Concept Tropic foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Concept Tropic este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

Calcit Albastru - Blue Calcite

element bijuterii

Caracteristici ezoterice

Chakra - 5, 6
Numar personal - 7
Zodie Europeana - Pesti
Zodie Arboricol - Fag
Anotimp - Primavara, Iarna
Remedii - calmare, creativitate, comunicare, meditatie, atentie, mistici
Perioada Calendaristica - 09 Oct, 09 Noi, 09 Dec

Caracteristicile Principale ale Calcit Albastru - Blue Calcite

 • Formula chimică: CaCO3
 • Nume chimic: Carbonat de calciu
 • Fractură: Rombică
 • Clasificarea în mineralogie: Carbonat
 • Sistem de cristalizare: Trigonal
 • Duritate (Scara Mohs): 3
 • Gravitație specifică: Aproximativ 2,6 - 2,7
 • Culoare: Albastru - Transparență: Translucent
 • Locuri de extracție în lume: Mexic, Marea Britanie, Islanda, România, SUA

Care este semnificația și legenda antică a Calcitului Albastru?

Calcitul Albastru, cunoscut și sub denumirea de Blue Calcite, este o piatră semiprețioasă apreciată pentru proprietățile sale metafizice și estetice. Este o varietate de calcit cristalin, fiind recunoscut pentru nuanțele sale blânde, de albastru ceresc, capabile să inspire liniște și calm.

În tradițiile străvechi, Calcitul Albastru era venerat ca o piatră a liniștii și comunicării. În cultura Maya, calcitul era asociat cu energia purificatoare a apei și avea o legătură profundă cu forcele elementului Apă. Se credea că poate clarifica gândirea și îmbunătăți comunicarea în rândul membrilor comunității.

În antichitate, exista credința că piatra era legată de regatul spiritual și putea facilita dialogul între planul terestru și cel divin. De asemenea, Calcitul Albastru era considerat un potent aliat în vindecarea emoțională, având capacitatea de a absorbi energiile negative, lăsând loc unui sentiment de pace interioară și claritate mentală.

În ciuda faptului că nu există o legendă specifică legată de proveniența sau puterile magice ale Calcitului Albastru în istoria antică, rolul său în diferite culturi ține de favorizarea relaxării spirituale și promovarea unei stări de bine. Astăzi, mulți terapeuți energetici utilizează Calcitul Albastru în practicile lor, valorificând efectele sale calmante și stabilizatoare la nivel emoțional.

Proprietățile spirituale și metafizice ale Calcitului Albastru

Calcitul Albastru, cu nuanțele sale celeste, este o piatră a liniștii și a calmului, recunoscută pentru influențele sale benefice asupra sufletului și minții. Ca vehicul al energiei calme, încurajează pacea înăuntrul ființei și favorizează relaxarea emoțională profundă. Se spune că această piatră minunată favorizează exprimarea liberă a gândurilor și sentimentelor, eliberând vorbitorul de anxietăți și inhibiții.

În practicile spirituale, Calcitul Albastru este adesea folosit pentru a facilita comunicarea la un nivel superior cu ghizii spirituali; este o piatră care ajută la deschiderea celui de-al treilea ochi și sporește percepțiile extrasenzoriale. Este considerat un aliat în dezvoltarea abilităților psihice, precum clarviziunea și intuiția, ajutând la understanderea mesajelor și semnelor din universul înconjurător.

Pe plan metafizic, se crede că Calcitul Albastru posedă puterea de a alunga energiile negative din spațiul înconjurător și de a transmuta frica, reducând totodată stresul și tensiunile. Prin rezonanța sa specifică cu chakra gâtului, sprijină comunicarea autentică și claritatea în exprimare. Mai mult, această piatră poate atenua durerile fizice prin calmarea sistemului nervos, fiind un instrument de vindecare cu un spectru larg de aplicații.

Cu totul special, Calcitul Albastru este o piatră a încrederii în sine; stimulează încrederea în propriile decizii și intuiții. De asemenea, potențează creativitatea și inspirația, oferind elanul necesar explorării artisticelor și spirituale. Prin echilibrarea emoțiilor și stimularea viziunii pozitive, este o piatră de suport pe călătoria spre echilibrul și armonia interioară.

Proprietățile fizice și de vindecare

Calcitul Albastru este o piatră prețioasă venerată nu doar pentru nuanțele sale suave, de un albastru lin, dar și pentru proprietățile sale de vindecare, atât la nivel fizic cât și emoțional. Este recunoscut pentru capacitatea de a favoriza o stare de relaxare generală, reducând tensiunea și anxietatea. În sfera fizică, acest mineral este asociat cu alinarea durerilor în zona gâtului, incluzând afecțiunile tiroidiene, datorită asocierii sale cu chakra gâtului.

