Concept Tropic foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Concept Tropic este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

Bronzit - Bronzite

element bijuterii

Caracteristici ezoterice

Chakra - 1
Numar personal - 5
Zodie Europeana - Capricorn
Anotimp - Iarna
Remedii - protectie, deochi, relaxare
Perioada Calendaristica - 06 Oct, 06 Noi, 06 Dec

Caracteristicile Principale ale Bronzit - Bronzite

 • Formula chimică: (Mg,Fe)2Si2O6
 • Nume chimic: Silicat de fier și magneziu
 • Fractură: Conchoidală sau neregulată
 • Clasificarea în mineralogie: Piroxen
 • Sistem de cristalizare: Monoclinic
 • Duritate (Scara Mohs): 5.5 - 6
 • Gravitație specifică: 3.3 - 3.9
 • Culoare: Maro cu irizații
 • Transparență: Opac
 • Locuri de extracție în lume: SUA, India, Austria, Africa de Sud

Care este semnificația și legenda antică a Bronzit - Bronzite?

Bronzitul, caracterizat prin reflexiile sale metalice ce variază de la nuanțe de maro la tonuri aurii sau verzi, este adesea asociat cu energia protectoare și cu promovarea calmului. Din punct de vedere spiritual, se spune că bronzitul ajută la restabilirea încrederii și a armoniei în viețile celor care se simt supraîncărcați de lumea modernă, redându-le pacea interioară și îmbunătățind adaptabilitatea la situații stresante.

În legendele antice, bronzitul a fost considerat o piatră a curajului, dar și un scut protector contra forțelor întunecate și a pesimismului. Se credea că poate să respingă energiile negative și să asigure purtătorului un scut invizibil împotriva influențelor dăunătoare. De asemenea, era văzut ca un simbol al politeții și al "gentilomiei", fiind utilizat în civilizațiile antice pentru promovarea unui comportament civilizat și respectuos.

Conform tradițiilor antice, bronzitul era folosit și în atingerea unor stări superioare de concentrare în meditație sau în diverse practici spirituale, având o puternică legătură cu pământul, ceea ce îl face o piatră ideală pentru ancorarea și centrarea energiilor persoanei care îl poartă.

Proprietățile spirituale și metafizice ale Bronzitului

Considerat un mineral protector, Bronzitul este adesea asociat cu îmbunătățirea încrederii în sine și a determinării. În sfera spirituală, acesta este venerat pentru capacitatea sa de a repela energiile negative și de a promova o atitudine pozitivă, afirmând importanța de a "merge cu fluxul" și de a accepta schimbările inevitabile ale vieții. Datorită vibrațiilor sale calmante și echilibrante, Bronzitul este frecvent folosit în practicile de meditație, ajutând la atingerea unui stat de pace interioară și la consolidarea unui sentiment de control în fața situațiilor de stress.

Metafizic, Bronzitul este credincios a asista la alinierea chakrelor și a promova o comunicare armonioasă între ele, facilitând astfel o mai bună circulație a energiei vitale prin corp. Este un aliat valoros în procesul de autocunoaștere și dezvoltare personală, încurajându-ne să luăm decizii înțelepte și să ne afirmăm cu blândețe și fermitate. Pentru cei care lucrează la întărirea voinței și a capacitații de a rezista influențelor externe, bronzitul oferă suport în stabilizarea emoțiilor și consolidarea caracterului.

Spiritual vorbind, Brățările din Bronzit sunt considerate catalizatori în frustrarea răului și amplificator al curajului de a face față chiar și în cele mai dificile situații, invocând astfel o forță interioară care poate depăși obstacolele. Folosirea Bronzitului în meditație sau purtarea acestuia ca bijuterie poate crea un câmp protector în jurul purtătorului, crescând totodată și capacitatea acestuia de a funcționa eficient la nivel interactiv cu ceilalți.

Proprietățile fizice și de vindecare ale Bronzitului

Proprietățile fizice și de vindecare ale Bronzitului

Bronzitul, o piatră semiprețioasă cu o strălucire metalică și reflexe aurii sau bronzate, este adesea folosită în scopuri terapeutice, fiind apreciată pentru proprietățile sale de echilibrare energetică și de încurajare a stării de calm. Piatra este atribuită unei game largi de beneficii fizice și spirituale, fiind valorificată atât în bijuterii, cât și în practicile de vindecare holistică.

