Concept Tropic foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Concept Tropic este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

Agata Crazy Lace - Crazy Lace Agate

element bijuterii

Caracteristici ezoterice

Chakra - 5
Numar personal - 7
Zodie Europeana - Varsator
Anotimp - Iarna
Remedii - calmare, creativitate, comunicare, meditatie, atentie, mistici
Perioada Calendaristica - 05-25, 05-26

Caracteristicile Principale ale Agatei Crazy Lace - Crazy Lace Agate

 • Formula chimică: SiO2
 • Nume chimic: Dioxid de siliciu
 • Fractură: Conchoidală
 • Clasificarea în mineralogie: Silicat
 • Sistem de cristalizare: Criptocristalin
 • Duritate (Scara Mohs): 6 - 7
 • Gravitație specifică: Aproximativ 2.58 - 2.64
 • Culoare: Multicoloră, modelată
 • Transparență: Translucentă la opacă
 • Locuri de extracție în lume: Principal în Mexic

Care este semnificația și legenda antică a Agata Crazy Lace - Crazy Lace Agate?

Agata Crazy Lace, cunoscută și ca „Piatra Zâmbetelor” sau „Agata din Renda”, este o varietate a mineralelor de calcedonie caracterizată prin modelele sale unice, complexe și vibrant colorate. Acest tip de agat este apreciat pentru energia sa pozitivă și vioaie, fiind adeseori asociat cu bucuria și veselia. În ciuda numelui său modern, Crazy Lace Agate își are rădăcinile în legende și simboluri străvechi, și chiar dacă nu există mituri specifice legate direct de această varietate, influența generală a agatului se răsfrânge și asupra acestei pietre.

În tradițiile antice, agatul a fost adesea recunoscut ca o piatră de protecție și de echilibru. Legenda spune că agatul poate oferi stabilitate și susținere, ajutând la echilibrarea emoţiilor și la găsirea unui sens mai profund în viața cotidiană. Folosirea agatului Crazy Lace ar putea amplifica aceste proprietăți, oferind o conexiune cu momentele joyoase ale vieții și cultivând o atmosferă de veselie și optimism.

Deși Crazy Lace Agate nu este legată de o poveste specifică în mitologia antică, semnificația sa spirituală poate fi dedusă din calitățile atribuite agatelor în general. Practicanții de vindecare energetică și pasionații de cristaloterapie adesea recurg la această piatră pentru a stimula fluența energetică, a încuraja gândirea creativă și a susține echilibrul emoțional. Se spune că purtarea sau meditația cu Crazy Lace Agate poate ajuta la adaptarea la schimbările din viață și la îmbrățișarea unui spirit aventuros.

Energia jucăușă a Agatei Crazy Lace este cu siguranță o adăugare pozitivă în tradiția agatelor, aducând cu sine o rază de lumina și veselie acolo unde este cea mai mare nevoie.

Proprietățile Spirituale și Metafizice ale Agatei Crazy Lace

Proprietățile Spirituale și Metafizice

În domeniul extins al spiritualității și al metafizicii, pietrele semiprețioase ocupă un loc privilegiat datorită proprietăților lor profund resimțite de către practicanți. Una dintre aceste pietre, care fascinează și enigmă prin modelele sale intricat țesute, este Agata Crazy Lace.

Agata Crazy Lace – Dansul Armoniei Spirituale

Agata Crazy Lace, cunoscută și ca Agata dantelată, este încărcată cu vibrații vibrante care pot eleva starea de spirit și îmbogăți viața spirituală a purtătorului. Considerată a fi o piatră a echilibrului emoțional și a fericirii, Agata Crazy Lace invită la celebrarea vieții și la descoperirea frumuseții în complexitatea ei.

Deseori asociată cu bucuria și dansul, această piatră minunată este utilizată pentru a ajuta la echilibrarea și armonizarea mintii, corpului și spiritului. Potrivită pentru meditație, Agata Crazy Lace favorizează o stare de calm și de introspecție care poate fi folositoare în căutarea adevărurilor personale și a sensului vieții.

Esența ei metafizică este puternic legată de energia Pământului, facilitând o conexiune mai profundă cu natura și mediul înconjurător. Această legătură poate oferi o bază solidă pentru cei care caută centrarea și alinarea anxietății interioare.