Blue Calcite este deosebit de util în reglarea sistemelor de energie ale corpului, echilibrând fluxul dintre chakre și facilitând eliberarea de energii negative. Este recunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii și calmante, fiind folosit în terapiile alternative pentru a diminua durerea fizică. De asemenea, susține sănătatea sistemului imunitar și poate avea un impact pozitiv asupra recuperării în urma bolilor respiratorii.

Spiritual, Calcitul Albastru este folosit pentru a promova comunicarea clară și expresivitatea. Prin amplificarea gândurilor și a sentimentelor pozitive, acesta poate contribui la alungarea blocajelor emoționale și la crearea unei atmosfere de pace interioară. Fiind o piatră linistitoare, este adesea recomandată persoanelor care caută să atenueze stresul emoțional și să cultive un sentiment sporit de calmă și echilibru interior.

Proprietățile de vindecare emoțională ale Calcitului Albastru

Calcitul Albastru, cu nuanțele sale blânde de albastru ceresc, este o piatră ce rezonată puternic cu sfera emoțională a ființei umane. Este cunoscut pentru capacitatea de a aduce liniște interioară, diminuând tensiunile acumulate și alinând anxietatea. Acest mineral este deosebit de eficient în promovarea unei stări de calm profund, ajutând la relaxarea minții hiperactive și stimulând claritatea în gândire.

În practicile spirituale, Calcitul Albastru este adesea folosit pentru a facilita comunicația emoțională curată. El ajută la exprimarea clară a gândurilor și sentimentelor, facilitând astfel echilibrul emoțional și îmbunătățirea relațiilor interpersonale. Datorită naturii sale suave, contribuie la deschiderea Centrului Energetic al Gâtului (Vishuddha Chakra), încurajând exprimarea sineului autentic.

De asemenea, piatra este asociată cu absorbția energiilor negative, transformându-le în vibrații de pace și serenitate. Utilizarea Calcitului Albastru în timpul meditațiilor sau purtarea acestuia ca bijuterie poate sprijini procesul de vindecare emoțională, ameliorând durerile emoționale vechi și favorizând eliberarea blocajelor afective persistente.

O caracteristică aparte a Calcitului Albastru este puterea de a stimula visele premonitorii și intuiția, facilitând astfel navigarea prin complexitățile vieții emoționale. Prin promovarea unei echilibre între minte și emoții, acest cristal contribuie la consolidarea unei stări de bine și a încrederii în propria persoană, ceea ce poate fi de neprețuit în procesul de vindecare și creștere personală.

Amulete și talismane

De-a lungul istoriei, diferite gemstone au fost folosite ca amulete și talismane, fiecare cu propriile sale credințe și energii atribuite. Printre acestea, Calcitul Albastru este adesea căutat pentru proprietățile sale calmante și relaxante, fiind asociat cu alinarea emoțională și claritatea mintală.

Amulete și talismane din Calcit Albastru

Calcitul Albastru, o varietate de Calcit, este recunoscut pentru capacitatea sa de a încuraja relaxarea și de a reduce anxietatea. Este adesea folosit ca un talisman pentru a promova o stare de calm și pace interioară. Acest cristal este asociat cu chakra gâtului, facilitând comunicarea clară și exprimarea emoțiilor într-un mod sănătos.

În tradițiile spirituale, Calcitul Albastru este folosit pentru a îmbunătăți abilitățile psihice și pentru a amplifica energia în meditație. Se spune că acest cristal susține claritatea viziunilor și intuiția, amplificând în același timp capacitățile telepatice. Portabil ca amuletă sau utilizat în spații de locuit, Calcitul Albastru este considerat un aliat în echilibrarea emoțiilor și promovarea unui spațiu sacru și liniștit.

Practicanții spirituali recomandă folosirea Calcitului Albastru pentru a facilta vindecarea la nivel emoțional și spiritual. Acesta este folosit pentru eliberarea blocurilor energetice și pentru a întări aura, creând o barieră împotriva energiilor negative. Ca talisman, este apreciat pentru proprietatea de a aduce în viața purtătorului său liniștea necesară stabilirii unui echilibru emoțional și spiritual.

Vindecarea chakrelor și echilibrarea energiei cu Calcit Albastru

Calcitul Albastru este o piatră care se remarcă prin efectele sale calmante și confortante asupra corpului energetic și a psihicului. Are o conexiune puternică cu chakra gâtului (Vishuddha), centrul comunicației și al expresiei personale. Această piatră promovează un flux energetic armonios, facilitând exprimarea adevărului personal și încurajând comunicarea clară.