Din punct de vedere fizic, bronzitul este cunoscut pentru capacitatea sa de a stimula funcția glandelor suprarenale și reglarea echilibrului hormonal. Se consideră că această piatră sprijină corpul în adaptarea la situațiile de stres, mărind astfel rezistența la factorii tensionați. Totodată, bronzitul este folosit pentru a îmbunătăți circulația sângelui și pentru a ajuta la purificarea și detoxifierea organismului, facilitând eliminarea toxinelor acumulate care pot influența negativ sănătatea.

La nivelul vindecării energetice și spirituale, bronzitul este asociat cu îmbunătățirea încrederii în sine și cu armonizarea relațiilor interpersonale. Aceasta piatra este adesea recomandată celor care caută să-și consolideze curajul și să-și asume controlul asupra propriului destin. Este, de asemenea, asociată cu alinierea și curățarea aurei, având o influență pozitivă asupra minții și asupra caminului liniștirii interioare.

Prin vibrațiile sale pământești, bronzitul facilitează ancorarea în realitate și stabilirea unui teren solid pentru dezvoltarea personală. Fiind o piatră de protecție, este considerată utilă în respingerea energiilor negative și în promovarea unui mediu pașnic și protector. În cadrul terapiei cu cristale, bronzitul este folosit pentru a întări corpul energetic și pentru a sustine capacitatea naturală a organismului de a se vindeca.

Proprietățile de vindecare emoțională ale Bronzitului

Bronzitul este adesea asociat cu capacitățile sale remarcabile de a promova starea de calm și echilibru emoțional. Pietera aceasta, cu nuantele sale calde, de aur-bronzate, aduce o energie puternică pentru a sprijini și a îmbunătăți stabilitatea și securitatea emoţională a celui care o poartă. Prin frecvența sa calmantă, bronzitul ajută la alinarea senzațiilor de stres și anxietate, oferindu-le indivizilor capacitatea de a rămâne centrați și echilibrați chiar și în mijlocul schimbărilor sau provocărilor vieții.

Considerat o piatră de "curaj pământesc", bronzitul stimulează încrederea în sine și determinarea, ajutând persoanele să-și privească viața cu o atitudine mai asertivă și decisivă. Prin aceasta, se creează un sentiment de putere interioară care poate oferi suport în fața indeciziei sau nesiguranței. De asemenea, bronzitul este utilizat pentru a ajuta la disiparea confuziei și la clarificarea gândurilor sau intențiilor, favorizând un proces de luare a deciziilor mai deliberat și înțelept.

O altă proprietate emoțională a bronzitului este aceea de a proteja împotriva influențelor negative sau a energiilor nedorite. El servește ca un scut psihic, repezind negativitatea și eliminând stresul care ar putea fi preluat în interacțiunile de zi cu zi. Acest aspect este deosebit de valoros pentru cei care sunt sensibili la stările de spirit ale altora sau care lucrează în medii încărcate emoțional.

În practicile de vindecare holistică, bronzitul este adesea recomandat pentru alinierea și echilibrarea chakrelor, în special chakra plexului solar, care este centrul de putere personală și determinării. Prin echilibrarea acestei chakre, bronzitul poate contribui la creșterea stimei de sine și la afirmarea sinelui într-un mod pozitiv și constructiv.

Utilizând bronzitul în meditație sau ca parte a terapiei cu cristale, se pot descoperi noi niveluri de pace interioară și se poate experimenta o conexiune mai profundă cu propria ființă, deoarece acesta favorizează un mediu de calm și blândețe care încurajează vindecarea emoțională într-o manieră profundă și sută.

Amulete și talismane

Amuletele și talismanele realizate din bronzit sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a conferi purtătorului un sentiment de certitudine și control. Fiind o piatră a curajului, bronzitul este adesea asociat cu capacitatea de a ajuta în regăsirea armoniei interioare și de a conferi protecție psihică.

În tradițiile spirituale, se crede că bronzitul ajută la respingerea energiilor negative și la promovarea unei atitudini pozitive, crescând astfel capacitatea de a face față situațiilor stresante. Deoarece este considerat un catalizator pentru decisivitate și determinare, acest minunat cristal este adesea utilizat în meditații și practici spirituale pentru a întări voința și a spori capacitatea de a lua decizii înțelepte.