În materie de protecție spirituală, Agata Crazy Lace este adesea folosită ca un scut împotriva energiilor negative și a confuziilor mentale. Ea ajută la disiparea temerilor, la sporirea încrederii în sine și la promovarea unei atitudini pozitive asupra vieții.

Răspandind energii pozitive și stimulând gândirea analitică, se crede că Agata Crazy Lace poate deschide căi către noi perspective și poate facilita înțelegerea căilor complexe prin care se împletesc destinele umane.

Pentru călătorul spiritual, Agata Crazy Lace este o tovarasă de încredere, invitând la o viață vie și colorată, asemenea desenelor sale captivante. Astfel, ea nu este doar o piatră de purtat, ci un simbol al dansului vesel cu viața în toată complexitatea sa cosmică.

Proprietățile fizice și de vindecare ale Agatei Crazy Lace

Agata Crazy Lace, cunoscută și sub denumirea de Agata dantelată, este o varietate de agat care se distinge prin modelele sale complexe și colorate, ce par a ilustra dansul dinamic al energiilor pozitive. Acest cristal nu numai că adaugă o dimensiune estetică remarcabilă colecțiilor de minerale, dar este de asemenea apreciat pentru proprietățile sale fizice și de vindecare.

Din punct de vedere fizic, Agata Crazy Lace este apreciată pentru capacitatea sa de a susține și de a echilibra sistemul imunitar și de a îmbunătăți absorbția oxigenului în sânge. Prin aceste funcții, este considerată o piatră care susține vitalitatea și energizează corpul fizic. Se spune că această varietate de agat ajută la detoxificarea organismului și la stimularea sistemelor endocrine și limfatice.

Pe plan spiritual, Agata Crazy Lace este asociată cu bucuria și găsirea echilibrului emoțional. Datorită modelului său intrinsec vibrant, se crede că această piatră înlătură blocajele energetice și transformă energia negativă în entuziasm și spontaneitate. Prin cultivarea unui sentiment de securitate și încredere în sine, Agata Crazy Lace poate facilita descoperirea și urmarea căii spirituale personale a fiecărui individ.

În meditație, Agata Crazy Lace este utilizată pentru a stimula concentrarea și pentru a promova echilibrul mental, ajutând practicanții să atingă un nivel superior de auto-reflecție și iluminare interioară. De asemenea, se spune că piatra amplifică gândurile și intențiile pozitive, servind drept un adjuvant în manifestarea dorințelor autentice și îndeplinirea potențialului personal.

Proprietățile de vindecare emoțională ale Agatului Crazy Lace

Agatul Crazy Lace, cunoscut și sub numele de Agatul dantelat, este piatră semiprețioasă apreciată nu doar pentru frumusețea sa unică, ci și pentru proprietățile sale de vindecare emoțională. Acest tip de agat se remarcă prin modelele sale complexe și colorate care aduc în minte țesături fine și invizibile de dantelă. Fiind o piatră a echilibrului și protecției, Agatul Crazy Lace aduce armonie interioară și sprijină starea de bine emoțională.

În tradițiile spirituale, Agatul Crazy Lace este considerat a avea o mare putere în alinarea stresului și a tensiunilor emoționale. Energiile sale subtile au capacitatea de a absorbi emoțiile negative, transformându-le în optimism și gânduri pozitive. De asemenea, este recunoscut pentru capacitatea sa de a spori concentrarea și percepția, aducând claritate minții și sufletului.

Purtând această piatră sau meditând cu ea, se poate simți un val de veselie și entuziasm, ca și cum agatul ar vibra cu dansul vieții însăși. Este adesea utilizat pentru a încuraja deciziile bazate pe înțelegere și pentru a promova flexibilitatea în gândire. Astfel, Agatul Crazy Lace poate fi aliatul perfect în înțelegerea propriei inimi și în navigarea complexității relațiilor umane.

Poartă Agat Crazy Lace când te confrunți cu provocări emoționale sau când ai nevoie de un spirit mai jucăuș și liber. Această piatră te poate ajuta să îmbrățișezi incertitudinile vieții cu ușurință și curaj, inspirându-te să te bucuri de călătoria vieții cu toate întorsăturile ei neașteptate.