Când chakra gâtului este blocată sau dezechilibrată, o persoană poate întâmpina greutăți în a vorbi deschis sau poate simți că nu este auzită. Calcitul Albastru ajută la deblocarea și purificarea acestui centru energetic, încurajând libertatea de expresie și o comunicare mai eficientă. De asemenea, acest mineral promovează relaxarea mentală, alinând stresul și anxietatea care pot obstrucționa gândirea clară.

Utilizarea Calcitului Albastru în timpul meditației sau terapiei pentru chakre poate contribui la atenuarea sentimentelor de tensiune emoțională, susținând o dispoziție calmă și centrarea interioară. Această piatră amplifică energia pozitivă și susține încercarea de a depăși obstacolele comunicaționale, atât în relațiile interpersonale, cât și în cadrul dialogului interior.

Pe lângă asocierea sa cu chakra gâtului, Calcitul Albastru poate să coopereze și cu chakra celui de-al treilea ochi (Ajna), îmbunătățind intuiția și claritatea viziunii interioare. Prin echilibrarea acestor chakre, Calcitul Albastru sprijină echilibrul emoțional și conștientizarea spirituală, conducând spre o stare profundă de liniște și înțelegere.

Asociere cu Feng Shui

În arta străveche a Feng Shui, fiecare element din natură este considerat a deține o energie specifică care poate influența viața noastră. Calcitul Albastru, o varietate calmantă și purificatoare de calcit, este folosit adesea în Feng Shui pentru a facilita fluxul liniștit al energiei Chi într-o locuință sau spațiu de lucru. Recunoscut pentru nuanțele sale placide, aproape ceruleene, acest mineral este asociat cu sectorul Feng Shui al cunoașterii și al înțelepciunii (Gua 4), ajutând la deschiderea minții și la clarificarea gândurilor.

Calcitul Albastru este adesea recomandat pentru a fi plasat în zona de nord-est a unei încăperi sau case, pentru a susține educația, dezvoltarea personală și meditația. De asemenea, se crede că acest cristal intensifică comunicarea și exprimarea verbală, fiind ideal în zonele asociate cu relațiile interumane și creativitatea, cum ar fi Gua 3 (Familia și Sănătatea) sau Gua 5 (Centrul de Creativitate și Copii). Prin promovarea unei atmosfere de calm și relaxare, Calcitul Albastru poate reduce anxietatea și poate susține un somn odihnitor, făcându-l un complement ideal pentru dormitor sau spații de retragere.

Spiritual, se crede că amplasează o punte între cer și pământ, facilitând comunicarea spirituală și oferind o stare de liniște în timpul practicilor spirituale. Astfel, într-un context Feng Shui, Calcitul Albastru nu doar că îmbunătățește energia unui spațiu, dar ajută la alinierea rezidentului cu impulsuri superioare de creștere și conștientizare.

Asociere cu cele 5 elemente

În cadrul diferitelor practici spirituale și tradiții ancestrale, calcitul albastru – cunoscut și sub denumirea de Blue Calcite – este deseori asimilat cu elementul Apă. Elementul Apă este considerat esențial pentru echilibrarea emoțiilor și este recunoscut pentru proprietățile sale de vindecare și purificare. Asocierea calcitului albastru cu Apa vine din capacitatea sa de a facilita relaxarea emoțională și calmarea stărilor de agitație.

Calcitul albastru este apreciat pentru abilitatea de a aduce liniște în mintea celui care îl poartă, contribuind la o comunicare clară și la amplificarea energiei pozitive. Folosit în meditație, cristalul poate ajuta la deschiderea celui de-al cincilea chakra, Vishuddha, care este centru energetic asociat cu comunicarea și autoexprimarea. În plus, acest mineral promovează o deschidere către înțelepciunea interioară și intuiție, precum și un somn liniștit, fiind adesea plasat în spații de odihnă pentru a favoriza visarea lucidă și recuperarea în timpul somnului.

Energia calmantă a calcitului albastru este considerată o contrapondere binevenită în perioadele de stres și încordare, sugerând o revenire la centrul emoțional și o curgere armonioasă a energiilor în corp. Astfel, calcitul albastru contribuie la echilibrarea emoțională și mentală, fiind un aliat prețios în procesul de vindecare spirituală și emoțională.