De asemenea, bronzitul este adesea folosit pentru a echilibra chakrele și pentru a îmbunătăți sistemul circulator, fiind o piatră ce favorizează o circulație fluidă a energiilor. Este un aliat de încredere în momentele de incertitudine și confuzie, iluminând calea către claritate și împăcare interioară.

În calitate de talisman, bronzitul este purtat pentru a atrage respect și curtoazie din partea celorlalți, făcându-l o piatră ideală pentru cei care intră în contact frecvent cu publicul sau pentru cei care doresc să aibă o influență stabilizatoare asupra celor din jur. Este un simbol al politeții și al demnității personale, care inspiră și sprijină păstrarea echilibrului emoțional și social.

Vindecarea chakrelor și echilibrarea energiei

Bronzitul este o piatră protectoră valoroasă care oferă susținere în procesul de vindecare a chakrelor și echilibrarea energiei. Rolul său este de a instaura un mediu calm și de a reechilibra aura, reducând stresul și anxietatea. Acest mineral de un maro auriu irizat este strâns legat de chakra plexului solar (Manipura), centrul de putere personală și de autodefinire.

Prin armonizarea și fortificarea plexului solar, bronzitul încurajează încrederea în sine și determinarea. Se crede că această piatră stabilizează emoțiile, sprijinind gestionarea pozitivă a furiei sau a sentimentelor conflictuale. În consecință, ea poate ajuta la echilibrarea aspectelor personale legate de putere și voință, facilitând o cale către o afirmare a sinelui care este atât puternică, cât și blândă.

În practica spirituală, utilizarea bronzitului în meditație sau terapia cu cristale poate fi direcționată către descompunerea blocajelor energetice și promovarea unui simț al armoniei. De asemenea, această piatră este adesea recomandată pentru a ajuta la adaptarea la schimbarea majoră, calibrându-ne spiritul să primească provocările cu calm și rezistență.

Pe lângă echilibrarea chakrelor, bronzitul protejează și purifică, absorbind energia negativă și transmutând-o în pozitivitate. Este o piatră a curajului și a echilibrului, perfectă pentru cei care călătoresc pe un traseu de autodescoperire și afirmare

Asociere cu Feng Shui

Feng Shui, o artă străveche chinezească a aranjării spațiilor de locuit, își găsește armonia prin echilibrarea elementelor naturii și fluxul de energie, cunoscută sub numele de Chi. În această practică, fiecare obiect și material au semnificația lor în atragerea prosperității, sănătății și echilibrului în viața unei persoane. Bronzitul, o piatră semiprețioasă cu o strălucire metalică distinsă, nu face excepție de la această regulă și este încărcat cu semnificații și utilizări în Feng Shui.

Bronzitul este asociat în Feng Shui cu stabilirea armoniei, încurajând pacea și echilibrul emoțional. Datorită culoarii sale pământii, bronzitul este adesea legat de elementul Pământ, care în Feng Shui reprezintă nutriție, stabilitate și sprijin. Se consideră că purtarea sau plasarea bronzitului în spațiu poate ajuta la combaterea confuziei și a nehotărârii, oferind o mai bună orientare și claritate a gândirii.

Această piatră este deosebit de utilă pentru a repune în echilibru energia.unor persoane care simt că viața lor este copleșită de haos. Plasarea bronzitului în colțul Bagua al "Cunoașterii și Înțelepciunii" sau în zona "Copiilor și Creativității" poate stimula învățarea și dezvoltarea personală, în timp ce plasarea în zona "Centrului" poate ajuta la ancorarea și echilibrarea tuturor aspectelor vieții cuiva. Este considerat a fi de ajutor și pentru cei care lucrează în poziții de autoritate, deoarece consolidează capacitatea de decizie și promovează liderul drept și responsabil.

În concluzie, bronzitul este o piatră de pământ care oferă o fundație solidă pentru a naviga prin schimbările vieții, îmbunătățind totodată și energia pozitivă în conformitate cu principiile Feng Shui.

Asociere cu cele 5 elemente

În multe tradiții spirituale și sisteme de vindecare cu cristale, se face referire la conceptul celor cinci elemente fundamentale ale naturii: Lemn, Foc, Pământ, Metal și Apă. Această clasificare are rădăcini adânci în filosofiile orientale, precum cele din medicina tradițională chineză și Feng Shui, unde fiecare element este considerat a avea atribuții specifice și o relație unică cu diferite tipuri de energie și stări de conștiență. Gemoterapia sau vindecarea cu pietre prețioase utilizează această înțelegere pentru a echilibra energiile în corpul și mediul uman.