Amulete și Talismane

Deși diferite pietre prețioase au fost folosite în decorarea bijuteriilor, multe din acestea au căpătat semnificații mai adânci, fiind considerate amulete sau talismane. În nenumărate tradiții culturale, anumite cristale și minerale erau ținute aproape nu numai pentru frumusețea lor, ci și pentru proprietățile energetice atribuite lor. Printre aceste pietre se numără și Agata Crazy Lace, cunoscută și ca Agata Dantelată sau Mexican Crazy Lace Agate.

Amuletele și talismanele de Agata Crazy Lace

Agata Crazy Lace este o varietate de agat care se remarcă prin modelele sale complexe și vibrante, adesea multicolore și întortocheate, care amintesc de dantelele fine. Această piatră este celebrată nu doar pentru aspectul său estetic plăcut, ci și pentru energia sa pozitivă și proprietățile metafizice unice. Este adesea asociată cu bucuria și găsirea echilibrului emoțional.

În practicile spirituale, Agata Crazy Lace este folosită ca un puternic talisman care promovează echilibrul mental și emoțional, ajutând la găsirea unei stări de bine și armonie. Se spune că această piatră încurajează concentrarea și sporește abilitățile de decizie, facilitând astfel claritatea gândurilor și luarea deciziilor înțelepte.

Ca amuletă, Agata Crazy Lace este adesea purtată pentru a atrage energia pozitivă și pentru a respinge influențele negative. Este o piatră a optimismului și a veseliei, care se crede că ameliorează depresia și anxietatea, aducând lumina în momentele întunecate. Contribuie și la sporirea creativității, motiv pentru care este foarte apreciată de artiști și de cei care lucrează în domenii creative.

De asemenea, Agata Crazy Lace este considerată un adjuvant în relații, stimulând comunicarea deschisă și înțelegerea reciprocă. Este privită ca un talisman care ajută la stabilirea unei conexiuni emoționale puternice între persoane. Purtarea acestei pietre ca bijuterie sau păstrarea ei în locuință sau la locul de muncă se crede că aduce beneficii în ceea ce privește armonia și întărirea legăturilor interpersonale.

În concluzie, Agata Crazy Lace reprezintă mai mult decât un accesoriu estetic; este un simbol al echilibrului spiritual și al bucuriei de a trăi. Ca amuletă sau talisman, își găsește locul alături de celelalte pietre energetice, fiind un aliat de nădejde în căutarea stării de bine și a prosperității atât personale, cât și profesionale.

Vindecarea chakrelor și echilibrarea energiei

Agata Crazy Lace, cunoscută și sub numele de "Piatra fericirii", este o piatră prețioasă distinctivă, recunoscută pentru modelele sale complexe și hipnotizante. În tradiția vindecării chakrelor, această versiune colorată a agatei este adesea asociată cu chakra solar plexus (Manipura), centrul energetic ce susține încrederea în sine, puterea personală și capacitatea de a face față provocărilor.

Agata Crazy Lace este considerată a fi deosebit de benefică în destinderea și armonizarea minții, corpului și spiritului. Prin vibratiile sale pozitive, ajută la sporirea optimismului, promovând în același timp o stare de echilibru emoțional. Practicanții de vindecare cu cristale folosesc adesea această piatră pentru a combate stresul și pentru a încuraja concentrarea și concentrarea.

În procesul de meditație și aliniere a chakrelor, plasarea Agatei Crazy Lace pe sau în apropierea chakrei solar plexus este menită să stimuleze deschiderea și curățarea acestui centru energetic. Se crede că acest lucru poate debloca energia stagnată și poate reda echilibrul natural, permițând vitalitatea să curgă liber prin tot corpul.

Continuând drumul său de echilibrare energetică, Agata Crazy Lace este de asemenea cunoscută pentru a sprijini alte chakre prin promovarea armoniei generale. Originea sa din natură, gândită a fi impregnată cu energia pământului însuși, îi conferă calități de ancorare, care pot ajuta la centrarea și stabilizarea persoanei în momente de tulburare emoțională sau fizică.