Asociere cu planete

Calcitul Albastru, o piatră semi-prețioasă încântătoare, remove resistance against change, și promovează calmul și relaxarea emoțională. Această piatră este adesea asociată cu planeta Neptun, care în astrologie este considerată guvernatorul creativității, intuiției și spiritualității. Influența Neptunului amplifică capacitatea Calcitului Albastru de a facilita o comunicare clară și lin, fiind deosebit de util pentru cei care caută să-și îmbunătățească exprimarea emoțională și să-și deschidă canalele de comunicare la un nivel mai profund și mai intuitiv.

Datorită culorii sale calmante, Calcitul Albastru este frecvent utilizat pentru alinarea stresului emoțional și pentru promovarea unei stări de pace interioară. Această piatră este considerată vindecătoare pentru gât, incluzând chakra gâtului, centrul energetic asociat cu comunicarea și exprimarea. Îmbunătățind fluxul energetic în această zonă, Calcitul Albastru poate asista în a depăși obstacolele vorbirii și ale autoexprimării. De asemenea, este adesea folosit pentru a deschide și a amplifica energiile psișice, oferind utilizatorului o stare de liniște care este propice pentru meditație și practicile spirituale.

Cele mai bune combinații cu Calcitul Albastru

Calcitul Albastru este o piatră semiprețioasă apreciată în domeniul spiritual pentru proprietățile sale calmante și pentru capacitatea de a facilita comunicarea interioară și claritatea mentală. Combinând Calcitul Albastru cu alte cristale, putem intensifica și complementa aceste calități, creând un sistem de suport energetic care sa ne sprijine pe calea dezvoltării personale și spirituale. Iată câteva din cele mai eficiente combinații:

1. Calcit Albastru și Selenit: Selenitul este recunoscut pentru purificarea energiei și pentru a aduce claritate mentală. Împreună cu Calcitul Albastru, această combinație sprijină limpezirea gândurilor și amplifică pacea interioară.

2. Calcit Albastru și Lapis Lazuli: Cu o istorie profundă legată de înțelepciune și adevăr, Lapis Lazuli poate accentua capacitatea de comunicare susținută de Calcitul Albastru. Această asociere încurajează exprimarea onestă și deschisă a gândurilor și emoțiilor.

3. Calcit Albastru și Aquamarin: Aquamarinul este cunoscut pentru proprietățile sale de linistire, complementând energia liniștitoare a Calcitului Albastru. Această combinație poate fi extrem de utilă în reducerea stresului și promovarea comunicării pașnice.

4. Calcit Albastru și Citrin: Citrinul, cunoscut ca piatra prosperității, poate sprijini Calcitul Albastru în stimularea încrederii și a motivației. Această combinație poate ajuta persoanele care lucrează pe aspecte legate de auto-exprimare și succes profesional.

Prin aceste combinații, Calcitul Albastru își poate extinde și mai mult calitățile, devenind un aliat și mai puternic pe drumul evoluției spirituale a fiecărei persoane.

La loc de munca

Calcitul Albastru este o piatră semnificativă în ceea ce privește influența sa asupra mediului de lucru. Folosirea acestui cristal în spațiile de muncă poate aduce un val de liniște și claritate mentală, elemente esențiale pentru un mediu de lucru eficient și armonios. Calcitul Albastru este cunoscut pentru proprietățile sale de calmare a minții, îmbunătățind capacitatea de concentrare prin atenuarea gândurilor anxioase și a distracțiilor mentale.

Acesta este, de asemenea, asociat cu comunicarea mărturisită, facilitând exprimarea liberă și clară a ideilor și sentimentelor, un aspect vital în colaborările de echipă și în relațiile interumane. Prezența Calcitului Albastru poate stimula creativitatea și inspirația, stimulând astfel noile idei și soluții inovatoare la probleme. Datorită energiilor sale calmante, este ideal atât pentru reducerea tensiunilor în timpul întâlnirilor cu mize mari, cât și pentru susținerea unui echilibru emoțional în termeni de lungi peste ziua de lucru.

Afirmație

Când vine vorba de calmarea emoțiilor și îmbunătățirea comunicării, Calcitul Albastru este o gemă extraordinară care iradiază energie calmantă și purificatoare. O afirmație asociată adesea cu Calcitul Albastru este: ""Comunic cu claritate și îmi exprim adevărul cu blândețe"". Această afirmație poate fi extrem de eficientă când este utilizată în timpul meditației sau purtând bijuterii cu această piatră prețioasă. Se crede că Calcitul Albastru favorizează gândirea rațională și întărește legătura între emoții și intelect, facilitând exprimarea liniștită a sentimentelor și ideilor. Prin alinierea purtătorului la frecvențele înalte ale comunicării și expresiei, acest cristal ajută la rezonanța cu adevărul interior și încurajează exprimarea autentică.

