint 925 si citrin fatetat - silver link - 1 buc

17,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc

Conector argint 925 si citrin fatetat - silver link - 1 buc

10,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc

Conector argint 925 si citrin fatetat - silver link - 1 buc

15,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc

Conector argint 925 si citrin fatetat - silver link - 1 buc

10,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc

Conector argint 925 si citrin fatetat - silver link - 1 buc

18,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc

Conector argint 925 si citrin fatetat - silver link - 1 buc

19,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc

Conector argint 925 si citrin fatetat - silver link - 1 buc

22,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc

Conector argint 925 si citrin fatetat - silver link - 1 buc

12,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc

Conector argint 925 si citrin fatetat - silver link - 1 buc

13,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc

Conector argint 925 si citrin fatetat - silver link - 1 buc

11,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc

Conector argint 925 si citrin fatetat - silver link - 1 buc

23,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc

Conector argint 925 si citrin fatetat - silver link - 1 buc

20,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc

Conector argint 925 si citrin fatetat - silver link - 1 buc

13,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Cercei Citrin Natural Rotund 6x6x16 mm - Argint 925 - 1 Pereche Cercei Citrin Natural Rotund 6x6x16 mm - Argint 925 - 1 Pereche

Cercei citrin natural rotund 6x6x16 mm - argint 925 - 1 pereche

40,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Cercei Citrin - Rubin GF Diamant - Argint 925 - 28x14x17 mm - 1 Pereche Cercei Citrin - Rubin GF Diamant - Argint 925 - 28x14x17 mm - 1 Pereche

Cercei citrin - rubin gf diamant - argint 925 - 28x14x17 mm - 1 pereche

960,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Cercei din Citrin - Safir - Argint 925 - 12x12x17 mm - 1 Pereche Cercei din Citrin - Safir - Argint 925 - 12x12x17 mm - 1 Pereche

Cercei din citrin - safir - argint 925 - 12x12x17 mm - 1 pereche

360,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Cercei din Citrin - Safir - Argint 925 - 12x12x20 mm - 1 Pereche Cercei din Citrin - Safir - Argint 925 - 12x12x20 mm - 1 Pereche

Cercei din citrin - safir - argint 925 - 12x12x20 mm - 1 pereche

360,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc

Conector argint 925 si citrin fatetat - silver link - 1 buc

12,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc

Conector argint 925 si citrin fatetat - silver link - 1 buc

9,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc Conector Argint 925 si Citrin Fatetat - Silver Link - 1 Buc

Conector argint 925 si citrin fatetat - silver link - 1 buc

15,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Colier din Citrin Disc Fatetata 2-3 x 4-7 mm - Accesorii Gold Filled Colier din Citrin Disc Fatetata 2-3 x 4-7 mm - Accesorii Gold Filled

Colier din citrin disc fatetata 2-3 x 4-7 mm - accesorii gold filled

349,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Colier din Citrin Disc Fatetat - 2-3 x 3 mm - Accesorii Gold Filled - 1 Buc Colier din Citrin Disc Fatetat - 2-3 x 3 mm - Accesorii Gold Filled - 1 Buc

Colier din citrin disc fatetat - 2-3 x 3 mm - accesorii gold filled - 1 buc

111,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Colier Citrin Rotund Fatetat 3x3 mm - Accesorii Gold Filled - 1 Buc Colier Citrin Rotund Fatetat 3x3 mm - Accesorii Gold Filled - 1 Buc

Colier citrin rotund fatetat 3x3 mm - accesorii gold filled - 1 buc

99,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Colier din Citrin Dreptunghi Fatetat 15-16 x 10-11 mm - Accesorii Gold Filled Colier din Citrin Dreptunghi Fatetat 15-16 x 10-11 mm - Accesorii Gold Filled

Colier din citrin dreptunghi fatetat 15-16 x 10-11 mm - accesorii gold filled

252,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Colier din Citrin Oval Fatetat 17-20 x 13-16 mm - Accesorii Gold Filled Colier din Citrin Oval Fatetat 17-20 x 13-16 mm - Accesorii Gold Filled

Colier din citrin oval fatetat 17-20 x 13-16 mm - accesorii gold filled

290,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Suport Lumanare Cristal Natural Citrin Neregulat - 15x12,5x6 cm - Unicat Suport Lumanare Cristal Natural Citrin Neregulat - 15x12,5x6 cm - Unicat

Suport lumanare cristal natural citrin neregulat - 15x12,5x6 cm - unicat

260,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Suport Lumanare Cristal Natural Citrin Neregulat - 14x10x5 cm - Unicat Suport Lumanare Cristal Natural Citrin Neregulat - 14x10x5 cm - Unicat

Suport lumanare cristal natural citrin neregulat - 14x10x5 cm - unicat

210,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Suport Lumanare Cristal Natural Citrin Neregulat - 12x10x5 cm - Unicat Suport Lumanare Cristal Natural Citrin Neregulat - 12x10x5 cm - Unicat

Suport lumanare cristal natural citrin neregulat - 12x10x5 cm - unicat

175,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Suport Lumanare Cristal Natural Citrin Neregulat - 11x11x6 cm - Unicat Suport Lumanare Cristal Natural Citrin Neregulat - 11x11x6 cm - Unicat

Suport lumanare cristal natural citrin neregulat - 11x11x6 cm - unicat

210,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Suport Lumanare Cristal Natural Citrin Neregulat - 15x11x8 cm - Unicat Suport Lumanare Cristal Natural Citrin Neregulat - 15x11x8 cm - Unicat

Suport lumanare cristal natural citrin neregulat - 15x11x8 cm - unicat

175,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Suport Lumanare Cristal Natural Citrin Neregulat - 12x10x4 cm - Unicat Suport Lumanare Cristal Natural Citrin Neregulat - 12x10x4 cm - Unicat

Suport lumanare cristal natural citrin neregulat - 12x10x4 cm - unicat

210,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite

Articole BLOG

Betisoare Energetice

Betisoare Energetice

In cautarea echilibrului dintre corp, minte si spirit, meditatia imbinata cu aroma betisoarelor parfumate ofera o cale spre liniste interioara in tumultul vietii moderne. Aceste betisoare, incarcate cu esenta naturii, creeaza o atmosfera propice meditatiei, facand legatura intre lumea fizica si cea spirituala, intre constient si subconstient. Folosirea lor inainte sau in timpul meditatiei poate amplifica experienta, concentrand mintea pe miros si facilitand atingerea unui spatiu mental calm. Exista o varietate larga de arome, fiecare cu beneficiile sale, oferind posibilitatea personalizarii experientei de meditatie in functie de nevoile si dorintele spirituale ale fiecaruia. Descoperirea betisoarelor parfumate potrivite este o calatorie personala, o parte integrala a explorarii meditative pentru autodescoperire si echilibru interior.


Citeste tot articolul
Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Descopera Armonia Interioara: Bolurile Cantatoare din Cristale pentru Echilibru si Vindecare


Citeste tot articolul
Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Puteti purta bijuterii din unul sau mai multe cristale din cele enumerate mai jos sau pur si simplu le puteti..
Citeste tot articolul
Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - este un calauzitor esential pentru oricine doreste sa exploreze adancimile propriei fiinte si sa deblocheze puterea vindecatoare a naturii prin pietre semipretioase.


Citeste tot articolul