Prin alegerea de a integra Agata Crazy Lace în practici spirituale, căutătorii pot spera să găsească nu doar alinare sau sprijin în timpurile provocatoare, dar și o sursă de bucurie și inspirație de-a lungul călătoriei lor spirituale.

Asociere cu Feng Shui

Agata Crazy Lace, cunoscută și sub numele de Agata dantelată, este o variantă fascinantă a pietrei semiprețioase Agata, recunoscută pentru modelele sale complexe și jucăușe ce par a dansa în cromatica sa variată. Această piatră deosebită, având origini în Mexico, este încărcată cu energii pozitive și este frecvent utilizată în practicile Feng Shui pentru a promova echilibrul și bucuria.

În Feng Shui, Agata Crazy Lace este considerată o piatră a fericirii și a bucuriei interioare, emanând o energie vibrantă ce poate stimula eliberarea emoțională și poate încuraja adaptabilitatea. Adesea, este plasată în spațiul locativ pentru a îmbunătăți circulația energiei Chi, contribuind astfel la un mediu plin de vitalitate și creativitate. Datorită modelului său divers și complex, agata dantelată este de asemenea asociată cu abundența și prosperitatea, putând deschide calea către multiple posibilități și oportunități în viața celui care o poartă sau o amplasează în propriul habitat.

Utilizarea Agatei Crazy Lace în Feng Shui se face cu intenția de a amplifica și a proteja energia personală, de a respinge negativitatea și de a aduce un plus de optimism. În zona de sud-vest a locuinței, asociată cu dragostea și relațiile conform hărții Bagua, această piatră poate fi amplasată pentru a întări legăturile afective și pentru a atrage iubirea. Atunci când este situată în zona de est, legată de sănătate și familie, se spune că poate susține armonia familială și bunăstarea fizică.

Pe scurt, Agata Crazy Lace este privită ca un amulet al pozitivității și al echilibrului, oferind o sursă de energie revitalizantă care poate înfrumuseța și armoniza atmosfera oricărui spațiu, în conformitate cu principiile străvechi ale Feng Shui.

Asociere cu cele 5 elemente

În multe tradiții spirituale și practice de vindecare cu cristale, există o conexiune profundă între elementele naturii și diferitele tipuri de pietre prețioase și semiprețioase. Asocierea dintre Agata Crazy Lace și cele cinci elemente fundamentale - Lemn, Foc, Pământ, Metal și Apă - este o reflectare a complexității și frumuseții interioare a acestei pietre. Cunoscută și sub numele de "piatra râsului" sau "agata din dantela", Agata Crazy Lace este o varietate de agat cu un model sinuos și adesea colorat, care îi conferă o energie unică și vibrantă.

Agata Crazy Lace este asociată în mod tradițional cu elementul Pământ datorită capacității sale de a ancorare și stabilizare. Această piatră pretioasă susține centruirea emoțională, ajutându-l pe purtător să se simtă echilibrat și conectat cu mediul înconjurător. În același timp, bogăția culorilor și modelelor poate fi văzută ca o expresie a diversității vieții și a conexiunii cu natura, subliniind bunăstarea și abundența - aspecte caracteristice ale elementului Pământ.

Deși asocierea principală este cu Pământul, nu trebuie să neglijăm interacțiunea cu celelalte elemente. De exemplu, joaca de culori poate invoca energii ale elementului Foc, stimulând dinamism și pasiune. De asemenea, fluiditatea formelor și modelelor din Crazy Lace Agate rezonează cu elementul Apă, încurajând adaptabilitatea și ajutând la liniștirea emoțiilor tumultuoase. Înconjurați de acești aliați naturali, cei care aleg să folosească Agata Crazy Lace sunt invitați să îmbrățișeze o viață armonioasă, în echilibru cu forțele universului.

Asociere cu planete

Agata Crazy Lace, cunoscută și sub numele de "piatra comediei" sau "piatra veseliei", este o varietate de agat cu modele intricate și jucăușe, care sunt adesea comparate cu dantelele. Această piatră deosebită este asociată în principal cu Mercur, planeta comunicării, învățării și adaptabilității. Datorită acestei legături astrale, se crede că Agata Crazy Lace poate îmbunătăți și facilita exprimarea și inteligența verbală, amplificând în același timp energia pozitivă și bucuria interioară.

