Produsul a fost adaugat in cos!

Finalizeaza comanda Continua cumparaturile

Transport gratuit la comenzi mai mari de 150 de lei!
Comanda ta / 0 produse
Facebook       tel: 0788269492 Moneda: Lei / Euro

Politica returnare

Returnarea produselor se supune urmatoarei legi: 
In situatia in care produsele achizitionate nu sunt conform asteptarilor clientului, Concept Tropic ofera posibilitatea de returnare a produselor comandate in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea acestora de catre client, in conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta nr. 34 din 2014 privind dreptul consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta. Data receptionarii produselor este data preluarii acestora de catre client de la reprezentantul firmei de curierat. 
Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare si comisioanele bancare. 
Rambursarea sumelor platite de catre client se va face cu respectarea prevederilor legale, in termen de cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator (Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014). Garantam restituirea sumei prin mandat postal sau in cont bancar la cateva zile dupa primirea coletului la adresa de corespondenta. Din suma respectiva se vor scade taxele postale de expeditie sau comisioanele bancare de transfer. 

Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune materiale sau morale peste valoarea sumei platite pentru comanda. 

Produsele vor fi returnate insotite de accesoriile si documentele primite la cumparare (factura). Obiectele trebuie sa aiba aspectul identic cu cel avut la primirea lor si, dupa caz, sa aiba sigiliile, ambalajele intacte si sa nu prezinte urme care sa ateste operatiuni interzise de producator sau furnizor. 

In cazul in care produsele returnate prezinta urme de uzura, lovituri, zgarieturi, accesorii lipsa, urme de parfum sau de diverse produse de intretinere, ne rezervam dreptul de a decide asupra acceptarii returului sau de a opri o suma din valoarea produsului echivalenta cu prejudiciul adus. pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea produsului. In situatia unor returnari repetate, ne rezervam dreptul de a refuza returul. 

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email info@concepttropic.ro, sau telefonic la unul dintreurmatoarele nr de telefon +40788 269 492 / +40788 269 490. In maxim 30 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra. 

Coletele retur vor fi expediate de catre client, exclusiv prin firma de curierat rapid cu care lucram la urmatoarea adresa de corespondenta, Bdul Gheancea nr.:126-132 ( HD Mall ).

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER0788269492
0788269490
10:00-20:00 luni-vineri
10:00-14:00 sambata
contact

Facebook
© 2014-2017 Concept Tropic . All Rights Reserved. | ANPC
Message Us