Tipuri de Calcit Albastru

Calcit Albastru

Calcitul Albastru, cunoscut și sub denumirea de Blue Calcite, este o piatră prețioasă ce emană vibrații liniștitoare și este asociată cu comunicarea clară și calmă. Nu există subcategorii definită ca și alte gemstone-uri, însă calcitul poate prezenta diverse intensități de culoare și modele de încluziuni naturale, oferind fiecare piesă un caracter unic.

Caracteristici Energetice și Spirituale

 • Claritate emoțională: Calcitul Albastru ajută la calmarea emoțiilor intense și învățarea gestionării acestora.
 • Comunicare: Este considerat un aliat pentru îmbunătățirea comunicării, ajutând vorbitorul să se exprime mai clar și mai convingător.
 • Vindecare: Cu proprietățile sale liniștitoare, este folosit adesea în vindecarea holistică pentru a aduce pace și liniște mentală.
 • Visare lucidă: Se spune că amplifică visul lucid și facilitează călătoriile astrale în timpul meditației sau relaxării.

Utilizări în Cristaloterapie

 • Plasarea calcitului albastru în spații de lucru sau studiu poate contribui la un flux creativ și la concentrare.
 • Fiind asociat cu chakra gâtului, poate fi utilizat în practicile de echilibrare a chakrelor pentru a deschide și curăța acest centru energetic.
 • Este recomandat pentru cei care caută să depășească barierele comunicării și să își îmbunătățească articularea gândurilor și sentimentelor.

Conexiunea cu Calcitul Albastru

Prin energia sa purificatoare și calmantă, calcitul albastru rezonează cu acele suflete care sunt în căutarea liniștii interioare și a unui spațiu de claritate mintală. Adaugă o bucată de calcit albastru în ritualurile tale zilnice pentru a te alinia cu ritmurile suave ale universului și pentru a înlesni o comunicare profundă cu sinele tău adevărat.

Cum să-l programez?

Programarea unui cristal reprezintă procesul de setare a unei intenții sau a unui scop specific, în scopul de a amplifica efectele benefice pe care le poate avea piatra respectivă. Calcitul Albastru, recunoscut pentru proprietățile sale calmante și relaxante, poate fi programat cu ușurință pentru a ajuta la reducerea stresului emoțional și a facilita comunicarea liniștită.

Programarea Calcitului Albastru

Pentru a programa Calcitul Albastru, urmează acești pași simpli care te vor ajuta să te conectezi cu energia sa unica:

 1. Purifică cristalul pentru a îndepărta orice energie preexistentă. Acest lucru poate fi făcut prin imersia pietrei în apă sărată, expunerea la fumul de salvie sau la lumina soarelui pentru câteva ore.
 2. Stabilește o atmosferă calmă și liniștită într-un spațiu unde nu vei fi deranjat și unde te vei putea concentra pe intenția ta.
 3. Închide ochii și ține Calcitul Albastru în mâna ta. Respiră adânc de câteva ori pentru a te centra și a te alinia cu energia pietrei.
 4. Formulează o intenție clară. Gândește-te la ce dorești să aduci în viața ta sau la ce aspecți ai vrea să le îmbunătățești. Poate fi ceva general, cum ar fi ""calm și claritate"", sau ceva mai specific, cum ar fi ""a-mi îmbunătăți abilitățile de comunicare în situații stresante"". Fii cât se poate de specific și de concentrat pe intenția ta.
 5. Visualizează cum intenția ta este absorbită de Calcitul Albastru iar acesta începe să lumineze cu o lumină albastră blândă. Continuă să te concentrezi asupra intenției până când simți că piatra a înmagazinat complet mesajul tău.
 6. Păstrează cristalul într-un loc unde îl vei vedea des, pentru a te reaminti de intenția ta și a te ajuta să rămâi conectat cu energia pe care ai programat-o.

Repetă această procedură ori de câte ori simți că este necesar, în special după perioade stresante sau când simți că intenția inițială începe să se estompeze. Calcitul Albastru este un partener empatic în călătoria ta spirituală, facilitând pacea interioară și comunicarea eficientă.

Întrebări frecvente(FAQ) despre mineralul Calcit Albastru - Blue Calcite

Ce este Calcitul Albastru și de unde provine?

Calcitul Albastru este o formă de calcit cristalin și este o parte a familiei largi a carbonatului de calciu. Este cunoscut pentru culoarea sa distinctivă albastru-pal până la albastru intens, care provine din includerile minerale sau impuritățile care sunt prezente în timpul formării sale. Acest mineral se găsește frecvent în zonele sedimentare și este extras în numeroase locații din lume, inclusiv în Statele Unite, Marea Britanie și Mexic.