Influența lui Mercur asupra Agatei Crazy Lace este considerată a fi deosebit de benefică pentru cei care caută să depășească barierele de comunicare și să găsească claritate în gândirea lor. De asemenea, această piatră este folosită pentru a ajuta la echilibrarea emoțională, aducând o stare de bine și încurajând o viziune mai optimistă asupra vieții. În timp ce nu este asociată direct cu o planetă specifică legată de emoții, cum ar fi Venus, energia sa pozitivă și modelul său vesel pot avea, de asemenea, efecte armonizante și echilibrante asupra inimii și relațiilor, ceea ce face din Agata Crazy Lace o piatră cu adevărat unică și valoroasă pentru cei care o poartă sau o folosesc în practicile spirituale.

Cele mai bune combinații

Agata Crazy Lace, cunoscută și ca "piatra bucuriei", este o variantă de agat cu un model complex, adesea colorat în tonuri naturale de pământ. Această piatră este asociată cu dansul cosmic al vieții și este adesea folosită pentru a spori echilibrul emoțional și să sporească energia vitală. Când este combinată cu alte pietre prețioase, efectele ei sunt amplificate, dând naștere unor sinergii spirituale profunde.

O combinație puternică este crearea unui duo între Agata Crazy Lace și Jaspul Roșu. Jaspul Roșu, cunoscut drept piatra curajului, crește energia vitală, conferind o puternică protecție și stimulând forța interioară. Împreună cu vibratiile joyoase ale Agatei Crazy Lace, această combinație poate revitaliza spiritul, contribuind la o stare de bine fizic și emoțional.

Pentru a îmbunătăți claritatea mintală și a consolida legătura cu sinele superior, Agata Crazy Lace poate fi asociată cu Fluoritul. Fluoritul sprijină concentrarea și înțelepciunea, fiind o piatră deosebit de utilă în luarea deciziilor și în procesele de învățare. Meditând cu aceste două pietre, căutătorul poate accesa un nivel mai înalt de conștientizare și organizare a gândurilor.

În situațiile de stres sau când este necesară calmarea emoțiilor intense, Agata Crazy Lace funcționează splendid alături de Calcedonia Albastră. Calcedonia Albastră este recunoscută pentru proprietățile sale de calmare și de a oferi o comunicare mai clară. Combinând aceste două cristale, utilizatorul poate trăi o stare de calm și de echilibru, gestionând cu mai multă grație emoțiile fluctuante.

Spiritualitatea poate fi accentuată prin alăturarea Agatei Crazy Lace cu Lapis Lazuli, o piatră a întelesului și a cunoașterii. Lapis Lazuli deschide al treilea ochi, amplifică intuiția și facilitează accesul la înțelepciunea ancestrală. În armonia acestor energii, purtătorul poate atinge un nivel mai profund de înțelegere și o percepție mai clară asupra drumului său spiritual.

Fiecare combinație de pietre prețioase poartă în sine potențialul de a susține și de a îmbunătăți diferite aspecte ale experienței umane. Prin atenta alegere și utilizare a acestora în tandem cu Agata Crazy Lace, fiecare individ își poate amplifica propriile energii și poate naviga cu ușurință pe drumul dezvoltării personale și spirituale.

La loc de munca

Crazy Lace Agate, cunoscut și sub numele de "Piatra veseliei", este o varietate multicoloră de Agat care este apreciată nu doar pentru frumusetea sa, dar și pentru energia sa pozitivă și vibranta. În contextul locului de muncă, această piatră semi-prețioasă are un impact semnificativ asupra mediului și asupra persoanelor care îl folosesc. Considerată o piatră a echilibrului și protecției, Agata Crazy Lace ajută la menținerea unei atmosfere armonioase și la echilibrarea energiilor dintr-un spațiu profesional.

Utilizarea Agatei Crazy Lace în birou poate contribui la stabilizarea emoțională, oferind o bază solidă pentru a face față stresului cotidian. În plus, energia vibrantă a acestei pietre stimulează gândirea analitică și concentrarea, fiind deosebit de utilă în activitățile care solicită rezolvarea de probleme complexe sau gândirea creativă. Prezenta sa într-un spațiu de lucru poate spori comunicarea deschisă și pozitivă între colegi, fapt care este crucial în construirea și menținerea unei echipe productive și unite.