Bronzitul este o piatră cu o puternică energie terestră și este adesea asociată cu elementul Pământ. Această piatră sprijină adaptabilitatea și ajută la atingerea unui sentiment de armonie în mediile solicitante. Este cunoscută pentru capacitatea sa de a oferi protecție împotriva energiilor negative și de a promova încrederea în sine, ceea ce o face un aliat valoros în momentele de incertitudine și schimbare. Bronzitul încurajează curajul și îndepărtează anxietatea, susținându-ne astfel să rămânem împământați și centrați în timp ce navigăm prin provocările vieții.

Gemoterapeuții consideră că bronzitul este util pentru echilibrarea chakrei de bază sau rădăcina, cea care este strâns legată de sentimentele de siguranță și supraviețuire. Folosirea bronzitului poate ajuta la îmbunătățirea rezistenței la stres și a capacitații de a face față incertitudinii, favorizând o mai bună ancorare în aspectele practice ale vieții. Prin asocierea cu Pământul, bronzitul poate fi folosit pentru a aduce stabilitate și pentru a construi o fundație solidă, atât în dezvoltarea personală cât și în manifestarea dorințelor materiale.

Asociere cu planete

Bronzitul este o piatră semiprețioasă care este adesea utilizată în practici spirituale și terapie cu cristale. O asociere planetară puternică pentru bronzit este cu planeta Saturn. Saturn, cunoscut în astrologie pentru influența sa asupra disciplinei, responsabilității și structurii, își găsește rezonanța în proprietățile stabilizatoare ale bronzitului. Prin această asociere, se consideră că bronzitul încurajează o conexiune profundă cu energia pământului, promovând un sentiment de putere interioară calmă și o atitudine de „a face față treburilor”.

Este frecvent recomandat ca o piatră de protecție, bronzitul servește la respingerea negativității și la restabilirea echilibrului. De asemenea, oferă suport în momentele de incertitudine și nehotărâre, încurajând luarea deciziilor cu o claritate înrădăcinată. Din aceste motive, practicanții spirituali afirmă că bronzitul este un aliat valoros în perioadele de tranziție sau transformare, oferindu-le suport celor care trec prin schimbări semnificative în viața lor.

Pe lângă Saturn, bronzitul este adesea asociat cu zodia Leului, sugerând o legătură cu energia solară și masculină ce aduce curaj și o voință puternică. Combinația acestor energii planetare și zodiacale face din bronzit un instrument spiritual deosebit pentru cei care caută să-și întărească încrederea în sine și să-și consolideze rezistența interioară.

Cele mai bune combinații cu Bronzitul

Bronzitul este o piatră de echilibrare și armonie, recunoscută pentru capacitatea sa de a inspira încrederea și reziliența interioară. Atunci când este combinat cu alte pietre prețioase, poate accentua diferite atribute energetice și spirituale. Iată câteva dintre cele mai armonioase combinații de pietre care pot fi folosite alături de Bronzit:

 • Citrin: Cunoscut ca „piatra abundenței”, Citrinul poate amplifica vibrațiile pozitive ale Bronzitului, atrașând prosperitatea și succesul.
 • Jasp Roșu: O combinare cu Jaspul Roșu poate oferi un impuls de vitalitate și curaj, în timp ce Bronzitul menține echilibrul și calmează emoțiile.
 • Turmalină Verde: Bronzitul împreună cu Turmalina Verde creează un duo puternic pentru vindecare, în special în ceea ce privește problemele legate de inimă și emoții.
 • Labradorit: Enhancing intuition and spiritual consciousness, the pairing with the Labradorite stone also provides a shield of protection, just like Bronzite promotes feelings of certainty and control.

Combinând Bronzitul cu aceste pietre complementare, puteți crea un echilibru subtil între energia fizică și cea spirituală, contribuind la o stare de bine mai profundă și mai întregită.