Care sunt proprietățile de vindecare ale Calcitului Albastru?

Calcitul Albastru este adesea asociat cu calmarea și relaxarea emoțională. Se spune că facilitează comunicarea clară și poate ajuta la învățarea noilor concepte. Este, de asemenea, considerat a fi de folos în vindecarea energetică, având un efect calmant asupra chakra gâtului și ajutând la deblocarea barierelor de comunicare.

Cum poate fi folosit Calcitul Albastru în scopuri spirituale?

În scopuri spirituale, Calcitul Albastru poate fi utilizat în meditație pentru a facilita fluxul energetic și a promova o stare de liniște. De asemenea, este folosit pentru a îmbunătăți intuiția și conectarea la planuri superioare de existență.

Există o metodă specifică pentru a curăța și energiza Calcitul Albastru?

Pentru a curăța Calcitul Albastru, se recomandă utilizarea apei curate și blânde. Piatra poate fi lăsată să se usuce natural sau poate fi ștearsă cu o cârpă moale. Pentru a-l energiza, piatra poate fi așezată sub lumina lunii sau poate fi înconjurată de alte cristale care au proprietăți de purificare, cum ar fi cuarțul clar.

Care sunt diferențele între Calcitul Albastru și celelalte varietăți de calcit?

Diferențele dintre Calcitul Albastru și alte varietăți de calcit stau în culoare și în vibrațiile unice pe care fiecare tip le emite. De exemplu, în timp ce Calcitul Albastru este asociat cu calmul și comunicarea, Calcitul Oranj stimulează încrederea și elimină energia stagnantă, iar Calcitul Verde se concentrează pe vindecarea și echilibrarea emoțională.

Cum se poate verifica autenticitatea Calcitului Albastru?

Autenticitatea Calcitului Albastru poate fi verificată observând caracteristicile sale fizice cum ar fi culoarea, textura cremoasă și forma cristalelor. De asemenea, Calcitul Albastru are o duritate scăzută pe scara Mohs, între 2 și 3, și poate fi ușor zgâriat cu un obiect metalic, spre deosebire de variantele artificiale sau vitrate.

Produse pentru Calcit Albastru - Blue Calcite

Compara Bol din Calcit Albastru Mineral Natural - 14x14x3 cm - Unicat Bol din Calcit Albastru Mineral Natural - 14x14x3 cm - Unicat

Bol din calcit albastru mineral natural - 14x14x3 cm - unicat

467,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Calcit Albastru Mineral Natural Brut 32-39 x 28-35 mm - ( XL ) - 1 Buc Calcit Albastru Mineral Natural Brut 32-39 x 28-35 mm - ( XL ) - 1 Buc

Calcit albastru mineral natural brut 32-39 x 28-35 mm - ( xl ) - 1 buc

12,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Veioza din Calcit Albastru Cristal Natural - 13x10x10 cm Veioza din Calcit Albastru Cristal Natural - 13x10x10 cm

Veioza din calcit albastru cristal natural - 13x10x10 cm

350,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Sfera din Calcit Albastru Minerala Naturala - 26-28 x 26-28 mm - 1 Buc Sfera din Calcit Albastru Minerala Naturala - 26-28 x 26-28 mm - 1 Buc

Sfera din calcit albastru minerala naturala - 26-28 x 26-28 mm - 1 buc

22,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Sfera din Calcit Albastru Minerala Naturala - 29-30 x 29-30 mm - 1 Buc Sfera din Calcit Albastru Minerala Naturala - 29-30 x 29-30 mm - 1 Buc

Sfera din calcit albastru minerala naturala - 29-30 x 29-30 mm - 1 buc

26,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Sfera din Calcit Albastru Minerala Naturala - 32-34 x 32-34 mm - 1 Buc Sfera din Calcit Albastru Minerala Naturala - 32-34 x 32-34 mm - 1 Buc

Sfera din calcit albastru minerala naturala - 32-34 x 32-34 mm - 1 buc

28,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Generator Calcit Albastru Mineral Natural 125x100x88 mm Generator Calcit Albastru Mineral Natural 125x100x88 mm

Generator calcit albastru mineral natural 125x100x88 mm

562,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Generator Calcit Albastru Mineral Natural - 115x94x96 mm - (XXL) Generator Calcit Albastru Mineral Natural - 115x94x96 mm - (XXL)

Generator calcit albastru mineral natural - 115x94x96 mm - (xxl)