Pe lângă efectele asupra mediului de lucru, Agata Crazy Lace este cunoscută pentru capacitatea sa de a insufla optimism și bucurie. Aceasta poate ajuta indivizii să privească provocările cu un spirit mai ușor și să găsească bucurie în sarcinile zilnice, sporind astfel satisfacția profesională și productivitatea. Integrând această piatră a veseliei în rutina de la locul de muncă, se poate crea un sanctuar al bunăstării emoționale și al eficienței sporite.

Afirmație

Piatra semiprețioasă Agata Crazy Lace, cunoscută și sub denumirea de Agatul dantelei nebune, este celebrată pentru capacitatea ei de a îmbunătăți starea de spirit și de a aduce echilibru emoțional. Având un pattern complex, această variantă de agat este adesea folosită pentru a stimula concentrarea și pentru a descoperi bucuria în cele mai simple aspecte ale vieții. Este o piatră care încurajează introspecția și descoperirea de sine, ajutând persoana care o poartă să găsească echilibru între gânduri și emoții.

Afirmația asociată cu Agata Crazy Lace ar putea fi: "Îmi întăresc optimismul și mă deschid spre bucuria universului". Această afirmație poate servi drept un puternic ancoraj mental în momentele de meditație cu această piatră, încurajând fluxul energiilor pozitive și îmbunătățind percepția asupra frumuseților vieții.

 

Cum să-l programez?

Programarea unui cristal ca Agata Crazy Lace implică mai mult decât un simplu ritual; este un proces spiritual de conectare profundă între intențiile purtătorului și energia intrinsecă a pietrei. Agata Crazy Lace, cunoscută pentru modelele sale complexe și jucăușe, este o piatră ce favorizează echilibrul emoțional și mental, crescând starea generală de bine și promovând o viziune pozitivă asupra vieții.

Pentru a programa Agata Crazy Lace, urmați acești pași esențiali:

 1. Curățarea Pietrei: Începeți prin a îndepărta toate energiile anterioare acumulate în piatră. Acest lucru poate fi realizat prin metode tradiționale precum submergierea în apă de izvor, expunerea la lumina lunii într-o noapte cu lună plină sau utilizarea fumului de salvie sau palo santo pentru a o purifica.
 2. Centrarea și Meditația: Într-un spațiu liniștit, concentrați-vă asupra respirației și ajungeți într-o stare de calm și centrare. Este important să aveți o minte clară și o inimă deschisă pentru a vă alinia energiile cu cele ale pietrei.
 3. Intenționarea: Țineți agata în mâna dominantă și focalizați-vă pe intenția dvs. Acest lucru poate fi un scop specific, cum ar fi îmbunătățirea comunicării, încurajarea prosperității sau susținerea în perioadele de schimbare.
 4. Vizualizarea: Imaginați-vă cum intenția dvs. pătrunde în cristal într-o formă de lumină sau de energie. Simțiți cum această conexiune se întărește și cum piatra începe să rezoneze cu energia intenției stabilite.
 5. Finalizarea Procesului: Odată ce ați simțit că Agata Crazy Lace a absorbit complet intenția, încheiați procesul cu o scurtă afirmație sau rugăciune de mulțumire către univers sau forțele superioare pentru ajutorul în programarea cristalului.
 6. Menținerea și Reîncărcarea: După programare, este important să păstrați cristalul într-un loc sigur și să o reîncărcați periodic pentru a menține intenția activă. Repetarea acestui proces poate întări și mai mult legătura dintre voi și Agata Crazy Lace.

Prin acești pași, Agata Crazy Lace va deveni un puternic tovarăș spiritual, lucru care se va reflecta în îmbunătățirea stării dvs. emoționale și mentale, contribuind la o existență armonioasă și plină de bucurie.

Întrebări frecvente (FAQ) despre mineral Agata Crazy Lace - Crazy Lace Agate

Ce este Agata Crazy Lace și cu ce se deosebește de alte tipuri de Agate?