La loc de muncă

Incorporarea cristalelor precum bronzitul în mediul de muncă poate avea un impact pozitiv asupra atmosferei și eficienței colective. Bronzitul este cunoscut în lumea spirituală pentru proprietățile sale de ancorare și capacitatea de a promova un sentiment de control în situații haotice. Energiile sale calmante și echilibrante sunt deosebit de utile în locuri de muncă agitate, unde stresul și presiunile pot deveni copleșitoare.

Adesea denumit "piatra curajului", bronzitul ajută la întărirea încrederii în sine și la asumarea deciziilor ferme. La locul de muncă, această piatră poate încuraja o abordare pragmatică, ajutând angajații să facă față provocărilor cu o stare de spirit pozitivă. De asemenea, se spune că bronzitul respinge energiile negative și ajută la stabilirea limitelor sănătoase, aspecte esențiale pentru menținerea unei dinamici de echipă constructive.

Introducerea bronzitului în spațiul de lucru poate fi realizată prin diverse metode, cum ar fi purtarea sa sub formă de bijuterii sau plasarea de geode și pietre brute în locuri strategice, precum sălile de ședință, spațiile de relaxare sau individual pe birourile angajaților. Prin prezența sa stabilizatoare, acest minunat mineral poate contribui la cultivarea unui mediu de lucru armonios, în care fiecare individ să se simtă ancorat și sprijinit.În concluzie, bronzitul își merită locul în peisajul energetic al oricărui spațiu de muncă care dorește să îmbunătățească focusul, starea generală de bine și eficiența echipei.

Afirmație

Piatra semiprețioasă bronzit, cunoscută și sub denumirea de "piatra curajului", este profund asociată cu împuternicirea de sine și cu stabilitatea emoțională. O afirmație puternică legată de bronzit ar putea fi: "Mă simt împuternicit(ă) și protejat(ă), plin(ă) de curaj și determinare." Această piatră este adesea utilizată pentru a restabili armonia și încrederea în propria persoană, fiind un aliat valoros în depășirea confuziei sau indeciziilor. Practicând meditația cu bronzit sau purtând această gemă, ea ajută la întărirea sentimentelor de reziliență și la echilibrarea energiei. Prin repetarea afirmației, se poate intensifica legătura dintre starea interioară de bine și energia spirituală a bronzitului, promovând astfel o stare de bine generală și o atitudine pozitivă.

Tipuri de Piatră Bronzit - Bronzite

Tipuri de Piatră Bronzit - Bronzite

Bronzit Chatoyant: Această varietate de bronzit prezintă un efect de chatoyance, sau lustruire, care se mișcă și se schimbă când piatra este rotită în lumina. Această chatoyance este adesea comparată cu ochii unei pisici și aduce cu sine o energie de protecție și înțelepciune.

Bronzit enstatit: Bronzitul care aparține grupului de minerale enstatit are adesea o culoare pământie, cu tonuri de maro și bronz. Este o piatră stabilizatoare care oferă un sentiment de control în viața ta.

Bronzit de Silicat: Este un tip de bronzit care conține silicat, contribuind la capacitățile sale metafizice de a dispersa energiile negative și a promova armonia. Această varietate este o alegere populară pentru calmarea emoțiilor și creșterea clarității mentale.

Bronzit fără modele: Unele exemplare de bronzit sunt remarcabile prin uniformitatea și lipsa de modele sau incluziuni. Acestea sunt considerate piatra tăcerii și liniștii interioare, aducând calm psiho-emotional.

Bronzit Astrocit: Această varietate conține incluziuni fine, care creează un model asemănător cu un cer înstelat. Este considerată o piatră care îmbunătățește comunicarea și te ajută să găsești direcția spirituală.

Rețineți că proprietățile metafizice menționate aici sunt bazate pe credințele spirituale și nu sunt confirmate științific. Bronzitul este o piatră de pământ, o ancoră pentru stabilitate și un amprent al integrității și puterii personale. Folosirea bronzitului poate fi considerată o modalitate de a aduce echilibrul și armonia în viața ta, ajutându-te să accepți cu grație schimbările care vin.

Cum să-l programez?

Programarea unui cristal sau gemstone este un proces spiritual prin care îi infuzăm cu intențiile noastre personale sau cu energia specifică pe care dorim să o amplificăm. Bronzitul, fiind cunoscut pentru abilitatea sa de a inspira curaj și pentru a ajuta la luarea deciziilor ferme, poate fi programat pentru a întări încrederea în sine și pentru a proteja utilizatorul de energiile negative.

