Produsul a fost adaugat in cos!

Finalizeaza comanda Continua cumparaturile

Transport gratuit la comenzi mai mari de 150 de lei!
Comanda ta / 0 produse
Facebook       tel: 0788269492 Moneda: Lei / Euro

Cum Comand Online

1. Alegeti Produsele

Folosind meniul principal, navigati prin categoriile de produse. Daca ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs, dupa ce ati selectat optiunile obligatorii, apasati butonul ( Adauga in Cos ). In acest moment aveti posibilitatea sa Continuati Cumparaturile sau sa Vedeti Cosul.


2. Cosul de Cumparaturi

Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea ( Actualizati Cosul de Cumparaturi ), sa renuntati la unul sau la toate produsele selectate. Daca doriti sa mai adaugati produse in cos, puteti sa reveniti in magazin apasand butonul Continua Cumparaturile. In cazul in care ati finalizat cumparaturile, apasati CONTINUA.


3 Detalii de livrare si comanda

In acest moment (dupa apasarea butonului CONTINUA conform subpunctului anterior), veti avea posibilitatea sa cumparati cu sau fara crearea unui cont. Pentru a castiga timp la plasarea comenzilor ulterioare, pentru a va putea stoca multiple adrese de facturare/livrare, a vizualiza starea comenzilor dvs precum si ultimele produse achizitionate, va recomandam sa va Inregistrati (Cont Nou). 

Parcurgand pas cu pas formularul din pagina cosului dvs, dupa ce ati completat adresele de livrare/facturare si ati ales modalitatea de plata, Confirmati Comanda apasand butonul Plaseaza Comanda. Comanda a fost finalizata cu succes, veti primi un email cu rezumatul comenzii, iar in cel mai scurt timp veti fi contactat de catre unul dintre operatorii nostri.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER0788269492
0788269490
10:00-20:00 luni-vineri
10:00-14:00 sambata
contact

Facebook
© 2014-2018 Concept Tropic . All Rights Reserved. | ANPC
Message Us
Viziteaza site-ul Concepttropic.ro pe ShopMania