Agata Crazy Lace, cunoscută și ca Agata dantelată, este o varietate specială de Agat caracterizată prin modelele ei complexe și colorate, care seamănă adesea cu niște dantele. Este apreciată pentru combinațiile unice de linii ondulate, ochiuri și pete care se formează în mod natural. Această varietate de Agat este diferită de altele datorită acestor modele intricate și este adesea asociată cu bucurie și dansul vieții.

De unde provine Agata Crazy Lace?

Sursa principală a Agatei Crazy Lace este Mexic, în special Chihuahua. Acest tip de Agat nu apare la fel de frecvent în alte locuri ale lumii, ceea ce o face destul de distinctivă și căutată de colecționari și iubitori de pietre semiprețioase.

Care sunt beneficiile spirituale ale purtării sau utilizării Agatei Crazy Lace?

Agata Crazy Lace este des asociată cu sărbătorirea și aprecierea momentelor din viață. Este considerată o piatră a fericirii și a optimismului, îmbunătățind echilibrul emoțional și promovând liniștea interioară. Se spune că aceasta ajută purtătorul să privească cu încredere spre viitor și să găsească soluții creative la problemele cu care se confruntă.

Poate fi Agata Crazy Lace utilizată în meditație?

Da, Agata Crazy Lace este o alegere excelentă pentru meditație. Modelele sale complexe pot servi drept un punct focal pentru a calma mintea și pentru a încuraja meditația profundă. Este spus că această piatră stimulează concentrarea și îmbunătățește percepția, fiind totodată benefică pentru găsirea păcii interioare.

Cum se îngrijește și se curăță Agata Crazy Lace?

Pentru a păstra energia Agatei Crazy Lace pură și a-i menține frumusețea, este recomandat să o curățați periodic. Acest lucru se poate face trecând piatra rapid prin apă curgătoare sau folosind un pânză umedă și moale. De asemenea, poate fi curățată energetic prin plasarea pietrei pe un pat de sare de mare sau prin fumigarea cu salvie albă. Păstrarea Agatei Crazy Lace într-un loc unde poate absorbi lumina lunii este un alt mod de a-i reîmprospăta energia.

Cum îți poți da seama dacă o Agată Crazy Lace este autentică?

Recunoașterea autenticității unei Agate Crazy Lace se bazează pe examinarea atentă a modelelor sale unice. Autenticitatea poate fi de asemenea verificată prin testarea durității pietrei - Agata Crazy Lace ar trebui să aibă o duritate între 6 și 7 pe scara Mohs. De asemenea, atunci când căutați o Agată Crazy Lace autentică, căutați pietre care sunt reci la atingere și se încălzesc lent în mâna ta, indicând o compoziție solidă de siliciu.

 

Produse pentru Agata Crazy Lace - Crazy Lace Agate

Compara Bust Femeie din Agata Crazy Lace Mineral Natural 48x30x20 mm - 1 Buc Bust Femeie din Agata Crazy Lace Mineral Natural 48x30x20 mm - 1 Buc

Bust femeie din agata crazy lace mineral natural 48x30x20 mm - 1 buc

62,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Bust Barbat din Agata Crazy Lace Mineral Natural 48x30x20 mm - 1 Buc Bust Barbat din Agata Crazy Lace Mineral Natural 48x30x20 mm - 1 Buc

Bust barbat din agata crazy lace mineral natural 48x30x20 mm - 1 buc

62,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Bratara Agata Crazy Diametru 55 mm - Margele Dreptunghi -17 x 13 mm Bratara Agata Crazy Diametru 55 mm - Margele Dreptunghi -17 x 13 mm

Bratara agata crazy diametru 55 mm - margele dreptunghi -17 x 13 mm

30,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Cabochon din Agata Crazy Lace de Forma Oval - 37-46 x 24-28 x 5-7 mm Cabochon din Agata Crazy Lace de Forma Oval - 37-46 x 24-28 x 5-7 mm

Cabochon din agata crazy lace de forma oval - 37-46 x 24-28 x 5-7 mm

12,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Agata Crazy Lace Margele Pietre Semipretioase Rotunde Fatetate- 10 x 10 mm Agata Crazy Lace Margele Pietre Semipretioase Rotunde Fatetate- 10 x 10 mm