549,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Generator Calcit Albastru Mineral Natural - 96x90x70 mm - (XXL) Generator Calcit Albastru Mineral Natural - 96x90x70 mm - (XXL)

Generator calcit albastru mineral natural - 96x90x70 mm - (xxl)

306,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Ou Calcit Albastru Mineral Natural - 54-57 x 39-43 x 39-43 mm - 1 Buc Ou Calcit Albastru Mineral Natural - 54-57 x 39-43 x 39-43 mm - 1 Buc

Ou calcit albastru mineral natural - 54-57 x 39-43 x 39-43 mm - 1 buc

60,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Ou Calcit Albastru Mineral Natural - 44-49 x 33-36 x 33-36 mm - 1 Buc Ou Calcit Albastru Mineral Natural - 44-49 x 33-36 x 33-36 mm - 1 Buc

Ou calcit albastru mineral natural - 44-49 x 33-36 x 33-36 mm - 1 buc

52,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Cristal Natural Calcit Albastru Brut Natural - 23x20x10 cm - Unicat Cristal Natural Calcit Albastru Brut Natural - 23x20x10 cm - Unicat

Cristal natural calcit albastru brut natural - 23x20x10 cm - unicat

1.028,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Cristal Natural Calcit Albastru Brut Natural - 16x15x10 cm - Unicat Cristal Natural Calcit Albastru Brut Natural - 16x15x10 cm - Unicat

Cristal natural calcit albastru brut natural - 16x15x10 cm - unicat

787,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Cristal Natural Calcit Albastru Brut Natural - 25x18x14 cm - Unicat Cristal Natural Calcit Albastru Brut Natural - 25x18x14 cm - Unicat

Cristal natural calcit albastru brut natural - 25x18x14 cm - unicat

1.520,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Cristal Natural Calcit Albastru Brut Natural - 16x11x10 cm - Unicat Cristal Natural Calcit Albastru Brut Natural - 16x11x10 cm - Unicat

Cristal natural calcit albastru brut natural - 16x11x10 cm - unicat

410,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Cristal Natural Calcit Albastru Brut Natural - 11x9x8 cm - Unicat Cristal Natural Calcit Albastru Brut Natural - 11x9x8 cm - Unicat

Cristal natural calcit albastru brut natural - 11x9x8 cm - unicat

205,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Sfera Calcit Albastru Mineral Natural - 50-52 x 50-52 mm - Unicat Sfera Calcit Albastru Mineral Natural - 50-52 x 50-52 mm - Unicat

Sfera calcit albastru mineral natural - 50-52 x 50-52 mm - unicat

80,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Sfera Calcit Albastru Mineral Natural - 40-44 x 40-44 mm - Unicat Sfera Calcit Albastru Mineral Natural - 40-44 x 40-44 mm - Unicat

Sfera calcit albastru mineral natural - 40-44 x 40-44 mm - unicat

40,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Calcit Albastru Rulat Natural - 33-48 x 26-31 mm - ( XL ) - 1 Buc Calcit Albastru Rulat Natural - 33-48 x 26-31 mm - ( XL ) - 1 Buc

Calcit albastru rulat natural - 33-48 x 26-31 mm - ( xl ) - 1 buc

12,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Calcit Albastru Rulat Natural - 27-42 x 20-28 mm - ( XL ) - 1 Buc Calcit Albastru Rulat Natural - 27-42 x 20-28 mm - ( XL ) - 1 Buc

Calcit albastru rulat natural - 27-42 x 20-28 mm - ( xl ) - 1 buc

8,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Calcit Albastru Rulat Natural - 25-32 x 18-25 mm - ( L ) - 1 Buc Calcit Albastru Rulat Natural - 25-32 x 18-25 mm - ( L ) - 1 Buc

Calcit albastru rulat natural - 25-32 x 18-25 mm - ( l ) - 1 buc

5,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Ou din Calcit Albastru Minerala Naturala - 33-38 x 28-30 mm - 1 Buc Ou din Calcit Albastru Minerala Naturala - 33-38 x 28-30 mm - 1 Buc

Ou din calcit albastru minerala naturala - 33-38 x 28-30 mm - 1 buc

26,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Calcit Albastru Mineral Natural Neregulat - 86x57x43 mm - (XXL) - 1 Buc Calcit Albastru Mineral Natural Neregulat - 86x57x43 mm - (XXL) - 1 Buc

Calcit albastru mineral natural neregulat - 86x57x43 mm - (xxl) - 1 buc

135,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Ou Calcit Albastru Mineral Natural - 39-43 x 30-34 x 30x34 mm - 1 Buc Ou Calcit Albastru Mineral Natural - 39-43 x 30-34 x 30x34 mm - 1 Buc