Pentru a programa bronzitul, urmați acești pași simpli:

 1. Încărcați și curățați crystalul pentru a elimina influențele energetice anterioare. Acest lucru este esențial pentru a vă asigura că bronzitul este pregătit să primească noua programare. Puteți curăța cristalul punându-l sub lumină directă a soarelui sau a lunii pentru câteva ore sau prin băi de sare.
 2. Țineți bronzitul în mâinile dumneavoastră și liniștiți-vă mintea. Respirați adânc și lăsați energia proprie să se armonizeze cu vibrația pietrei.
 3. Focalizați-vă pe intenția pe care doriți să o programați în cristal. Fie că este vorba despre încurajarea curajului în fața adversităților sau despre promovarea unei atitudini pozitive, mențineți clară această intenție în conștiința dumneavoastră.
 4. Odată ce vă simțiți conectat cu bronzitul, recitați o afirmație sau o rugăciune care este aliniată cu intenția dvs., de exemplu: "Sunt protejat și decis, curajul și puterea interioară sunt întotdeauna cu mine".
 5. Continuați să meditați cu bronzitul și să vizualizați cum energia intenției dumneavoastră se infuzează în piatră, transformând-o într-un talisman personal și un ajutor în viața de zi cu zi.

Rețineți că intențiile sincere și sentimentele pozitive sunt esențiale în acest proces. Prin programarea bronzitului, acesta va deveni un puternic suport pentru a vă ajuta să navigați în situații dificile și a vă întări încrederea în propriile capacități.

Întrebări frecvente(FAQ) despre mineral Bronzit - Bronzite

Ce este Bronzitul și cum se formează?

Bronzitul este un mineral din grupa piroxenilor, compus predominant din silicat de fier și magneziu. Se formează în rocile metamorfice și este cunoscut pentru reflexiile metalice caracteristice, de unde își trage și numele. Se formează în condiții de temperaturi și presiuni ridicate, unde mineralele se recompun în structuri noi și strălucitoare.

Există semnificații spirituale asociate cu Bronzitul?

Da, în lumea spirituală, Bronzitul este considerat o piatră de protecție care respinge energia negativă și este folosit într-o varietate de practici pentru restabilirea armoniei și a echilibrului. Se crede că sporește încrederea în sine și determinarea, oferind un sentiment general de putere interioară.

Cum poate fi purificat și activat Bronzitul?

Pentru curățarea energetică a Bronzitului se recomandă folosirea apei curate sau a fumului de salvie. Odată curățată, piatra poate fi activată și programată prin meditație, întărirea intențiilor pozitive și plasarea acesteia pe corp sau purtarea că piatră la gât sub forma unui bijuterie pentru a beneficia de energia sa pe parcursul zilei.

Care sunt beneficiile fizice ale purtării Bronzitului?

Deși există o insuficiență de dovezi științifice privind beneficiile fizice ale bronzitului, practicile spirituale îl leagă de îmbunătățirea circulației sângelui și a asimilării fierului, precum și de ajutorare în cazul problemelor digestive. Este considerat un suport în procesul de detoxifiere a organismului.

Cum se recunoaște Bronzitul autentic?

Bronzitul autentic poate fi recunoscut prin culoarea sa brună cu nuanțe auriu-verzi și prin striurile metalice sau luciul satenat. De obicei, este o piatră grea și dură, având o duritate între 5 și 6 pe scara Mohs. Autenticitatea se poate testa prin examinare profesională și prin observarea caracteristicilor unice de reflexie a luminii.

Unde se găsește Bronzitul?

Bronzitul se poate găsi în diverse locuri pe glob, inclusiv în India, China, Brazilia, Africa de Sud și SUA. Fiecare dintre aceste locuri poate produce variații ușoare în aspectul mineralului, în funcție de condițiile unice de formare ale regiunii.