Agata crazy lace margele pietre semipretioase rotunde fatetate- 10 x 10 mm

65,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Colan din Agata Crazy Lace - 11 ~ 27 x 5 mm Colan din Agata Crazy Lace - 11 ~ 27 x 5 mm

Colan din agata crazy lace - 11 ~ 27 x 5 mm

32,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Margele Bijuterii Agata Crazy Lace Oval 10x8 mm Margele Bijuterii Agata Crazy Lace Oval 10x8 mm

Margele bijuterii agata crazy lace oval 10x8 mm

30,00 Lei VANDUT Adauga la favorite
Compara Cristal Natural Crazy Agate rulat 18 x 22 mm ( S ) - 1 Buc Cristal Natural Crazy Agate rulat 18 x 22 mm ( S ) - 1 Buc

Cristal natural crazy agate rulat 18 x 22 mm ( s ) - 1 buc

5,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Agata Crazy Lace - Crazy Lace Agate Rotund Fatetat 2 mm Agata Crazy Lace - Crazy Lace Agate Rotund Fatetat 2 mm

Agata crazy lace - crazy lace agate rotund fatetat 2 mm

29,00 Lei Stoc Epuizat Adauga la favorite
Compara Agata Crazy Lace - Crazy Lace Agate Rotund Fatetat 3 mm Agata Crazy Lace - Crazy Lace Agate Rotund Fatetat 3 mm

Agata crazy lace - crazy lace agate rotund fatetat 3 mm

29,00 Lei VANDUT Adauga la favorite
Compara Cabochon Agat (Crazy lace agate) laguna gri neregulat 27 x 0.6 mm Cabochon Agat (Crazy lace agate) laguna gri neregulat 27 x 0.6 mm

Cabochon agat (crazy lace agate) laguna gri neregulat 27 x 0.6 mm

30,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Cabochon Agat (Crazy lace agate) laguna gri oval 34 x 0.4 mm Cabochon Agat (Crazy lace agate) laguna gri oval 34 x 0.4 mm

Cabochon agat (crazy lace agate) laguna gri oval 34 x 0.4 mm

20,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite
Compara Inger din Agata Crazy Lace Minerala Naturala 74-77 x 46-49 x 22-26 mm - 1 Buc Inger din Agata Crazy Lace Minerala Naturala 74-77 x 46-49 x 22-26 mm - 1 Buc

Inger din agata crazy lace minerala naturala 74-77 x 46-49 x 22-26 mm - 1 buc

191,00 Lei Adauga in cos
Adauga la favorite

Articole BLOG

Betisoare Energetice

Betisoare Energetice

In cautarea echilibrului dintre corp, minte si spirit, meditatia imbinata cu aroma betisoarelor parfumate ofera o cale spre liniste interioara in tumultul vietii moderne. Aceste betisoare, incarcate cu esenta naturii, creeaza o atmosfera propice meditatiei, facand legatura intre lumea fizica si cea spirituala, intre constient si subconstient. Folosirea lor inainte sau in timpul meditatiei poate amplifica experienta, concentrand mintea pe miros si facilitand atingerea unui spatiu mental calm. Exista o varietate larga de arome, fiecare cu beneficiile sale, oferind posibilitatea personalizarii experientei de meditatie in functie de nevoile si dorintele spirituale ale fiecaruia. Descoperirea betisoarelor parfumate potrivite este o calatorie personala, o parte integrala a explorarii meditative pentru autodescoperire si echilibru interior.


Citeste tot articolul
Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Armonie si Echilibru: Cum Bolurile de Cristal Transforma Meditatia si Relaxarea

Descopera Armonia Interioara: Bolurile Cantatoare din Cristale pentru Echilibru si Vindecare


Citeste tot articolul
Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Cristale recomandate pentru atenuarea efectelor..

Puteti purta bijuterii din unul sau mai multe cristale din cele enumerate mai jos sau pur si simplu le puteti..
Citeste tot articolul
Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - Ghid Complet

Conexiunea dintre Chakre si Pietrele Semipretioase - este un calauzitor esential pentru oricine doreste sa exploreze adancimile propriei fiinte si sa deblocheze puterea vindecatoare a naturii prin pietre semipretioase.


Citeste tot articolul