Ou calcit albastru mineral natural - 39-43 x 30-34 x 30x34 mm - 1 buc

35,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Calcit Albastru Rulat Natural 21-28 x 14-20 mm - ( L ) - 1 Buc Calcit Albastru Rulat Natural 21-28 x 14-20 mm - ( L ) - 1 Buc

Calcit albastru rulat natural 21-28 x 14-20 mm - ( l ) - 1 buc

3,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Calcit Albastru Rulat Natural 37-46 x 32-40 mm - ( XXL ) -1 Buc Calcit Albastru Rulat Natural 37-46 x 32-40 mm - ( XXL ) -1 Buc

Calcit albastru rulat natural 37-46 x 32-40 mm - ( xxl ) -1 buc

18,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Veioza din Calcit Albastru Cristal Natural - 18x14x10 cm Veioza din Calcit Albastru Cristal Natural - 18x14x10 cm

Veioza din calcit albastru cristal natural - 18x14x10 cm

382,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Calcit Albastru Mineral Natural Brut 29-34 x 18-45 mm - ( XL ) - 1 Buc Calcit Albastru Mineral Natural Brut 29-34 x 18-45 mm - ( XL ) - 1 Buc

Calcit albastru mineral natural brut 29-34 x 18-45 mm - ( xl ) - 1 buc

8,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Cristal Natural Rar Calcit Albastru Brut Aprox. 35 x 38 mm ( L ) - 1 Buc Cristal Natural Rar Calcit Albastru Brut Aprox. 35 x 38 mm ( L ) - 1 Buc

Cristal natural rar calcit albastru brut aprox. 35 x 38 mm ( l ) - 1 buc

20,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Calcit Albastru Mineral Natural Brut 13-25 x 12-17 mm - ( S ) - 1 Buc Calcit Albastru Mineral Natural Brut 13-25 x 12-17 mm - ( S ) - 1 Buc

Calcit albastru mineral natural brut 13-25 x 12-17 mm - ( s ) - 1 buc

5,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Calcit Albastru Mineral Natural Rulat 29-34 x 22-26 mm - ( XL ) - 1 Buc Calcit Albastru Mineral Natural Rulat 29-34 x 22-26 mm - ( XL ) - 1 Buc

Calcit albastru mineral natural rulat 29-34 x 22-26 mm - ( xl ) - 1 buc

8,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Calcit Albastru Mineral Natural Rulat 32-35 x 25-31 mm - ( XL ) - 1 Buc Calcit Albastru Mineral Natural Rulat 32-35 x 25-31 mm - ( XL ) - 1 Buc

Calcit albastru mineral natural rulat 32-35 x 25-31 mm - ( xl ) - 1 buc

12,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Calcit albastru, margea rotunda 6mm Calcit albastru, margea rotunda 6mm

Calcit albastru, margea rotunda 6mm

120,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Sfera Calcit albastru 67 - 63 mm Sfera Calcit albastru 67 - 63 mm

Sfera calcit albastru 67 - 63 mm

131,00 Lei Vezi detalii Adauga la favorite

Articole BLOG

Betisoare Energetice

Betisoare Energetice

In cautarea echilibrului dintre corp, minte si spirit, meditatia imbinata cu aroma betisoarelor parfumate ofera o cale spre liniste interioara in tumultul vietii moderne. Aceste betisoare, incarcate cu esenta naturii, creeaza o atmosfera propice meditatiei, facand legatura intre lumea fizica si cea spirituala, intre constient si subconstient. Folosirea lor inainte sau in timpul meditatiei poate amplifica experienta, concentrand mintea pe miros si facilitand atingerea unui spatiu mental calm. Exista o varietate larga de arome, fiecare cu beneficiile sale, oferind posibilitatea personalizarii experientei de meditatie in functie de nevoile si dorintele spirituale ale fiecaruia. Descoperirea betisoarelor parfumate potrivite este o calatorie personala, o parte integrala a explorarii meditative pentru autodescoperire si echilibru interior.


Citeste tot articolul
Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Descopera Armonia Interioara: Bolurile Cantatoare din Cristale pentru Echilibru si Vindecare


Citeste tot articolul
Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Puteti purta bijuterii din unul sau mai multe cristale din cele enumerate mai jos sau pur si simplu le puteti..
Citeste tot articolul
Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - este un calauzitor esential pentru oricine doreste sa exploreze adancimile propriei fiinte si sa deblocheze puterea vindecatoare a naturii prin pietre semipretioase.


Citeste tot articolul