Produse pentru Bronzit - Bronzite

Compara Bratara Bronzit Diametru 56 mm - Rotunda 4x4 mm - 1 Buc Bratara Bronzit Diametru 56 mm - Rotunda 4x4 mm - 1 Buc

Bratara bronzit diametru 56 mm - rotunda 4x4 mm - 1 buc

33,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Bratara Bronzit Diametru 52 mm - Disc 4-5 x 8-9 mm - 1 Buc Bratara Bronzit Diametru 52 mm - Disc 4-5 x 8-9 mm - 1 Buc

Bratara bronzit diametru 52 mm - disc 4-5 x 8-9 mm - 1 buc

50,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Bratara Bronzit Diametru 52 mm - Disc 4-5 x 10 mm - 1 Buc Bratara Bronzit Diametru 52 mm - Disc 4-5 x 10 mm - 1 Buc

Bratara bronzit diametru 52 mm - disc 4-5 x 10 mm - 1 buc

60,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Bronzit Rulat Natural - 32-43 x 25-31 mm - ( XL ) - 1 Buc Bronzit Rulat Natural - 32-43 x 25-31 mm - ( XL ) - 1 Buc

Bronzit rulat natural - 32-43 x 25-31 mm - ( xl ) - 1 buc

12,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Bronzit Rulat Natural - 29-41 x 21-27 mm - ( XL ) - 1 Buc Bronzit Rulat Natural - 29-41 x 21-27 mm - ( XL ) - 1 Buc

Bronzit rulat natural - 29-41 x 21-27 mm - ( xl ) - 1 buc

10,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Bronzit Rulat Natural - 26-37 x 18-25 mm - ( XL ) - 1 Buc Bronzit Rulat Natural - 26-37 x 18-25 mm - ( XL ) - 1 Buc

Bronzit rulat natural - 26-37 x 18-25 mm - ( xl ) - 1 buc

8,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Bratara Bronzit Diametru 52 mm - Disc 3-4 x 6-7 mm - 1 Buc Bratara Bronzit Diametru 52 mm - Disc 3-4 x 6-7 mm - 1 Buc

Bratara bronzit diametru 52 mm - disc 3-4 x 6-7 mm - 1 buc

40,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Bratara Bronzit cu Ochi de Tigru - Rotund - Accesorii Gold Filled - 1 Buc Bratara Bronzit cu Ochi de Tigru - Rotund - Accesorii Gold Filled - 1 Buc

Bratara bronzit cu ochi de tigru - rotund - accesorii gold filled - 1 buc

39,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Bronzit Rulat Natural 16-22 x 10-15 mm ( S ) - 1 Buc Bronzit Rulat Natural 16-22 x 10-15 mm ( S ) - 1 Buc

Bronzit rulat natural 16-22 x 10-15 mm ( s ) - 1 buc

3,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Bronzit betigas 14 x 3 mm Bronzit betigas 14 x 3 mm

Bronzit betigas 14 x 3 mm

38,00 Lei Vezi detalii Adauga la favorite
Compara Bronzit Rulat Natural - 23-30 x 18-20 mm - ( M ) - 1 Buc Bronzit Rulat Natural - 23-30 x 18-20 mm - ( M ) - 1 Buc

Bronzit rulat natural - 23-30 x 18-20 mm - ( m ) - 1 buc

5,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite

Articole BLOG

Betisoare Energetice

Betisoare Energetice

In cautarea echilibrului dintre corp, minte si spirit, meditatia imbinata cu aroma betisoarelor parfumate ofera o cale spre liniste interioara in tumultul vietii moderne. Aceste betisoare, incarcate cu esenta naturii, creeaza o atmosfera propice meditatiei, facand legatura intre lumea fizica si cea spirituala, intre constient si subconstient. Folosirea lor inainte sau in timpul meditatiei poate amplifica experienta, concentrand mintea pe miros si facilitand atingerea unui spatiu mental calm. Exista o varietate larga de arome, fiecare cu beneficiile sale, oferind posibilitatea personalizarii experientei de meditatie in functie de nevoile si dorintele spirituale ale fiecaruia. Descoperirea betisoarelor parfumate potrivite este o calatorie personala, o parte integrala a explorarii meditative pentru autodescoperire si echilibru interior.


Citeste tot articolul
Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Descopera Armonia Interioara: Bolurile Cantatoare din Cristale pentru Echilibru si Vindecare


Citeste tot articolul
Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Puteti purta bijuterii din unul sau mai multe cristale din cele enumerate mai jos sau pur si simplu le puteti..
Citeste tot articolul
Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - este un calauzitor esential pentru oricine doreste sa exploreze adancimile propriei fiinte si sa deblocheze puterea vindecatoare a naturii prin pietre semipretioase.


Citeste tot articolul